Cautare

1642 de rezultate pentru "deranjamente telefon fix" (3.90 secunde)
Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon. ... Din punct de vedere psihologic, escrocul mizeaza pe panica de moment a celui de la telefon.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Plansa de bord a fost eliminata, iar ansamblul functiilor oferite de aceasta a fost regrupat pe consola centrala si pe centrul fix al volanului. ... Comenzile pentru avarii, lumini, stergatoare, claxon si cruise control se gasesc pe centrul fix al volanului.
Redactia a stiut ca la fix intri in live. ... Sau poate ca fix asta ma indreptateste sa o fac. ... Ne dam noi seama prea rar si parca prea tarziu, dar viata e fix ce e dincolo de usile redactiilor.
"Modificarile propuse de proiectul de decizie in conformitate cu noua strategie au vizat, in principal, inlocuirea masurii de asigurare a accesului la reteaua publica de telefonie, la un punct fix, prin intermediul telecentrelor, cu masura de asigurare a accesului si conectarii la un punct fix la retelele publice de telefonie si a accesului la un punct fix la serviciile de telefonie destinate publicului, la nivel de gospodarie", se arata in comunicatul ANCOM.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni. ... la numerele de telefon la care pot fi anuntate deranjamentele nu raspunde nimeni, iar in situatia in care totusi se raspunde intra un robot care te pune in asteptarea unui operator.
Adica de ce s-a putut infiinta Gestapoul=DNA fix printr-o ordonanta de urgenta (43/2002) a guvernului de atunci, iar guvernul actual nu-l poate desfiinta? ... Dupa agresivitatea, tonul si frecventa intrebarilor, (primite prin telefon), eram convins ca asistam la un interogatoriu incrucisat.
In schimb, au existat marturii concordante, cum ar fi deranjamente in aparatura electrica din zona; din pacate, nu am avut timp sa verificam in detaliu aceste afirmatii.
In scrisoare se arata ca stalpii RomTelecom nu au fost proiectati pentru a suporta retele suplimentare, iar riscul aparitiei unor deranjamente in reteaua RomTelecom si a unor conectari frauduloase ca urmare a amplasarii altor retele de cablu s-a dovedit a fi foarte ridicat.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; protectia impotriva defectelor rezistive la receptoarele electrice, evitandu-se astfel evolutia unui defect minor intr-unul de amploare care ar putea duce la distrugerea receptorului in cauza;
deranjamente datorate furtului de semnal; calitate slaba datorata defectiunilor tehnice ale emitatorului programelor receptionate de la sateliti si statii terestre.
Daca numarul clientilor a crescut, la fel ca si gradul de incasare, acelasi lucru se poate spune si in cazul numarului de deranjamente si de reclamatii.
Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat. Important e sa nu te deranjezi cu capul.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
O familie tânara plateste lunar facturi de peste 1.000 de lei numai pentru servicii si credite, fara a lua în calcul mâncarea. Credit la masina, rate la termopane sau frigider, gaze, electricitate, telefoane mobile, telefon fix, internet, întretinere.
Alta gaselnita a bancilor, dar si a institutiilor financiare nebancare care acorda împrumuturi celor care îsi cumpara electrocasnice si alte bunuri în rate este aceea de a obliga debitorii sa spuna numarul de telefon fix de la adresa de domiciliu.
Daca nu ati putut plati sau ati uitat de factura la telefon mobil, fix, curent ori gaze, timp de mai multe luni, sa nu va mire ca intr-o zi va va suna la usa un tanar de 25 de ani, prezentabil si manierat, ca sa va ceara bani.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. ... "In iulie am primit un telefon si mi s-a spus: ... hai repede la telefon ". ... "mi-a zis cine i-a dat telefon sa ne facem mila de ea noaptea asta.
google-analytics.com