Cautare

538 de rezultate pentru "deranjamente telecom bacau" (3.49 secunde)
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. ... Magazinele din Alba Iulia si Bacau functioneaza in format City. ... Cel din localitatea Bacau este amplasat pe str.
Handbalistele de la SCM Craiova intalnesc astazi, cu incepere de la ora 14.30, la Filiasi, formatia CSM Bacau, in cadrul etapei a zecea din Liga Nationala.
Mediul rural din judetul Bacau se confrunta cu o lipsa acuta de medici de familie, un singur medic fiind nevoit sa monitorizeze starea de sanatate a locuitorilor din doua-trei sate, uneori si mai multe.
Lista localitatilor este disponibila pe orange.ro iar aceastea au fost alese chiar de utilizatorii operatorului telecom prin intermediul aplicatiei 4G Fun Kit.
De loc din Bacau, Irina Jianu era partenera de afaceri cu fostul secretar de stat Sergiu Sechelariu la firma acestuia, Conimplus. ... In cel putin doua rinduri, de ziua de nastere a Irinei Jianu, Chindlea si-a trimis soferul, cu masina de serviciu a Inspectoratului, la Bacau.
Primarii din Bacau si Galati, traseisti cu adeziuni in regula In judetul Bacau, nume sonore au trecut de la alegerile din 2004 si pana in prezent de la un partid la altul.
Fostul primar al municipiului Bacau, baronul Dumitru Sechelariu, a fost audiat, ieri, de procurorii PNA, care i-au adus la cunostinta acuzatiile formulate impotriva sa.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Alegerile din filiala judeteana a PNL Bacau au nascut tensiuni in sanul liberalilor dupa ce primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a pierdut presedintia filialei in favoarea fostului vicepresedinte al CJ Ioan Chiriac.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a fost recent la Bacau in postura de impaciuitor. ... El a mentionat ca, "in urma discutiilor avute la Bacau, am ajuns la concluzia ca este important ca Alianta sa functioneze la nivel local.
Chinezarii cat pentru trei case In perioada 2002 - 2004, Adrian Nastase si Daniela Nastase au introdus in Romania, in mod ilegal, prin intermediul societatii SC Vertcon SA din Bacau, 12 containere cu bunuri achizitionate din China.
Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a cerut candidatilor liberali din Bacau la locale sa raspunda atacurilor lansate de PSD, care poate oferi doar o Romanie ancorata in trecut, ti democrat-liberalilor care, influentati de mentorul Basescu, au uitat ajutorul acordat in 2004, "cand erau in disolutie".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu, aflat marti la Bacau, i-a indemnat pe cetateni sa voteze in favoarea liberalului Romeo Stavarache, care candideaza pentru un nou mandat de primar, si a apreciat ca nu trebuie sa existe ingaduinta pentru primarii care "au furat, dar au si facut ceva pentru oras".
trei afaceristi din Bacau si doi finantisti din Olt.
Inainte de Craciun, aflat intr-o vizita la PSD Bacau, Ponta a facut o declaratie care le-a cazut foarte greu lui Ion Ilescu, Adrian Nastase si Marian Vanghelie, primii doi fiind pana mai ieri-alaltaieri, sustinatori de baza ai actualului presedinte pesedist.
Reprezentantii Concernului E.ON Germania, care s-au aratat interesati de privatizarea societatii Electrica Moldova Bacau, au declarat ca ar fi interesati sa plateasca pachetul de peste 24% din actiunile acesteia.
Numai in judetele Bacau, Braila, Galati si Vrancea, apele au maturat de pe fata pamintului 2.364 de case si au distrus partial 3.968 de locuinte. ... 14 in Vrancea si sase in Bacau:
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
google-analytics.com