Cautare

1098 de rezultate pentru "departament comercial dolce tv" (3.61 secunde)
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distracti deschis non-stop in Estul Europei, anunta lansarea uneia dintre cele mai atractive facilitati de distractie care se adreseaza in egala masura adultilor si copiilor: cel mai mare circuit de carting dintr-un centru comercial din Romania.
Fostul fotbalist Gica Popescu, 43 de ani, isi face un centru comercial de tip bazar in apropiere de piata Rahova din Capitala, pe terenul fostei fabrici de vopsele a producatorului Fabryo Corporation, in urma unei investitii de 10 milioane de euro.
"Se plaseaza eronat hanul Gabroveni pe locul Hanului Hagi Tudorachi devenit incepand cu 1852 'Pasagiul Comercial'. ... Acest imobil corespunde cu Pasagiul Comercial ce apare pe harta ca un pasaj de trecere intre Lipscani si Gabroveni. ... Este vorba despre fostul pasaj comercial si de cladirea mentionata pe lista.
Practic, americanii nu mai pot suporta deficitul comercial urias pe care il au in relatia cu China si le cer chinezilor sa isi aprecieze moneda, masura pe care acestia refuza sa o ia pe motiv ca foarte multi dintre exportatorii chinezi vor da faliment.
La etajul 1 al centrului comercial COCOR s-a deschis primul magazin multibrand pentru rochii de mireasa, Boutique d‘E-mariage.
Centrul comercial va fi amplasat in estul Capitalei. La sfarsitul lunii septembrie - inceputul lunii octombrie, vor fi demarate lucrarile de constructie ale centrului comercial ParkLake Plaza, de pe fosta baza Spartac din Titan. ... Acum, valoarea investitiei necesare pentru dezvoltarea centrului comercial a scazut la 250 de milioane euro.
Galeria Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile a aproximativ 50 de designeri autohtoni, situata la etajul al doilea al centrului comercial Cocor, a inregistrat vanzari de aproape 1 milion de euro pe parcursul anului 2011.
Hala industriala dezafectata transformata intr-un nou complex de haine si incaltaminte Expo Obor este un nou centru comercial cu spatii de inchiriat destinate producatorilor si a fost deschis la inceputul acestei luni pe strada Ziduri Mosi, din zona Obor, in Sectorul 2.
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei.
Cele patru meciuri din sferturile de finala ale Campionatului European de Fotbal, transmise in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, au ocupat primele pozitii ale clasamentului programelor tv difuzate in ultimele zile.
Recent, la magazinul Takko din Centrul Comercial Vulcan din cartierul bucurestean Rahova a avut loc evenimentul Takko de lansare a noii colectii de toamna-iarna. ... Magazinul Takko din Centrul Comercial Vulcan este prima unitate Takko deschisa dupa un nou concept, potrivit lui Cosmin Ulmean, country manager al Takko Fashion.
Astfel, in data de 11 septembrie, incepand cu ora 19:00, vizitatorii sunt invitati in centrul comercial pentru o seara speciala!
Pentru filmele care mi-au placut, iti voi da doua titluri - pentru categoriile comercial si asa-zis de nisa - doua titluri distribuite de Intercom si doua de concurenta - asa e drept.
Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael vin in premiera in Romania si vor petrece trei zile amuzante alaturi de clientii centrului comercial.
Astfel, centrul comercial va fi deschis in toate cele 3 zile de Craciun, precum si pe 31 decembrie, 1 si 2 ianuarie, cu un program de functionare special.
In metru antic Populata din Antichitate de colonisti veniti din alte parti ale Greciei (in special din Corint) atrasi de minunata ei asezare - minunata din punct de vedere comercial -, insula s-a dezvoltat cu repeziciune, platind, insa, tributul obisnuit:
Autorul, un german de origine iraniana, in varsta de 18 ani, s-a sinucis Noua oameni si-au pierdut viata si alti 16 au fost raniti intr-un atac armat care a avut loc vineri seara in fata unui mare centru comercial din Munchen.
Romanii ar trebui sa plateasca mai putin pentru alimentele de baza, dupa plafonarea adaosului comercial pentru 14 categorii de produse, printre care painea, laptele, uleiul sau carnea de porc. Adaosul comercial va ramane plafonat, cel putin pentru urmatoarele trei luni.
Aceasta pentru ca "trendul de apreciere in termeni reali a monedei nationale va continua", anticipeaza Ionut Dumitru, manager departament Cercetare Trezorerie Raiffeisen Bank.
Nu se percepe redeventa pentru bauturi si celelalte produse ce se pot aditiona (cafea Manuel, patisserie Dolce vita). Amortizarea investitiei se poate realiza intre 6 si 12 luni.
google-analytics.com