Cautare

61453 de rezultate pentru "deranjamente apel din strainatate" (6.78 secunde)
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
Colectia de premii a fost completata in 2010 cu peste 55 de medalii obtinute la targurile de stiinta si tehnologie din toata lumea. Cristian Rosu este elev in clasa a XII-a la Colegiul Nat;ional Emanuil Gojdu din Oradea si olimpic la fizica si astronomie.
In primul rand, as vrea sa felicit Guvernul Romaniei, cu precadere pe primul-ministru Victor Ponta, pe viceprim-ministrul si ministrul Finantelor, Florin Georgescu si pe ministrul Economiei si Comertului, domnul Daniel Chitoiu, pentru faptul ca in negocierile din aceasta runda cu FMI, lucrurile merg foarte bine.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
O recapitulare, la inceput de an si de drum, a cifrelor din aritmetica electorala este necesara, intrucat deja incep manevrele si diversiunile privind legitimitatea puterii actualului presedinte.
In Romania au intrat anul trecut circa 4,144 miliarde de euro, suma din care Banca Nationala estimeaza ca 40% "nu au intrat pe cai legale", a declarat ieri directorul Directiei de Statistica din cadrul bancii centrale, Marian Mustareata.
Privatizarea Electroputere Craiova si a Automobile Craiova SA ar putea avea efecte nu numai asupra economiei locale, ci si asupra pietei imobiliare.Chiar daca în prezent privatizarea celor doua mari uzine din Craiova este înca în stadiul de „negociere“, potentialul impact al tranzactiilor asupra pietei imobiliare locale nu este de neglijat.
Ce ar trebui sa faca statul roman pentru protectia familiilor de romani din strainatate care isi pierd abuziv copiii.
Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, sustine ca Traian Basescu si PD-L intentioneaza sa fraudeze alegerile din strainatate, folosindu-se de anumiti "aghiotanti" si functionari detasati in Ministerul Afacerilor Externe de la Ministerele Tineretului si Sportului si cel al Turismului, in perioada mandatelor Monicai Iacob-Ridzi si, respectiv, Elenei Udrea.
Formatiunile politice obtin mandate proportional cu numarul de voturi obtinute iar candidatul independent primeste un mandat daca a obtinut 50%A1 din numarul total de voturi valabil exprimate in colegiul in care a candidat.
Intalnirea premierului Calin Popescu-Tariceanu cu romanii din diaspora s-a concretizat in propunerea venita din partea romanilor care traiesc in strainatate de a avea un reprezentant in Parlamentul Romaniei.
Pentru ca toti consilierii locali din municipiul Ramnicu Valcea sa plece peste hotare, in sedinta de consiliu de acum doua zile s-a aprobat deplasarea in strainatate a membrilor ramasi neplimbati cu ocazia intalnirii de luna trecuta.
Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, a transmis luni o precizare cu privire la proiectul de lege privind votul prin corespondenta pentru romanii din strainatate, elaborat de MAE, dupa ce presedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut demiterea sa, indicand ca unica utilitate a legii votului prin corespondenta ar fi deturnarea alegerilor in favoarea democrat-liberalilor.
Banii cotizantilor la Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) se cheltuiesc cu spor pe masini de lux, secretare personale, consilieri si deplasari in strainatate.
Navalistii galateni pleaca in valuri din Santierul Naval pentru a lucra in SUA si Norvegia. ... Se pare ca unul dintre subiectele ce vor fi discutate de cei ce conduc destinele Santierului Naval din orasul nostru va fi legat de numarul mare de navalisti care pleaca sa lucreze in strainatate.
O data cu venirea sezonului estival, numarul de locuri de munca este din ce în ce mai mare, atât în tara, cât si în strainatate. Drept urmare, rata somajului din Dolj este în scadere.
O data cu venirea sezonului estival, numarul de locuri de munca este din ce în ce mai mare, atât în tara, cât si în strainatate. Drept urmare, rata somajului din Dolj este în scadere.
Bogdan Tiberiu Iacob) Portavocea SRI, cum mai e cunoscut deputatul Ion Stan, aduce acuzatii de o gravitate ieșita din comun formatiunii conduse de fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, in legatura cu bani murdari storsi din industria de aparare a Romaniei, prin intermediul unor afaceri derulate cu infractori urmariti de FBI, ori prin spagi cerute pe fata unor seici arabi.
PDL a obtinut 46,88% din voturile exprimate de romanii din diaspora, pentru Senat, fiind urmat de PNL, cu 23,35% ti PSD+PC, cu 13,19%, in timp ce la Camera Deputatilor, PDL a obtinut 46,6%, PNL- 20,45% iar PSD+PC- 14,82%, dupa numararea a 93,21% din voturi.
Basescu sa introduca votul prin corespondenta la scara nationala contra 100 de euro pe bucata' Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca afirmatiile lui Traian Basescu referitoare la introducerea votului prin corespondenta ar putea duce la nivel national la obtinerea din partea acestuia a calitatii de "presedinte pe viata".
google-analytics.com