Cautare

61453 de rezultate pentru "deranjamente apel din strainatate" (6.03 secunde)
Adrian Vasilescu, consilier al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), citat de BBC, chiar ne sfatuieste sa mergem sa luam credit din strainatate. ... Asa ca multi conationali sunt tentati sa ia un credit din strainatate datorita dobanzilor avantajoase. ... ßi dobanzile la depozite sunt mai avantajoase la bancile din strainatate.
Potrivit unei statistici realizate de Directia Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative, numarul acestora a crescut în 2007 cu aproape 400.000 fata de 2006, de la 4.104.835 la 4.501.266 de unitati.
Astfel, cetatenii din statele europene care lucreaza in strainatate au trimis in 2006 in tarile de provenienta peste 50 de miliarde de dolari.
Este o facilitate pusa la dispozitia asiguratilor din Romania prin intermediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), in conformitate cu directivele Comisiei Europene.
Dupa ce a muncit in strainatate, un doljean primeste somaj in Romania.
Incepand din aceasta luna, si pana in martie 2007, inclusiv, persoanele de sex feminin care doresc sa lucreze in strainatate in domeniul agricol se pot inscrie in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM).
Mircea Geoana a reafirmat importanta geo-strategica a portului de la Marea Neagra, iar in ceea ce priveste migratia fortei de munca, el a mentionat integrarea sociala a romanilor din strainatate drept o prioritate a Romaniei:
Sumele importante trimise anual de cetatenii aflati la munca in strainatate, printre care si romani, contribuie la cresterea standardului de viata si stimuleaza investi-tiile populatiei in statele din estul Europei, potrivit unui raport al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), preluat de Reuters.
Senatorul Damian Draghici a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica cu titlul: ... Cartitorii pot face din nou observatia ca de prea multe ori in istoria Romaniei, personalitatile noastre de valoare au fost apreciate mai mult in strainatate decat in propria lor tara.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va liberaliza incepand de luna viitoare accesul rezidentilor romani la instrumente bancare din strainatate, cum ar fi depozitele si conturile curente, a declarat ieri guvernatorul Mugur Isarescu.
Creditele pentru studii oferite de bancile comerciale din Banie raman pentru moment doar o strategie de marketing pentru ca studentii nu se inghesuie sa ia de la banca bani pentru facultate.
Senatorul PSD, Titus Corlatean, sustine ca a intrat in posesia unor informatii din care reiese ca exista tentative de fraudare a alegerilor. Corlatean a mai mentionat ca premierul Emil Boc ar fi cerut dublarea sectiilor de votare din strainatate, acestea urmand a fi controlate de apropiati PD-L.
PSD ameninta cu boicotul alegerilor Social-democratii nu vor mai participa la alegeri daca Guvernul va institui sistemul evident de fraudare a votului din strainatate, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta, la finalul reuniunii Biroului Permanent National al PSD.
De la 1 septembrie, leul va putea fi tranzactionat si prin banci din strainatate. ... Reamintim ca un pas important in convertibilitatea leului a fost cea de la 8 iulie 2005, cand BNR a aprobat liberalizarea accesului rezidentilor la deschiderea de conturi curente si de depozit in strainatate.
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a emis un card de debit care da posibilitatea utilizarii pentru retrageri de numerar si tranzactii comerciale atat in tara, cat si in strainatate.
10% din populatia activa a Romaniei, aproximativ 1,1 milioane de persoane, munceste in strainatate, iar din anul 1990 pina in prezent aproape 15% dintre romani au avut un job in strainatate, potrivit unui studiu prezentat de Daniel Kozak, ofiter de relatii publice in cadul Organizatiei Internationale de Migrare a Fortei de Munca (OIMFM).
O cincime din forta de munca a Romaniei lucreaza in strainatate. ... Daianu a mai aratat ca exista o serie de factori care favorizeaza migrarea fortei de munca, unul dintre acestia fiind imbatrinirea populatiei din UE.
28/2005 a Guvernului privind conditiile de calatorie in strainatate a creat tensiuni la frontiera. Kerekes a spus ca OUG 28 a nemultumit populatia Romaniei, in special persoanele care au rude in strainatate.
Dupa ce vom adera la Uniunea Europeana, vom vorbi mai ieftin in strainatate prin intermediul telefoanelor mobile, adica in roaming.
Desi AJOFM Galati a desemnat o persoana care se va ocupa de oferirea informatiilor legate de angajarea in strainatate, mai precis de prezentarea locurilor de munca disponibile si a etapelor ce trebuie parcurse pentru ocuparea lor, acest ajutor specializat este deocamdata doar teoretic.
google-analytics.com