Cautare

61453 de rezultate pentru "deranjamente apel din strainatate" (6.34 secunde)
TRAGEDIA AVIATICA din Apuseni: Medicul Radu Zamfir, audiat la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti (Autoare :
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Apel pentru salvarea sportului romanesc, adresat presedintelui, premierului si parlamentului Un grup format din 60 de fosti mari sportivi romani semneaza un APEL PENTRU SALVAREA SPORTULUI ROMANESC adresat presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, premierului Dacian Ciolos si Parlamentului Romaniei, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Judecatorii Curtii de Apel au redus pedepsele principalilor autori ai devalizarii filialei din Focsani a Bancorex iar in cazul altor doi inculpati au constatat ca faptele comise de acestia s-au prescris. ... Curtea de Apel Galati a stabilit ca incadrarea juridica retinuta initial de Tribunalul Vrancea a fost gresita.
adeverinte de venit false, din care reiesea ca au salarii lunare de peste 2.800 de lei. Dupa ce reuseau sa obtina cardul, clientii scoteau banii si plateau grupului condus de Daniela Ilie un comision ce ajungea pana la 40% din suma.
PRM a depus luni la Curtea de Apel Bucuresti cererea de preschimbare a termenului de judecata pe fond din noiembrie in luna octombrie, in procesul in care acest partid cere anularea HG de stabilire a colegiilor uninominale, a declarat vicepresedintele PRM Lucian Bolcas.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu Emil Boc, ca premierul nu intentioneaza o escaladare a unei crize politice si ca a facut, la intalnirea cu liderul PD-L, un apel la calm si ratiune.
Pe site-ul Amos News a aparut un "Apel la transparenta", pe care il puteti citi in continuare. ... Vom putea sti, astfel, cat de reale si de cinstite sunt demersurile in favoarea corectitudinii si a echitatii la care se face apel in mod repetat.
Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat. ... Caci in clipa in care te deranjezi cu capul, e bine sa te extragi tu din meserie sau cineva sa aiba puterea de-a te extrage de acolo.
In primul moment am crezut ca e girofarul de la masina unui echipaj al politiei din Galati, venit in control. ... din verde pornea rosu. ... Plutonierul Mancu a zarit una singura, si pe aceea din spate.
In timpul discutiilor purtate, s-a comunicat reprezentantilor Astral faptul ca, in contractul incheiat de SC Astral Telecom cu consumatorii, nu se respecta in totalitate prevederile legale din domeniul protectiei consumatorilor, motiv pentru care s-a solicitat agentului economic ca, in termen de maximum 30 de zile, sa procedeze la imbunatatirea clauzelor contractuale in sensul respectarii prevederilor legale aplicabile - Legea nr.
Electrica Galati are de recuperat de la rau-platnici suma de 14,8 de milioane de lei, din care 600 de mii de lei de la CFR, a declarat directorul general al societatii, Iulian Arama.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor sfatuieste locatarii din blocurile in care functioneaza ascensoare ca, inainte de a porni liftul, sa verifice daca exista un numar de telefon pentru deranjamente, altfel risca sa ramana blocati ore in sir.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
Repetitia e mama invataturii insa, asa ca am sa spun din nou ca m-am saturat de bucuria exagerata a unora, de temerea nejustificata a altora, eu preferand sa astept mai bine ce va fi.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; ... corelarea instalatiilor electrice de distributie cu cele ale clientilor, din punct de vedere tehnic.
Microîntreprinderile vor plati un impozit mai mare cu 0,5%, iar unii români din strainatate nu scapa de impozit nici anul acesta.Modificarile aduse Codului fiscal, valabile de la 1 ianuarie 2008, îi lasa cu mai putini bani în buzunar pe angajatii competitivi si muncitori.
Este inca o dovada a faptului ca promisiunile pe care PSD le face romanilor din tara sau din afara granitelor nu raman doar la nivel declarativ.
google-analytics.com