Cautare

1604 de rezultate pentru "deranjament internet" (3.10 secunde)
De cativa ani cercetatorii lucreaza la ceea ce se numeste Internet 2, urmasul actualului, si obtin un record dupa altul. La Tokio a fost batut recordul de transfer de date prin intermediul protocoalelor Internet 2.
Guvernul Indiei are planuri mari pentru contribuabilii sai, intentionand ca pana in 2009 sa conecteze toata tara la Internet.
Alti administratori blocheaza sistemele prin care se conecteaza aplicatia la internet sau blocheaza optiunea de a descarca orice fel de fisier de pe internet.
Elaborarea unei politici europene in materie de internet cu banda larga este esentiala pentru accesul regiunilor, in special al celor rurale izolate, la informatii privind sanatatea, educatia sau diferite servicii - estimeaza Parlamentul European.
Alimentat de un capital de investitii de 33 de milioane de dolari, motorul de cautare a început sa proceseze solicitari începând de ieri.Pentru început, raza de actiune a lui Cuil include peste 120 de miliarde de pagini de internet.
Este vorba de dependenta de internet, sustin cercetatorii.
Potrivit studiului Pew Internet American Life Project, 45% din americanii cu varste intre 70 si 75 de ani au utilizat internetul anul trecut, fata de doar 26%, cu trei ani in urma.
Fonduri pentru calculatoare si accces la internet Daca ai un IMM si vrei sa-ti cumperi un laptop nou sau poate vrei sa ai acces la internet, atunci trebuie sa stii ca UE iti deconteaza o mare parte din bani.
Microsoft a lansat Internet Explorer (IE) 9, versiune a unuia dintre cele mai utilizate browsere din lume, disponibil in 40 de limbi, inclusiv in limba romana, a anuntat compania.
Pe 1 aprilie, "Periferic", in regia lui Bogdan George Apetri, unul dintre cele mai premiate filme din 2010, va inaugura seria productiilor autohtone care vor fi lansate simultan in salile din Romania si pe Internet.
Accesul la Internet si publicitatea, principalele motoare ale cresterii pietei de media si divertisment in Romania in 2011-2015 - raport PwC Industria de divertisment si media din Romania ar urma sa creasca de la 2,5 miliarde de dolari in 2010 la 3,8 miliarde in 2015, cu un ritm mediu anual de crestere de 8,8%, potrivit celor mai recente estimari ale PricewaterhouseCoopers, incluse in raportul "PwC Global Entertainment and Media Outlook 2011-2015".
Chrome 15 a devenit cel mai folosit browser din lume Cea mai noua versiune a browser-ului Google Chrome a depasit Internet Explorer-ul 8 in preferintele internautilor.
Romania semneaza un document care instaureaza tirania pe internet Romania a semnat azi in Japonia documentul international ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), care vizeaza combaterea comercializarii de produse contrafacute, dar si "pirateria online".
Pe 26 ianuarie, sute de milioane de europeni au aflat ca Guvernele care ii reprezinta au semnat la Tokyo, in secret, un tratat international care sub masca actiunilor concertate impotriva produselor contrafacute si a pirateriei digitale, aduce de fapt grave atingeri libertatilor individului, transforma furnizorii de internet intr-o cyber-militie privata iar mandatul judecatoresc devine o optiune neglijabila.
internet, mai exact pe cateva site-uri speciale care se ocupa cu asta, cum ar fi: ... Il gasesti cu denumitea "McAfee Internet Connection Speedometer". ... Adresa ta de IP si aprovizionatorul de internet vot aparea in coltul dreapta jos a ferestrei.
Bolile pe care un utilizator de Internet le poate face sunt cele mintale. ... Cei care petrec mult timp pe Internet isi traiesc, practic, viata in acest mediu online, scrie inquisitr.com.
Senatorul PSD ILIE SARBU i-a adresat o intrebare doamnei ECATERINA ANDRONESCU, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, pe tema proiectului "Internet in scoala ta".
Romania si Letonia, in topul celor mai rapide conexiuni Internet la nivel mondial. ... Romania s-a clasat pe locul 5 la nivel mondial cu o viteza la Internet de 37,4 Mbps.
Internet pe televizor Legata prin wireless la internet si prin HDMI la televizor, noua interfata Xbox va permite sa intrati pe internet cu browserul Explorer.
Nu inseamna ca nu vei mai primi push Gmail sau Google Talk nu va avea performantele normale, dar daca ai mai multe aplicatii care se conecteaza in mod normal la internet, dezactivarea serviciului ar putea totusi sa aiba efectul contrar, pentru ca aplicatiile se vor da peste cap sa caute un serviciu de internet.
google-analytics.com