Cautare

1098 de rezultate pentru "departament comercial dolce tv" (4.19 secunde)
„La sediul bancii, am dat un interviu cu doamna Geta Vasilescu, sefa de departament. ... Intermediarul contractului de economisire-creditare este Alexandra Vasilescu, probabil fiica Georgetei Vasilescu, sefa de departament, iar cel care a facut ordinul de plata - Theodor Vasilescu, sotul acesteia.
Showroom-ul permite expunerea a sapte automobile, iar service-ul dispune de un departament de diagnoza mecanica si electrica, de un departament de tinichigerie-vopsitorie care opereaza cu materiale ecologice, iar asistenta acordata clientilor va fi asigurata de 20 de angajati.
Radu Vladareanu, Presedintele Societatii Romane de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie, Director Departament de Obstetrica si Ginecologie UMF ‘’Carol Davila’’, Bucuresti.
Departament oncologic la Institutul "Marius Nasta" (Autoare: ... Profesorul doctor Ioan Cordos, managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", spune ca acest departament este destinat exclusiv pacientului cu tumora pulmonara primitiva.
Radu Vladareanu- Director de Departament Obstetrica-Ginecologie, UMF Carol Davila Bucuresti, Prof. ... Marian Vladimir Constantinescu, DDS, PhD- Sef Departament Reabilitare Orala din Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Alexandra Manaila, Editorial Manager al revistei Romanian Journal of Health Manager si Media Systems Communication - organizator al evenimentului.
Erau ambulante gen Dacia break si TV-uri. ... Cu sprijinul Serviciului de Urgenta din Edinburgh si al BBC-Londra, s-a construit primul departament de urgenta unic dupa modelul celor din Marea Britanie si Statele Unite.
De asemenea, Monica Macovei a fost puternic sustinuta de fostul Departament de Stat, condus de democrati. ... Tot fenomenul FakeNews, toata PROPAGANDA #REZIST are foarte multe legaturi cu fostul Departament de Stat, condus de democrati.
Inainte de Carrefour, a lucrat ca asistent, apoi ca manager de brand si director comercial si de marketing pentru o companie care comercializa pe piata autohtona marci ca Versace, Escada, Dolce & Gabana.
"Uniunea Teritoriala a Sindicatului Miscare - Comercial din Constanta are in subordine 4 judete, Constanta, Tulcea, Calarasi si Ialomita.
Ridicarea unui complex comercial la doar doi pasi de Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova ar aduce prejudicii grave imaginii de zona culturala. ... Daca va fi ridicat spatiul comercial va fi serios afectat ansamblul urbanistic al zonei.
De la Serviciul comercial al Distrigaz Sud i se comunica: ... sefa Serviciului comercial e in concediu, iar restul e in sedinta cu francezii. ... "Activitatea Serviciului comercial este coordonata direct de Bucuresti.
Ministrul de externe al Romaniei, Cristian Diaconescu, intreprinde de luni o vizita de patru zile in China, tara cu care Romania isi doreste incheierea unor parteneriate puternice pe plan economic si reducerea deficitului comercial.
Consider ca reducerea TVA la alimentele de baza, corelata cu o masura de impozitare progresiva a adaosului comercial ar putea regla piata produselor alimentare din Romania.
Astfel, in competitia pentru achizitionarea a 61,88% din actiunile BCR s-au inscris Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank, Erste Bank, Dexia, KBC si BNP Paribas. Unul dintre cei mai dornici investitori pentru preluarea BCR pare a fi Banco Comercial Portugues.
Erste Bank (Austria) si Millennium Banco Comercial Portugues au fost selectate pentru ultima etapa a procesului de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR).
Deficitul comercial a urcat in ianuarie la 637,7 milioane de euro, cu 66% peste nivelul din prima luna a lui 2005, de 382,9 milioane de euro, in conditiile in care ritmul de crestere a importurilor a fost mult mai ridicat decat al exporturilor, a anuntat ieri Institutul National de Statistica (INS).
Deficitul comercial rezultat pentru primele patru luni ale anului este de aproximativ trei milioane de euro, iar cel pentru aprilie a fost cu 1,3% mai mare fata de cel din aprilie 2005.
Executivul a decis sa elimine perioada de gratie de 30 de zile la plata facturilor, pentru accelerarea fluxului comercial. ... Executivul si-a motivat modificarea legislativa prin imbunatatirea circuitului comercial, lasand la latitudinea partilor contractuale posibilitatea acordarii unui termen de gratie.
In cursul zilei de astazi se vor deschide portile centrului comercial REAL, primul hypermarket din Constanta, avand o suprafata acoperita de 6.000 mp.
De asemenea, statisticile indica o accentuare a dezechilibrului comercial, intrucat la sfarsitul lui iunie deficitul era in crestere cu 37,8% comparativ cu primele sase luni ale anului trecut.
google-analytics.com