Cautare

828 de rezultate pentru "deranjamente telecom sibiu" (6.36 secunde)
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Mihaela Grancea, Universitatea ' Lucian Blaga ' Sibiu; ... Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu; ... Alexandra Mitrea, decanul facultații de Litere si Arte, Universitatea "Lucian Blaga", Sibiu;
El da ca exemplu faptul ca la Sibiu prefectul a emis ordin de incetare a mandatului impotriva vicepresedintelui consiliului judetean, membru PSD, motivand ca acesta nu poate fi membru al Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica (ATOP), desi acesta demisionase din ATOP.
sa urgenteze validarea unui deputat de Sibiu, care nu poate ajunge inca in Legislativ din cauza neintelegerilor dintre liberali si democrati. Liderul democrat Emil Boc (foto) a anuntat sambata la Sibiu ca pedistul Constantin Trihenea, aflat pe lista de supleanti ai Aliantei D.A.
O situatie asemanatoare se inregistreaza si in judetul Sibiu. ... Printr-un comunicat de presa dat publicitatii PSD, dezminte "informatia mincinoasa lansata pe piata de catre senatorul PD de Sibiu Nicolae Neagu, conform careia 16 primari din judet apartinand PSD au trecut in barca democrata".
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat ieri favorabil Ordonanta privind ratificarea Acordului de infiintare a Fundatiei publice romano-maghiare "Gojdu", dar a introdus si o declaratie interpretativa care precizeaza ca nu este afectat prin acest act Acordul din 1937 privind reglementarea definitiva a problematicii Fundatiei Gojdu de la Sibiu.
Liberalii din Sibiu nu cred ca indepartarea lui Stolojan este cea mai buna solutie. In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
Judecat la Sibiu Ionel Mantog este judecat de Tribunalul Sibiu, cauza fiind stramutata de la Targu Jiu. ... Dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat al DNA, dosarul "Cosmin Popescu" a fost trimis spre judecare, conform procedurilor legale, tot catre o instanta a Tribunalului Sibiu.
Viitorul" Calarasi, "Asociatia Tinerilor Activi pentru Comunicare" Calarasi, "Act 4 Europe" Hunedoara, "Pro Demos" Salaj, TINSIB Sibiu, "Dram Center 07" Sibiu, "ECOS" Sibiu, "Tineri 2000" Vrancea.
Liderul PD Sibiu, senatorul Nicolae Neagu, a anuntat ca organizatia judeteana pe care o conduce nu exclude posibilitatea de a-l sustine pe Klaus Johannis, actualul primar al Sibiului, pentru obtinerea celui de-al treilea mandat.
Este vorba despre 40% din domeniul de la Saliste, Sibiu, locul unde, inainte de ‘89, mergea sa se relaxeze Nicu Ceausescu, fiul fostului dictator Nicolae Ceausescu. ... Anul trecut, in luna noiembrie, Ministerul Dezvoltarii a scos la licitatie partea pe care statul roman o detinea din domeniul Saliste, judetul Sibiu.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
Imaginea cu presedintele Romaniei, care face valuri pe internet este realizata de un fotograf din Sibiu Traian Basescu s-a numarat printre personalitatile care au fost prezente sambata, la Sibiu, la canonizarea mitropolitului Andrei Saguna.
Astfel, nu vor aparea implicatii economice pentru judetul Sibiu. ... Daca nu se intampla nimic, saptamana viitoare, luni, voi face o interpelare a premierului, voi cere o analiza in USL, chiar pana la demisia domnului Nita", a declarat pentru gandul presedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan.
La Sibiu, Forumul Democrat al Germanilor din Romania (FDGR) si liberalii au facut o alianta, care are majoritatea in CJ. Presedinta filialei PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anuntat ca Daniela Campean va fi numita in functia de presedinte a Consiliului Judetean Sibiu.
Pentru contractele cu scadenta Craciun, moneda unica europeana a inceput saptamana in forta (3,6690 - 3,6850 lei) pentru ca sa o incheie la valori mult mai scazute (3,6050 - 3,62 lei), se arata intr-un comunicat al Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS).
Cafeneaua aurita de la Sibiu, Cafe del Sol, ofera nu doar specialitati pe baza de cafea, de la preturi incepand cu 4,80 lei, ci si cafea rece, ceaiuri, iaurturi, torturi, bere si vinuri, dar si trabucuri originale cubaneze.
Bursa la termen din Sibiu a stabilit pentru tranzactiile futures, din decembrie, o cotatie a monedei Euro de 3,31 lei, potrivit lui Radu Georgescu, reprezentantul companiei de relatii publice Domus M&D.
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, organizeaza la Oradea, in zilele de 31 octombrie, intre orele 14:00 si 20:00, si 1 noiembrie, intre orele 09:00 si 15:00, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, a organizat, vineri si sambata, la hotelul Impero, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
google-analytics.com