Cautare

1604 de rezultate pentru "deranjament internet" (2.89 secunde)
(O.S, D.T.) Producãtorii de film declarã rãzboi pirateriei Reprezentanþii industriei filmului din Statele Unite vrea sã-i dea in judecatã pe cei care faciliteazã descãrcarea ilegalã de filme de pe internet.
Per ansamblu, intreaga industrie a publicitatii a crescut in medie cu 7,7% pe an, dar publicitatea pe Internet a crescut in medie cu 28%. Trebuie spus ca procedura lansarii unei reclame pe Internet este cum nu se poate mai simpla.
Numarul de utilizatori de Internet din Romania a crescut cu 52% in decembrie 2005 fata de perioada similara din 2004, traficul marcand si un nou record in ceea ce priveste vizitele facute pe siteurile autohtone de vizitatorii romani si de cei din strainatate.
Romtelecom a pregatit o promotie pentru ADSL Express si ClickNet Express care se va desfasura pana la sfarsitul lunii iunie, adresandu-se tuturor celor interesati sa se conecteze la internet folosind tehnologia ADSL.
Compania Nokia, principalul producator pe piata de telefonie mobila, va lansa astazi o noua versiune a dispozitivului Internet Tablet care ruleaza si software-ul de comunicatii Google Talk.
O serie de statistici recente, prezentate cu ocazia Targului de Carte din Frankfurt, au demonstrat ca vanzarile de carti pe internet sunt in continua crestere. ... De altfel, cumpararea unei carti pe internet este deseori mult mai simpla si mai comoda decat o plimbare la librarie.
Rata de penetrare a accesului la Internet in banda larga a atins un nivel de 5,5% la sfarsitul lui iunie, numarul conexiunilor ajungand la 1,18 milioane.
Firmele din Bucuresti si din judetul Ilfov vor putea depune prin Internet declaratiile fiscale de la 1 ianuarie 2007 prin extinderea sistemului disponibil in prezent numai marilor contribuabili, a declarat Robert Hofnar, director in Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), citat de Mediafax.
Insa, potrivit cadrului legislativ european, interzicerea acestor jocuri de noroc desfasurate prin Internet incalca libertatea de a presta servicii.
Cel putin 200 de pagini de internet ale unor companii aeriene europene induc in eroare utilizatorii, se arata intr-un studiu realizat de Comisia Europeana. ... Comisia Europeana poate impune acestor companii sa-si inchida paginile de internet pana anul viitor, daca nu reusesc sa remedieze problemele.
Potrivit acesteia, chiar daca, în general, cele mai mari sume din bugetele de publicitate sunt alocate televiziunilor, urmate de presa scrisa, radio, indoor-outdoor si internet, presa scrisa are avantajul ca poate fi pastrata în colectie, are credibilitate mare si, mai ales, are o eficienta foarte mare.
Monitorul Oficial se poate citi acum gratuit pe internet. ... Regia Autonoma Monitorul Oficial a anuntat ca, de luna aceasta, accesul la legislatie este gratuit pentru toti cei care doresc sa se informeze pe internet.
Compania este parte a grupului de firme Direct One - MEDIAdirect si implementeaza translatatarea modelului de business din televiziunea clasica catre Internet.
Organizatia declara ca a fost infiintata de dizidentii chinezi, jurnalisti, matematicieni si programatori din SUA, Taiwan, Europa, Australia, si Africa de Sud.s4t Articolele din ziare si din revista The New Yorker spun ca directorul sau este Julian Assange, un activist pe internet australian.
Studiile efectuate pe subiecti expusi la conexiuni de tip broadband, fie ele acasa sau la serviciu, releva modificarile comportamentale in viata de zi cu si a utilizatorilor Internet.
Dupa serviciul de vanzare de publicitate pe Internet (demarat in 2001) si proiectul de vanzare de publicitate in presa locala (2003), ARBOmedia anunta lansarea unui nou proiect, dedicat acoperirii media locala prin statiile radio din tara.
Asociatia pentru Tehnologie si Internet (APTI) va invita workshop-ul "De la Reglementare la Auto-reglementare in Serviciile pe Internet" care va avea loc vineri, 1 iulie 2005, la Hotel Parc - Sala Atlas, incepand cu ora 9.00.
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
In perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2006, clientii care vor incheia contracte pentru unul dintre produsele de acces internet prin ADSL, oferite de Romtelecom, vor beneficia de 20 la suta reducere pe viata la abonamentul lunar.
Fiecare vrea altceva, fie ca doreste sa faca o achizitie imobiliara sau una de arta, pe Internet poti gasi tot ceea ce vrei.
google-analytics.com