Cautare

61405 de rezultate pentru "deranjamente apel din strainatate" (4.00 secunde)
Ultimul raport al Bancii Mondiale, “Perspectiva Economica Mondiala”, emigrantii tarilor cu economii subdezvoltate contribuie major la bunastarea economiilor din tarile de origine, in acest an sumele trimise “acasa“ urcind la 167 de miliarde dolari - cifra oficiala, si inca cel putin jumatate din aceasta suma “la negru“.
Din punct de vedere al cresterilor de cheltuieli inregistrate, tara noastra conduce detasat in topul statelor europene.
Romanii care au calatorit in strainatate au folosit cardurile VISA de 600.000 de ori, in perioada iunie 2004 - iunie 2005, valoarea totala a tranzactiilor depasind 108 milioane dolari, in crestere cu 42,6%, fata de 2003, au anuntat, ieri, reprezentantii respectivei companii financiare.
Romanii plecati la munca in strainatate isi cauta online job-uri in Romania, dupa ce si-au "facut plinul" muncind din greu pentru occidentali.
Serviciile consulare - mai aproape de romanii din strainatate.
Cei care au deja o casa si mai vor una, dar în strainatate trebuie, potrivit specialistilor, sa apeleze la o agentie imobiliara.
Cei care au deja o casa si mai vor una, dar în strainatate trebuie, potrivit specialistilor, sa apeleze la o agentie imobiliara.
In ciuda faptului ca se cunosc aceste realitati, se constata inca deficiente in indeplinirea atributiei de monitorizare si analiza a situatiei copiilor din unitatea administrativ teritoriala, inclusiv a celor cu parinti plecati la munca in strainatate.
Proiectul de Lege privind organizarea si desfasurarea votului prin corespondenta al cetatenilor romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate a fost inclus in programul legislativ al Executivului, pentru Ministerul Afacerilor Externe fiind fixata luna aprilie ca termen limita de prezentare a actului normativ in sedinta de guvern.
Romanii care lucreaza in strainatate ar putea trimite in tara, in perioada Sarbatorilor de iarna, circa 1 miliard de euro, sustine consilierul guvernatorului bancii centrale, Adrian Vasilescu.
Certificate provizorii Potrivit CAS Dolj, cetatenii care vor pleca in strainatate in primele zile din ianuarie nu vor putea primi la timp cardul, dar vor putea sa obtina un certificat provizoriu.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
In urma controlului, Consiliul Superior de Disciplina din cadrul IGPR a decis demiterea comisarului-sef Nicolescu din functia sa de conducere si trecerea lui pe un post de executie. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Alegerea unui nou primar pentru municipiul Baia Mare survine dupa ce anul trecut fostul primar, liberalul Cristian Anghel, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la doi ani si sase luni de inchisoare pentru neglijenta in serviciu, iar ulterior a fost eliberat pentru buna purtare pe timpul efectuarii condamnarii.
Papa Francisc, apel la pace si dialog pentru Tara Sfanta si Peninsula Coreeana in mesajul Urbi et Orbi Siria, Tara Sfanta, Peninsula Coreeana si Venezuela au fost mentionate de papa Francisc duminica mesajul sau traditional de Paste, inainte de binecuvantarea traditionala Urbi et Orbi.
Destinul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) se decide astazi la Curtea de Apel din Craiova.
Romania nu pierde locul de Liga Campionilor in cazul excluderii Stelei Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni seara, ca in cazul in care Steaua va fi exclusa din competitiile europene Romania nu va pierde locul din Liga Campionilor, care ar urma sa fie preluat de vicecampioana Pandurii Targu Jiu, informeaza mediafax.ro.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Avocatul lui Dan Voiculescu, Calin Andrei Zamfirescu, a sustinut in fata instantei Tribunalului Bucuresti, in urma cu doua zile, ca articolul 34 din Hotararea de Guvern 24/2008 privind functionarea provizorie a CNSAS intra in contradictie cu articolele 21, 24, 53, 124 si 126 din Constitutie care stabilesc o serie de drepturi fundamentale - cum ar fi dreptul la un proces echitabil, egalitatea justitiei sau interzicerea infiintarii de instante extraordinare - si a cerut suspendarea pocesului si trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala pentru controlul legalitatii.
Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a trimis joi dosarul in care PRM a cerut anularea Hotararii de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale la Curtea Constitutionala (CC), desi apreciaza ca textele de lege criticate sunt constitutionale.
google-analytics.com