Cautare

23646 de rezultate pentru "de unde pot cumpara antena tvfox" (5.83 secunde)
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Antena 3 informeaza: ... Afla ce poti face in Sezonul sarbatorlior si bucura-te de el alaturi de cei dragi. Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou.
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew.
Ministerul Finantelor vrea ca firmelor care cumpara masini in leasing sa nu li se mai deduca TVA la ratele lunare. Companiile care au autoturisme nu vor mai beneficia de deductibilitate fiscala la cheltuielile cu combustibilii si cu intretinerea.
Circul ieftin jucat zilele acestea de autoritatile centrale pe tema turismului pe litoral nu mai pacaleste pe nimeni si nu mai poate salva nimic dintr-un sezon care se anunta catastrofal.
Unde vand cartile? ... Pragmatic vorbind, o biblioteca cu cateva sute de volume poate aduce un venit financiar substantial la momentul vanzarii. ... In plus, o carte poarta cu ea si amintiri legate de momentul achizitiei sale sau a momentului in care a fost primita.
BERBEC Este un an cu multe schimbari majore si schimbarile astea pot veni sau surveni de la o zi la alta.
Ministerul Turismului a finalizat ieri evaluarea ofertelor depuse in cadrul licitatiei deschise pentru achizitia serviciilor de realizare a campaniei interne "Turist in Romania", a anuntat ministrul Elena Udrea (foto).
Cu pretul platit pentru doar un metru patrat de teren in Cartierul Primaverii, adica 3.500 de euro, se poate cumpara o mica mosie, de 5-6 hectare, in Teleorman si de 10-12 hectare in Vaslui, arata expertul imobiliar Artur Silvestri.
Cristi Teodorescu Tudor Chirila a scris o scrisoare pe blogul sau, o scrisoare adresata noii generatii, o scrisoare adresata liceenilor care acum incep scoala, acelei categorii de persoane care inca mai au puterea sa schimbe ceva. ... Unii dintre noi au plecat de aici.
Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit dupa 5 ani de relatie Mihaela Radulescu a fost invitata, la inceputul acestei saptamani, la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acolo unde a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei.
Guvernul a pregatit un proiect de lege prin care ofera angajatilor societatilor din industrie posibilitatea de a-si cumpara locuintele pentru care platesc acum chirie la stat, sustin surse din Ministerul Economiei si Comertului citate de Mediafax.
Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis saptamana aceasta la Pitesti si Oradea doua puncte de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si firme, a anuntat ieri institutia bancara.
Sâmbata, în 110 localitati din România s-a desfasurat Campania nationala de colectare a deseurilor electrocasnice. Locuitorii Craiovei s-au debarasat cu greu de lucrurile care nu le mai sunt de folos.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Ion Cristoiu spune ca PSD are nevoie de un prezidentiabil ca Olguta Vasilescu: ... Ionel Dancu) Jurnalistul Ion Cristoiu a apreciat, duminica, la Antena 3, ca daca PSD va alinia la alegerile prezidentiale un candidat care spune ca nu vrem crize, atunci va pierde scrutinul.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Fostul presedinte al PSD a spus ca s-a saturat de "atata nesimtire si lipsa de respect" la care a fost supus din partea conducerii partidului.
- Ziua Nationala a generat adevarate efluviuni de patriotism. Dar nu de unitate.
google-analytics.com