Cautare

1616 de rezultate pentru "deranjamente internet" (2.60 secunde)
Firmele din Bucuresti si din judetul Ilfov vor putea depune prin Internet declaratiile fiscale de la 1 ianuarie 2007 prin extinderea sistemului disponibil in prezent numai marilor contribuabili, a declarat Robert Hofnar, director in Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), citat de Mediafax.
Insa, potrivit cadrului legislativ european, interzicerea acestor jocuri de noroc desfasurate prin Internet incalca libertatea de a presta servicii.
Cel putin 200 de pagini de internet ale unor companii aeriene europene induc in eroare utilizatorii, se arata intr-un studiu realizat de Comisia Europeana. ... Comisia Europeana poate impune acestor companii sa-si inchida paginile de internet pana anul viitor, daca nu reusesc sa remedieze problemele.
Potrivit acesteia, chiar daca, în general, cele mai mari sume din bugetele de publicitate sunt alocate televiziunilor, urmate de presa scrisa, radio, indoor-outdoor si internet, presa scrisa are avantajul ca poate fi pastrata în colectie, are credibilitate mare si, mai ales, are o eficienta foarte mare.
Monitorul Oficial se poate citi acum gratuit pe internet. ... Regia Autonoma Monitorul Oficial a anuntat ca, de luna aceasta, accesul la legislatie este gratuit pentru toti cei care doresc sa se informeze pe internet.
Compania este parte a grupului de firme Direct One - MEDIAdirect si implementeaza translatatarea modelului de business din televiziunea clasica catre Internet.
Organizatia declara ca a fost infiintata de dizidentii chinezi, jurnalisti, matematicieni si programatori din SUA, Taiwan, Europa, Australia, si Africa de Sud.s4t Articolele din ziare si din revista The New Yorker spun ca directorul sau este Julian Assange, un activist pe internet australian.
Studiile efectuate pe subiecti expusi la conexiuni de tip broadband, fie ele acasa sau la serviciu, releva modificarile comportamentale in viata de zi cu si a utilizatorilor Internet.
Dupa serviciul de vanzare de publicitate pe Internet (demarat in 2001) si proiectul de vanzare de publicitate in presa locala (2003), ARBOmedia anunta lansarea unui nou proiect, dedicat acoperirii media locala prin statiile radio din tara.
Asociatia pentru Tehnologie si Internet (APTI) va invita workshop-ul "De la Reglementare la Auto-reglementare in Serviciile pe Internet" care va avea loc vineri, 1 iulie 2005, la Hotel Parc - Sala Atlas, incepand cu ora 9.00.
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
In perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2006, clientii care vor incheia contracte pentru unul dintre produsele de acces internet prin ADSL, oferite de Romtelecom, vor beneficia de 20 la suta reducere pe viata la abonamentul lunar.
Fiecare vrea altceva, fie ca doreste sa faca o achizitie imobiliara sau una de arta, pe Internet poti gasi tot ceea ce vrei.
De cativa ani cercetatorii lucreaza la ceea ce se numeste Internet 2, urmasul actualului, si obtin un record dupa altul. La Tokio a fost batut recordul de transfer de date prin intermediul protocoalelor Internet 2.
Guvernul Indiei are planuri mari pentru contribuabilii sai, intentionand ca pana in 2009 sa conecteze toata tara la Internet.
Alti administratori blocheaza sistemele prin care se conecteaza aplicatia la internet sau blocheaza optiunea de a descarca orice fel de fisier de pe internet.
Elaborarea unei politici europene in materie de internet cu banda larga este esentiala pentru accesul regiunilor, in special al celor rurale izolate, la informatii privind sanatatea, educatia sau diferite servicii - estimeaza Parlamentul European.
Alimentat de un capital de investitii de 33 de milioane de dolari, motorul de cautare a început sa proceseze solicitari începând de ieri.Pentru început, raza de actiune a lui Cuil include peste 120 de miliarde de pagini de internet.
Este vorba de dependenta de internet, sustin cercetatorii.
Potrivit studiului Pew Internet American Life Project, 45% din americanii cu varste intre 70 si 75 de ani au utilizat internetul anul trecut, fata de doar 26%, cu trei ani in urma.
google-analytics.com