Cautare

1098 de rezultate pentru "departament comercial dolce tv" (3.12 secunde)
Fosta platforma Helitube din Colentina se va transforma intr-un centru comercial cu suprafata inchiriabila de 55.000 mp, iar investitia necesara se ridica la 100 de milioane de euro.
Megamallul Colosseum va avea sosea cu patru pasaje subterane construite de Primarie Primaria Capitalei este partenera de afaceri cu dezvoltatorul centrului comercial Colosseum. ... Soseaua Chitila (unde va fi intrarea in centrul comercial) va fi si ea amenajata de municipalitate.
Baneasa ramane pe primul loc Baneasa Shopping City a ramas si anul trecut cel mai mare centru comercial din Capitala, cu o cifra de afaceri de peste 33 de milioane de euro.
Grupul Carrefour anunta deschiderea maine, 4 septembrie, a celui de-al 26-lea hipermarket Carrefour din tara, Carrefour Vulcan, in cadrul celui mai nou centru comercial din Bucuresti, Vulcan Value Center, dezvoltat de NEPI.
Centrul comercial Veranda va demara un parteneriat cu Fundatia United Way Romania, prin care vor dezvolta proiecte pentru comunitate.
Emisiunea, urmarita de sute de mii de romani, a clasat Kanal D pe primul loc pe Comercial Emisiunea TEO SHOW difuzata pe 1 februarie, in intervalul 15:00 - 16:30, a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu o cota de aproape 20% din piata, in randul publicului de la orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.
Bucuresti-Targoviste, Straulesti, - 361 Piata Unirii - Complex Comercial Baneasa: ... Bucuresti- Ploiesti, DN 1, Complex Comercial Baneasa, - 782 Complex Comercial Baneasa - Aeroportul Henri Coanda: Complex Comercial Baneasa, Sos.
Timp de o luna, centrul comercial ii va intampina pe bucuresteni cu oferte surprinzatoare si reduceri de pana la 70%. ... Pe data de 27 ianuarie, vizitatorii centrului comercial ParkLake au putut afla mai multe lucruri despre ce inseamna, de fapt, o alimentatie sanatoasa.
Astfel, au aratat acestia, au fost promovati pe functii de vicepresedinti oameni noi, ca de exemplu Laurentiu Enceanu (departamentul social), Cristian Tincu, Marius Chiriac (departamentul politic - inlocuindu-l astfel pe Decebal Fagadau, ocupat in prezent sa gestioneze probleme ale municipalitatii, din postura de viceprimar), George Dragan (departament relatii cu presa) si Raluca Rusu (departament cultura).
Am lucrat la Departament (Departamentul de Agricultura al PSD - n.r.) la acest program cu 4.000 de oameni, ca atatia suntem la acest departament in toata tara.
Indignat de felul in care decurg lucrurile in Ministerul Afacerilor Externe (MAE), vicepresedintele PSD, Titus Corlatean, a propus ieri ca aceasta institutie sa fie desfiintata si sa fie trecuta ca departament la Cotroceni, iar prerogativele sa-i fie preluate de Ministerul Integrarii.
In cadrul aparatului de lucru se infiinteaza Corpul de control al primului-ministru, ca departament fara personalitate juridica, in subordinea primului-ministru si in coordonarea, din punct de vedere administrativ-financiar (fiind finantat prin bugetul SGG), a secretarului general al Guvernului.
"Inca o noutate pentru evenimentul din acest an o constitutie faptul ca veti putea sta de vorba cu presedintele sau cate un reprezentant din conducerea fiecarui departament in parte, care va va explica exact cum isi coordoneaza activitatea in domeniul pe care il gestioneaza si ce presupune activitatea intr-un astfel de departament", a spus Adrian Nastase.
Primul-ministru a dispus constituirea unui Departament pentru Ajutoarele de Stat in cadrul Ministerului Agriculturii. Personalul care va lucra in acest departament va beneficia de pregatire de specialitate, in colaborare cu partenerii europeni.
Noul centru destinat asigurarii de servicii informationale, consultanta si asistenta in afaceri pentru intreprinzatorii constanteni mici si mijlocii functioneaza in sediul PIMM Constanta, situat pe B-dul Mamaia nr.186 si este conceput ca un departament al organizatiei patronale amintite, ce se va autofinanta din prestarile de anumite servicii contra cost, efectuate pentru solicitanti, noul centru de afaceri fiind o unitate teritoriala a unei retele de organisme similare infiintate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, la nivelul intregii tari.
Tot mai multe companii, in special in strainatate, sunt puse in situatia sa aleaga intre a crea un departament autonom sau a apela la un furnizor specializat de call center.
Functia de asistent manager Potrivit aceluiasi site, asistentul manager face parte din structurile ierarhice superioare, ca prim-subaltern si, in acelasi timp, colaborator apropiat al directorului (general sau de departament). ... Astfel, spre deosebire de un contabil manager, secretara este intotdeauna legata de o anumita persoana sau de un anumit departament.
Initial, Hella Craiova va porni cu un departament de dezvoltare software, însa planurile de viitor includ si un departament de componente hardware.
Initial, Hella Craiova va porni cu un departament de dezvoltare software, însa planurile de viitor includ si un departament de componente hardware.
„La sediul bancii, am dat un interviu cu doamna Geta Vasilescu, sefa de departament. ... Intermediarul contractului de economisire-creditare este Alexandra Vasilescu, probabil fiica Georgetei Vasilescu, sefa de departament, iar cel care a facut ordinul de plata - Theodor Vasilescu, sotul acesteia.
google-analytics.com