Cautare

1635 de rezultate pentru "dersnjamente telefon fix" (3.45 secunde)
"Din punctul meu de vedere, insa, sincer va spun ca pentru mine, acest lucru este irelevant, pentru ca sunt fix aceiasi parlamentari care au distrus Legea ANI. ... In momentul de fata, caderea Guvernului nu va fi decat fix o moarte a regelui, care va aduce o bucurie nestavilita nebunului.
Sa vedem daca o accepta", prorocea Basescu fix in urma cu doua luni (coincidenta?) Ei bine, in paralel cu pierderea, cel putin in practica, a majoritatii in Camera, pe holurile Parlamentului s-a reincalzit ciorba schimbarii premierului, si asta cand nimeni nu-si mai imagina asa ceva.
Un abuz, care a picat la fix pe interesele politice ale portocaliiilor. ... I-a iesit la fix! S-a dus dracului toata credibilitatea mizeriei aleia de comisii, doar pentru ca l-a apucat pe el asa, de la lingurica, si a vrut sa i-o traga lui Ponta!
Daca a citit ( cu truda mare, naduseala si degetul ostenind la fiecare litera) eticheta de la Piramidon, fix in secunda urmatoare incepe sa se dea specialist in farmacie. ... De fapt, la acest moment, capacitatea de negociere, in relatiile cu UE, a turbulentului e fix zero.
Adica fix temele din tapuriturile fraierilor care acum un an si jumatate dardaiau prin piete privind spre trotineta USL si imaginandu-si ca e ditamai pachebotul.
Condamnarile smenarilor din fotbal fix cu o zi inaintea alegerilor la FRF si nu fix cu o zi dupa, demonstreaza inca o data ca justitia noastra e conectata la un complex calendar astral.
Pentru ca nu am uitat tupeul cu care domnul Antonescu facea pe zmeul si se ratoia la toti cei care, fix cu 5 ani in urma, tot in prag de alegeri pentru Parlamentul European, il intrebau de intelegerile oculte cu basistii lui Blaga.
Daca acum ceva timp exista un val de invidie din partea celor care primeau un salariu fix in lei fata de cei care aveau salariul indexat in dolari sau mai ales in euro, acesta se va sparge de tarm.
Abonatii furnizorilor alternativi folosesc telefonul fix pentru a suna in principal in alte retele fixe decat cea la care sunt abonati - 53% din traficul total al furnizorilor alternativi fiind trafic catre alte retele fixe.
Pe anul 2006, singurele fonduri care au variatii pozitive par cele cu venit fix si cele monetare. ... Cel putin din aceste cifre se poate desprinde ideea ca fondurile cu venit fix si cele monetare ar fi cele mai profitabile.
Aceasta din urma va veni si ea cu o oferta in domeniul convergentei mobil-fix. ... ßi asta pentru ca, in functie de cati furnizori vor fi pe piata, tarifele pentru convorbi-rile telefonice, atat pe fix, cat si pe mobil, vor fi mai reduse.
Tariful fix pentru o ora de inspectie in unitatile alimentare care proceseaza produse de origine nonanimala se ridica la 48,60 lei, acesta fiind stabilit in raport cu costurile de salarizare si perfectionare a personalului, potrivit Ordinului 85 al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) publicat in Monitorul Oficial in data de 6 aprilie.
Eu, de exemplu, nu am salariu fix, dar câstig cât sa traiesc un pic mai bine“. ... Nu am un venit fix pe luna“, sustine Cioana.
Eu, de exemplu, nu am salariu fix, dar câstig cât sa traiesc un pic mai bine“. ... Nu am un venit fix pe luna“, sustine Cioana.
Banca Comerciala Romana (BCR) renunta la unele comisioane percepute la operatiunile fara numerar efectuate prin conturile curente si le majoreaza pe cele la operatiunile cu numerar la nivelul fix de 10 lei sau 10 euro, in functie de moneda care vizeaza serviciul respectiv.
In conditiile in care indienii asigurau mai mult de jumatate din cifra de afaceri a Comvex, decizia operatorului vine sa-i asigure un venit fix, indiferent daca ArcelorMittal isi va reduce productia de otel si implicit importurile de materii prime prin Portul Constanta cu 30, 50 sau 80%.
De asemenea, Lungu a aratat ca rata de schimb valutar faciliteaza o ajustare mai rapida a dezechilibrelor si ca un curs fix ar avea un cost foarte mare asupra economiei reale.
In urma cu fix un an presa locala din Calarasi anunta evenimentul anului: ... A trecut fix un an de la aceasta stire si Fabrica CRINUL nu a devenit fabrica ANDREEA ESCA.
Clientii rezidentiali si juridici ai Romtelecom vor putea efectua de sambata (19 martie) apeluri fara costuri catre numere de fix sau mobil din Japonia, operatorul luand aceasta decizie dupa seismul si valurile tsunami care au lovit arhipelagul.
Daca ne referim la utilizatorii rezidentiali la nivel global existau 1,7 miliarde de utilizatorii de internet cu acces fix la internet in 2011. Pana in 2016 vor exista 2,3 miliarde de utilizatori rezidentiali de internet cu acces fix la internet.
google-analytics.com