Cautare

1604 de rezultate pentru "deranjament internet" (2.94 secunde)
Lipsa unei componente de securitate din programul Adobe System, folosit pentru a distribui filme si emisiuni TV pe internet, permite utilizatorilor sa înregistreze gratuit din serviciul video streaming al Amazon.com, informeaza smartnews.ro, citând Reuters. Bresa de securitate expune continutul video on line la piraterie excesiva, cu efecte asemanatoare celor resimtite de industria muzicala în "era" Napster, si este prezenta pe serverele Adobe Flash video, la care sunt conectate toate playerele companiei de pe aproape toate calculatoarele "legate" la internet.
tinerii si riscul in mediul online", rata de penetratie a internetului in randul copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani, care au acces la internet in propria lor camera, este de 84%.
Directiva privind pastrarea datelor obliga companiile de telefonie si furnizorii de servicii de internet sa stocheze datele privind traficul de telecomunicatii si localizarea, in scopuri legate de aplicarea legii.
Parlamentul european vrea ca neutralitatea internetului sa fie definita si impusa prin legislatia UE Parlamentul european a adoptat joi o rezolutie prin care solicita Comisiei Europene sa faca mai mult pentru a garanta respectarea principiului neutralitatii internetului in UE, astfel incat anumite tipuri de continut web sa nu fie tratate in mod preferential de furnizorii de internet.
cu ce oferte vine compania Romtelecom, numarul doi pe piata locala de servicii de televiziune si internet pe linii fixe, a lansat o noua campanie de abonare, prin care le ofera clientilor reduceri ale tarifelor de lista daca semneaza contracte pe unul sau doi ani pentru pachete care sa includa minim doua servicii.
Ce credeti ca se intampla intr-un minut pe Internet? ... Cercetatorii au descoperit ca aproape 640 GB sunt transferati intr-un minut pe internet. Cresterea semnificativa a numarului de utilizatori de telefoane mobile a avut un impact major asupra transferului de date pe internet.
Noile planuri tarifare pentru Statele Unite ale Americii includ apeluri si mesaje nelimitate, acces la internet nelimitat, la preturi de 50, 60 sau 70 de dolari pe luna.
Un mare lant de supermarketuri ofera Internet Wireless gratuit pentru clienti Toate magazinele Profi pun la dispozitia clientilor acces gratuit la Internet, incepand de luni, 15 aprilie.
APLICATIA care iti permite sa ai INTERNET fara CONEXIUNE O aplicatie lansata recent si diponibila in prezent doar pe dispozitivele care ruleaza Android permite accesarea unor servicii online chiar daca utilizatorul nu este conectat la internet.
Internet gratis pentru toti pamantenii, sustine o companie americana Organizatia Media Development Investment Fund (MDIF) planuieste sa le ofere in viitorul apropiat tuturor pamantenilor acces gratis la internet, cu ajutorul unui program intitulat OUTERNET.
Ce inseamna NEUTRALITATEA pe internet In teorie, neutralitatea pe internet ii obliga pe furnizorii de internet (ex din SUA:
Acestia sustin ca peste 1.000 de utilizatori unici navigheaza zilnic, gratuit, pe internet in cele patru parcuri in care administratia locala a introdus acest sistem. ... Cei mai multi utilizatori de internet se inregisteaza in Parcul Bazilescu, urmat de Parcul Kiseleff si Parcul Regina Maria.
Dupa cum probabil v-ati dat seama, in ultima vreme sunt interesat tot mai mult de solutiile mobile de internet fix. Parte pentru ca sa am internet in masina, parte pentru ca o sa am probabil nevoie de asa ceva la o casa la tara.
- pe internet. ... Noi ne bucuram profund ca domnii parlamentari au deschis ochii catre minunea care se cheama comunicarea pe internet, partea nasoala pentru ei este ca se mai gasesc si ziaristi „lipsiti de bun simt” care ii toarna opiniei publice taman cand le e lumea mai draga.
, serviciul de internet mobil, care se adreseaza clientilor, atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Oferta comerciala Clicknet Mobile Internet este bazata pe tehnologia CDMA si va fi disponibila in aproximativ 20 de orase din Romania.
Vlad Barza) Ne indreptam spre o lume in care mai toate aparatele din jurul nostru vor fi conectate la internet si vor comunica intre ele, dar ne asteapta si inventii trasnite, la limita dintre realitate si SF, a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro, Pablos Holman, hacker, inventator si antreprenor.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
Are propria pagina de internet, www.ramona-manescu.ro, unde spune ca este membru PNL de cand a implinit 18 ani si ca, de 18 ani, face politica liberala.
google-analytics.com