Cautare

453 de rezultate pentru "deranjamente on line" (4.58 secunde)
Oamenii acuza ca au fost tratati necorespunzator de dispecerii apelati la Serviciul de Deranjamente al CEZ.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii. ... RO11952970 Vechile numere de la Romtelecom Deranjamente, relatii clienti si vanzari Romtelecom 1921 - Asistenta deranjamente (apel gratuit din reteaua Romtelecom).
Te asezi în fata monitorului, trimiti formularele on line la Registrul Comertului si te trezesti patron. ... Zilele trecute a aparut prima firma din România înregistrata integral on line.
In afacerea on line, promovarea este sufletul afacerii.
Depunerea on line a proiectelor de obtinere de finantari europene pe POS CCE bate recorduri dubioase: ... Cert este ca intr-o ora de la deschiderea sesiunii de depunere de proiecte on line, banii se terminasera in toate regiunile tarii.
Linia pentru deranjamente, 929, este ocupata tot timpul. ... Aceasta, deoarece mai tot timpul la numarul pentru deranjamente este ton de ocupat, iar atunci când suna nu raspunde nimeni. ... „În ceea ce priveste apelurile la 929, în ultima perioada avem foarte multe deranjamente, de aceea sunt liniile ocupate.
Vreau sa discutam idei, stari, principial, nu simt deloc nevoia de a-mi folosi prezenta on-line ca o platforma de auto-promovare, nici ca un alibi pentru eventualele neimpliniri din viata reala. ... E paradoxal, stiu, pentru cineva care functioneaza, cu o anume staruinta, in on-line.
Specialistii din domeniul publicitatii on-line apreciaza ca anul acesta valoarea pietei de publicitate prin intermediul Internetului se va cifra la mai mult de 2,5 milioane de euro, mai mult cu 1 milion de euro decat in 2004.
O data cu raspandirea calculatorului si cu inmultirea numarului de utilizatori, traficul pe internet este in crestere, deci si perspectivele pentru un magazin on line sunt din ce in ce mai mari. ... Un magazin on line poate fi o afacere profitabila cu o investitie minima.
Cel mai mare portal din lume, Yahoo, pregateste lansarea versiunii on line a popularei aplicatii Messenger, care va permite utilizarea sistemului si celor care nu pot instala aplicatii pe computer si sunt obligati acum sa foloseasca solutii furnizate de alte site-uri, informeaza www.bloombiz.ro.
Comertul on line a devenit, in prezent, una dintre cele mai profitabile afaceri din Romania, sustin specialistii. ... Estimarile privind valoarea tranzactiilor on line pentru 2006 ajung la cifra de 125 de milioane de dolari, de doua ori mai mult decat cele efectuate in 2005.
De la o reclamatie, care s-a dovedit a fi intemeiata, inspectorii de la Protectia Consumatorilor au mai gasit si alte nereguli care i-au atras comerciantului on-line o amenda de 3.000 de lei. Cumparaturile on-line, precum si cele la distanta, au niste reguli care nu trebuie incalcate.
Taxele si impozitele vor putea fi platite on-line, din acest an, a declarat presedintele Agentiei de Administrare Fiscala, Daniel Chitoiu. Sistemul va fi introdus dupa 15 septembrie 2008, mai intai pentru persoanele fizice care declara venitul anual si, uterior, pentru companiile depun on-line declaratiile fiscale.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite.
Recent, la magazinul Top Line din Bucuresti a fost inaugurat Top On Line - www.toplineshop.ro, la care au participat Dana Savuica, Valentina Pelinel, Anca Serea, Catalin Dezbracatu; ... "Sunt extrem de incantata de produsele Top Line!
Referendumul privind reintoarcerea sau nu a presedintelui suspendat Traian Basescu a ajuns in oferta caselor de pariuri on-line. ... Analizand optiunile pariorilor, reprezentantii casei de pariuri on-line ne-au precizat ca 96% dintre cei care au pariat au mizat pe succesul lui Traian Basescu la referendumul de maine.
Spam-urile sunt trimise la grupuri de persoane, indiferent daca destinatarii au sau nu conturi deschise la banca respectiva. La numai doua luni de la ultimul atac de tip "phishing", hackerii au gasit alte modalitati de a ataca on line Raiffeisen Bank.
In Bucuretti, numarul local format din tapte cifre va fi precedat de prefixul "021" sau "031".Totodata, se va modifica ti formatul actual al numerelor scurte, aparand o diferenta clara intre numerele pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) ti numerele prin care se furnizeaza servicii de interes general la nivel local in judete (Jandarmerie, taxi, "alo, domnule primar", diferite servicii de deranjamente utilitati etc.).
În ultimii ani, recrutarea de angajati on line a luat amploare si se dezvolta pe zi ce trece.
Recrutarea on line este o metoda moderna de gasire a unui loc de munca.
google-analytics.com