Cautare

828 de rezultate pentru "deranjamente telecom sibiu" (5.50 secunde)
Practic, la licitatia organizata la inceputul lunii noiembrie de Compania Nationala a Huilei Petrosani, pentru serviciile de intretinere IT si a altor echipamente informatice, s-au prezentat patru firme, respectiv Prima Telecom SRL Deva, Digital Electronic SRL Petrosani, General Comtrust INC Petrila si Gimar Microtech SRL Petrosani.
ANRC a alocat, de asemenea, noi resurse de numerotatie companiilor RCS & RDS si Dial Telecom. ... Compania Dial Telecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere nationale geografice care vor fi folosite pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixa in Bucuresti.
Alumil si Blue Telecom, noile oportunitati O alta cauza a scaderii cotatiilor SIF-urilor este reprezentata de noile oportuinitati de investitii. Intre 8 si 18 decembrie companiile Alumil si Blue Telecom vor scoate la vanzare actiuni prin oferta publica, in vederea tranzactionarii la BVB din 2007.
Al doilea factor de influenta asupra veniturilor este legat de privatizarea Post Telecom, care nu a fost inca incheiata. "Nerealizarea pana la sfarsitul anului a procesului de privatizare va duce la constituirea unor provizioane asupra Post Telecom", a spus Toader.
Potrivit purtatorului de cuvant al DGFPJ Galati, George Marinescu, cea mai consistenta suma care a ajuns astfel la pusculita statutului a fost de 3 milioane de lei si a "provenit" din contul bancar al firmei CCE Blue Telecom.
In ceea ce priveste telefonia fixa, pana in prezent au fost portate 1.694 de numere, catre operatorii Atlas Telecom - 1, Dial Telecom - 26, Euroweb - 5, GTS - 7, RCS&RDS - 403, Romtelecom - 210, Telemobil - 62, UPC - 425, Vodafone - 555.
Studiul, care acopera primul semestru al anului, mentioneaza ca sectoare in care a scazut volumul investitiilor au fost cel financiar-bancar si cel auto, in timp ce cresteri s-au inregistrat pentru companiile din telecom (+75% comparativ cu aceeasi perioada din 2008).
Furnizorii de net sustin ca ACTA i-ar putea transforma intr-o politie online Aplicarea prevederilor Tratatului Comercial Anti-Contrafacere (ACTA) ar putea transforma furnizorii de servicii de acces la Internet in "Politia Internetului" si va "incarca investitional" bugetele operatorilor telecom, potrivit lui Mihai Batrineanu, presedintele Asociatiei Nationale a Internet Service Providerilor (ANISP).
TAROM va anula o serie de curse interne si externe programate pentru lunile august si septembrie din si catre Aeroportul Sibiu, ca urmare a inchiderii temporare a aerogarii, din motive tehnice.
SIBIU. ... Ochii lui iti faceau impresia unui om predestinat, unui om fatal In 1867, Mihai Eminescu ajungea la Sibiu cu trupa de teatru al lui Mihai Pascaly, trupa in care era sufleur si care facea un turneu prin Ardeal, la Sibiu venind de la Brasov.
Liderul PSD a efectuat, insotit de cei 31 de senatori social-democrati, o deplasare in judetul Sibiu, pentru a se intalni cu localnicii din colegiile arondate Circumscriptiei electorale nr. 34 Sibiu.
Cele mai multe produse traditionale, la Sibiu Cele mai multe produse traditionale se pare ca se gasesc in judetul Sibiu. Printre acestea se numara zacusca ardeleneasca, berea, mierea de albine, pasta de mici, cremvurstii, diverse sortimente de paine, printre care painea cu cartofi si bineinteles traditionala branza de Sibiu.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii. ... Va fi foarte greu cu Sibiu.
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
Teatrul German de Stat participa la un spectacol comun al teatrelor minoritatilor germane, la Sibiu Teatrul German de Stat Timisoara participa luni, 17 mai, de la ora 19, la spectacolul sustinut impreuna de teatrele minoritatilor germane din Romania si Ungaria pe scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu.
Astfel se face ca un creator precum Andrei Serban, care a renuntat la onorarii exorbitante pe scenele lumii doar pentru a putea monta in propria tara, a fost exilat deliberat in provincie, la Cluj si Sibiu, caci teatrele din Bucuresti, teoretic capitala teatrala a tarii, se multumesc in marea lor majoritate cu spectacole statice, fade, total lipsite de o provocare de substanta, nu formala (zona unde mai poti pacali cu putin postmodernism si o bruma de audio-vizual si gata, te-ai facut ca ai (post)-revolutionat teatrul).
Umanistii sibieni au declarat ieri ca se dezic de colegii de la PSD Sibiu, unicul lucru care ii mai leaga fiind protocolul semnat la nivel national.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... In judetul Sibiu au fost decupate sase colegii de deputat si trei de senator.
google-analytics.com