Cautare

1635 de rezultate pentru "dersnjamente telefon fix" (2.59 secunde)
Va rog, cine doreste sa vorbeasca la telefon, pe hol, cat poftiti. ... - Eu nu v-am intrerupt, v-am lasat sa vorbiti, insa, batand campii, vorbeam si eu la telefon, asta-i singura chestiune.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Plansa de bord a fost eliminata, iar ansamblul functiilor oferite de aceasta a fost regrupat pe consola centrala si pe centrul fix al volanului. ... Comenzile pentru avarii, lumini, stergatoare, claxon si cruise control se gasesc pe centrul fix al volanului.
Redactia a stiut ca la fix intri in live. ... Sau poate ca fix asta ma indreptateste sa o fac. ... Ne dam noi seama prea rar si parca prea tarziu, dar viata e fix ce e dincolo de usile redactiilor.
"Modificarile propuse de proiectul de decizie in conformitate cu noua strategie au vizat, in principal, inlocuirea masurii de asigurare a accesului la reteaua publica de telefonie, la un punct fix, prin intermediul telecentrelor, cu masura de asigurare a accesului si conectarii la un punct fix la retelele publice de telefonie si a accesului la un punct fix la serviciile de telefonie destinate publicului, la nivel de gospodarie", se arata in comunicatul ANCOM.
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. ... Motorola Atrix, un telefon care este si laptop. ... un telefon care devine creierul central al unui laptop in toata regula. Motorola Atrix 4G, este un frumos, rapid si destept telefon Android.
Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple: ... Aproape oricare telefon, destept sau nu, poate fi programat de la distanta (de operator sau chiar de rau-voitori) sa transmita continutul convorbirii pe un canal paralel.
Asa ca m-am dus azi la magazinul Orange de la Universitate din dorinta de a prelungi abonamentul pe care il am la ei cu inca 2 ani si de a achizitiona cu punctele pe care le aveam un telefon marca Huawei P8 Lite Mini.
Cum sa transferi pozele din telefon?
Alt lucru care mie mi se pare foarte ciudat este ca numai in anumite scoli copiilor li se iau telefoanele inainte de ore, altfel ei au acces la telefon in timpul orelor. ... - As putea trai fara telefon mobil.
Pe baza localizarii unui telefon mobil, procurorii au reusit sa-l gaseasca pe adevaratul criminal Dupa accidentul aviatic in care a decedat celebrul pilot roman Adrian Iovan, se tot discuta despre localizarea care se poate realiza prin intermediul telefoanelor mobile.
CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism.
Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon. ... Din punct de vedere psihologic, escrocul mizeaza pe panica de moment a celui de la telefon.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni. ... la numerele de telefon la care pot fi anuntate deranjamentele nu raspunde nimeni, iar in situatia in care totusi se raspunde intra un robot care te pune in asteptarea unui operator.
google-analytics.com