Cautare

829 de rezultate pentru "deranjamente telecom sibiu" (4.36 secunde)
Printre autostrazile care urmeaza sa fie construite se numara autostrada Sibiu - Fagaras - Brasov, Sibiu - Pitesti, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Iasi - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt.
In 2001, fondatorii - inginerii Ioan Stanea din Sibiu si Gheorghe Pristavu din Campulung Muscel - inspirati de gustul copilariei de fiecare data cand preparau ciocolata de casa pentru cei mici, si-au facut curaj si au deschis fabrica de produse zaharoase PAN FOOD, cu capital 100% romanesc.
Jocul din etapa a 20-a a Diviziei A de baschet masculin dintre Energia Rovinari si CSU Atlassib Sibiu, reprogramat astazi, la Targu Jiu, se va juca altadata.
Cu un moral foarte bun dupa victoria din etapa trecuta, cand au invins in deplasare rivala de-o viata, Dinamo Bucuresti, baschetbalistii de la SCM-U Craiova vor sa castige si meciul de astazi, cu CSU Atlassib Sibiu, de pe teren propriu, programat de la ora 19.00.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Evenimentul este cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu. SIBIU, hai sa facem istorie! RPG Security asigura paza si protectia celui mai mare concert din Romania " Forza ZU " sambata, 23 mai, orele 15.00, in Piata Mare din Sibiu.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Clasamentul celor mai avantajoase zece orase din Romania este completat de Sibiu, Pitesti, Ramnicu Valcea, Miercurea Ciuc, Slobozia, Timisoara, Targu Mures.
"Nu au existat deranjamente semnificative, date tehnice sau constatari care ar putea lamuri cum de zece rachete au emis un semnal de alerta de scoatere din functiune.
In schimb, au existat marturii concordante, cum ar fi deranjamente in aparatura electrica din zona; din pacate, nu am avut timp sa verificam in detaliu aceste afirmatii.
In scrisoare se arata ca stalpii RomTelecom nu au fost proiectati pentru a suporta retele suplimentare, iar riscul aparitiei unor deranjamente in reteaua RomTelecom si a unor conectari frauduloase ca urmare a amplasarii altor retele de cablu s-a dovedit a fi foarte ridicat.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; protectia impotriva defectelor rezistive la receptoarele electrice, evitandu-se astfel evolutia unui defect minor intr-unul de amploare care ar putea duce la distrugerea receptorului in cauza;
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor sfatuieste locatarii din blocurile in care functioneaza ascensoare ca, inainte de a porni liftul, sa verifice daca exista un numar de telefon pentru deranjamente, altfel risca sa ramana blocati ore in sir.
Daca numarul clientilor a crescut, la fel ca si gradul de incasare, acelasi lucru se poate spune si in cazul numarului de deranjamente si de reclamatii.
Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat. Important e sa nu te deranjezi cu capul.
Numerele scurte pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) vor avea 4 cifre si la formarea lor se va adauga cifra 1 inaintea numarului actual (de exemplu, 1958 pentru "Ora exacta", indiferent de judet).
De exemplu, daca suni la "Deranjamente" la unele regii - este mai mult decat evident ca ai nimerit la mama deranjamentelor, dim moment ce functionarii cu receptorul sunt mai mult decat deranjati ca ii suni sa semnalezi o problema si, ca sa stie o treaba, de cele mai multe ori nu raspund.
Astfel, operatorul telecom a afirmat ca vitezele de transfer vor fi pana la 3.
Lista localitatilor este disponibila pe orange.ro iar aceastea au fost alese chiar de utilizatorii operatorului telecom prin intermediul aplicatiei 4G Fun Kit.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu.
google-analytics.com