Cautare

61453 de rezultate pentru "deranjamente apel din strainatate" (6.44 secunde)
Galatenii care vor sa munceasca in strainatate au acum ocazia sa se inscrie in baza de date Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) va organiza in perioada 6 - 8 iunie 2005, incepind cu orele 8.30, in Galati, in cadrul Complexului Sportiv Siderurgistul, linga trecere Bac, actiuni de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate, in domeniul agricol, pentru persoanele care au virsta intre 20 si 40 de ani, indiferent de sex.
Multi romani s-au grabit zilele acestea sa obtina cardul european pentru a pleca la munca in strainatate. ... Cat despre romanii care se duc sa munceasca in strainatate, acestia pot beneficia de asistenta medicala daca lucreaza legal.
Printre acestea, trimiterea a inca zece functionari si diplomati specializati in probleme consulare la Chisinau, cel tarziu la 25 ianuarie, procesarea a circa 600 de cereri de viza, saptamanal, in directia specializata din MAE si detasarea, incepand cu 25 ianuarie, a unui consul cu experienta in Republica Moldova.
Pe blogul Pagini de istorie locala, Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau foarte bine documentat, intitulat:
Primarii PSD din Dolj fac apel la unitatea partidului si critica departamentul juridic al partidului Primarii PSD de Dolj care s-au intalnit, miercuri, cu conducerea organizatiei judete au facut apel la unitatea partidului, insa au criticat departamentul juridic al formatiunii politice care i-a sugerat lui Victor Ponta si Biroului Permanent ca schimbarea lui Geoana cu Corlatean este "facila si fezabila".
Judetul Vâlcea risca sa ramâna fara muzee, ca urmare a cererilor de retrocedare a unor imobile din patrimoniul national. ... Cula Greceanu, situata în localitatea vâlceana Maldaresti, este una dintre cele mai frumoase cladiri de patrimoniu din tara.
Judetul Vâlcea risca sa ramâna fara muzee, ca urmare a cererilor de retrocedare a unor imobile din patrimoniul national. ... Cula Greceanu, situata în localitatea vâlceana Maldaresti, este una dintre cele mai frumoase cladiri de patrimoniu din tara.
Pe 25 octombrie 2017, un obiect straniu a fost vazut - in plina zi - zburand in mijlocul traficului greu al coridoarelor aeriene din nord-vestul Statelor Unite, deasupra statului Oregon.
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. Actuala conducere, acuzata de coruptie si practici politice clientelare Plecarea lui Iliescu din PSD este o chestiune de timp.
Primaria Salonta da 115.000 lei pe un joc online Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat. ... Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat.
Continutul Declaratiei Politice pe care o prezint in fata Senatului Romaniei se doreste a fi un apel la ratiune pentru rezolvarea, de indata, a situatiei conflictuale din vecinatatea tarii noastre, din Ucraina, prin mijloace exclusiv pasnice, pe baze democratice, respectandu-se vointa poporului ucrainean.
Deputatul liberal-democrat Mona Musca a anuntat ieri ca va demisiona din parlament si din partid. Aceasta devine astfel primul parlamentar care renunta la functia detinuta in legislativ din cauza verdictului de politie politica dat in cazul sau de Consiliul National de Studiere a Arhivelor Securitatii.
Tensiunile din triunghiul Primaria Ramnicu Valcea, Urban SA si Rosal Grup iau amploare. ... Seful executivului din Ramnic a declarat zilele trecute ca nu se considera personal raspunzator de esecul primariei in procesul cu societatea Rosal.
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010. ... Cine a creat dezordinea din 13 iunie?
112/1995 pentru imobilul din strada Imparatul Traian nr. 31, sustinand ca sunt mostenitorii Mariei Petrescu si ai lui Radu Viisoreanu din celebra familie a Viisorenilor. Maria impreuna cu fratii ei, Ion si Radu, au detinut in cote egale casa si terenul din fata actualului sediu al Jandarmeriei.
Secretarul de stat din Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul, Cristina Pocora, a facut un apel la parlamentari de a acorda prioritate legilor UE, acestia votand doar 4 din 40 de astfel de reglementari. ... Cu toate acestea, sedinta Senatului a fost suspendata iar din lipsa de cvorum.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
Este modalitatea prin care Puterea spera ca neintelegerile din Biroul Permanent vor fi rezolvate. ... De altfel, scandalul nu a lipsit din ordinea de zi a plenului Camerei, nici marti. Dimineata, deputatii PSD si PNL au parasit din nou sedinta de plen condusa de presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase.
Fundatia European Computer Driving Licence (ECDL) face apel catre guverne sa ia în considerare diviziunea digitala, atentionând ca, potrivit studiului Uniunii Internationale de Telecomunicatii pe anul acesta, 83% din populatia globala nu foloseste internetul, conform unui comunicat de presa, citat de NewsIn.De Ziua Internationala a Societatii Informationale, ECDL aduce în prim-plan nevoia urgenta de a diminua divizarea digitala si recunoaste impactul profund pe care tehnologiile informationale si de comunicare îl au asupra vietii oamenilor, facând un apel catre organizatiile internationale si nationale pentru a conlucra în dezvoltarea unor programe fiabile de crestere a nivelului culturii digitale în lume.  Divizarea digitala ameninta statele în curs de dezvoltare Aproximativ opt milioane de oameni din întreaga lume au participat la programele ECDL/ICDL si, totusi, divizarea digitala continua sa ameninte tarile în dezvoltare si sta în calea atingerii obiectivelor de dezvoltare Millennium ale Natiunilor Unite.
Curtea Constitutionala a admis miercuri dupa indelungi dezbateri exceptii ridicate de instanta suprema, PSD si PRM la prevederile referitoare la reforma justitiei din pachetul legislativ al Guvernului, respingandu-le insa pe cele referitoare la modul de adoptare al acestuia si la proprietate.
google-analytics.com