Cautare

1635 de rezultate pentru "dersnjamente telefon fix" (2.58 secunde)
Aplicatie pe telefon pentru masurarea tensiunii arteriale (Autoare: ... Aplicatia Tensiunea Mea poate fi descarcata de orice posesor de telefon mobil cu sistem de operare tip iOS si android.
Draci, ce sa vad eu in telefon, fara ochelarii de vedere, pe care bineinteles ca nu-i aveam pe ochi si nici nu se facea sa-i scot din cluci, ca sa se prinda admiratorii ca sunt o babeta chioamba ?!
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Acum mai multi oameni sustin ca au primit mesaje vocale de la Dacian Ciolos in scop electoral, in conditiile in care nu au acordat permisiunea de a le fi folosite numerele de telefon.
A dat telefon, a intrat in emisie, a vorbit aproape singur o ora, de la 22.30 la 23.30. ... La telefon nu e bun.
Dupa un telefon "de sus", aceleasi roti au fost deblocate. ... Intreg incidentula fost rezolvat cu un simplu telefon. ... Traim in Romania, tara unde cu un simplu telefon se poate rezolva totul.
Narcisa se afla la resedinta sa din Bucuresti, sectorul 1, unde a inchiriat un apartament, in vederea practicarii de masaje, iar in jurul orei 14:30, a fost sunata pe telefon de un barbat care i-a solicitat serviciile, cerandu-i adresa.
Agitat si evident pus in incurcatura, Tramudana cauta disperat un telefon de pe care sa-si apeleze propriul celular, pe care… il uitase la sectia unde votase.
A intrat in axul nostru de deplasare si atunci am facut un viraj spre stanga si am redus viteza pana aproape de zbor la punct fix. ... Pentru ca surpriza sa fie maxima, un alt telefon venit de la radiolocatie i-a spus ofiterului Doru Dragoi:
Agentia Nationala de Integritate a gasit incompatibili patru membrii ai guvernului la fix doua zile dupa ce Victor Ponta imi descria la "Subiectiv", in termenii de mai sus, discutia sa cu Basescu.
In schimbul acestor atributii, care sunt destul de solicitante, angajatul primeste, in general, un pachet salarial ce consta atat intr-un salariu fix, cat si intr-un comision din vanzari. La acesta se adauga, in functie de firma angajatoare, telefon si masina de serviciu, precum si anumite reduceri la produsele comercializate.
In baza acordului companiei cu BRD, ei vor putea plati prin ordine de plata, numerar la ghiseele bancii, direct de pe card - la bancomatele bancii, prin POS-uri la comerciantii acceptanti, prin Internet Banking si prin telefonul fix - daca sunt abonati la serviciul Vocalis.
Pot fi astfel achitate facturile la telefon, fie ca este vorba de cel fix sau mobil, la internet, la gaze, energie electrica, ratele la credite sau unele taxe si impozite locale.
întretinere, energie electrica, eventual gaze, telefon fix, internet. Totalizate, aceste cheltuieli pot sa mai ajunga la înca 200-250 de euro pe luna.
"E munca agentilor care dau anunturi, vorbesc la telefon, se deplaseaza pe teren. ... Comisionul În urma negocierii, în functie de valoarea tranzactiei, comisionul poate fi si fix, stabilit între parti.
Termenul impus de Comisia Europeanava fi respectat", a declarat marti, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely.La inceputul lunii iulie, companiile Romtelecom si HP Romania au fost selectate safurnizeze solutii de captare si localizare a apelurilor de urgentaefectuate de pe telefoane mobile la numarul 112, valoarea celor douacontracte urmand sase incadreze in limita a 11 milioane de lei.Legislatia UE in materie de telecomunicatii impune statelor membre sase asigure caserviciile de urgentasunt accesibile gratuit, formand numarul de urgentaunic european 112.Statele membre trebuie sagaranteze, de asemenea, disponibilitatea identificarii locatiei apelantului care foloseste un telefon fix sau mobil cand sunala numarul 112.
Rupert Murdoch) da telefon din Australia direct la The Sun, in Londra, si zice ia schimba-mi, ma, in p... ... Ma doare fix in c..
"Incepand din 13 aprilie 2012, clientii care aleg pachetele de televiziune, voce fixa si internet de la Romtelecom pot sa faca economii de 300 lei (TVA inclus) pentru orice contract incheiat pe o perioada de 2 ani, beneficiind si de un telefon fara fir, inclus", potrivit oficialilor Romtelecom.
Bateria, care de multe ori abia daca tine o zi, spatiul de stocare, plus celebra eroare fix cand vrei sa faci o poza. ... Acum, cu suficient spatiu in telefon, poti sa faci fotografii 360 cu acest aparat special pentru smartphone.
google-analytics.com