Cautare

3955 de rezultate pentru "dan vladu" (2.64 secunde)
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Nebunia a fost varfuita de Ion Iliescu si de Dan Voiculescu. ... daca Dan Voiculescu il lasa pe Nastase fara PUR, degeaba se mai aliaza UDMR cu PSD deoarece, singuri, de abia depasesc 40 de procente.
In data de 13 ianuarie a.c., prefectul judetului Constanta, Dan Culetu, a avut o intrunire cu directorii institutiilor de Administratie publica, cu scopul de a-i informa despre formarea Inspectoratului judetean pentru Situatii de Urgenta si de a le atrage atentia sa fie in stare de alerta in zilele ce vor urma, cand prognoza meteo anunta o inrautatire a vremii.
Este si cazul referentei de specialitate de la biroul agricol al primariei, Dragan-Dan Angelica.
Ei vor insa ca Dan Ioan Popescu sa ramana presedintele organizatiei.
Acesta a revenit ieri in Partidul Conservator condus de Dan Voiculescu, dupa ce a mai trecut prin PSD si PNL, si a inflamat spiritele in Prahova intre liberali si democrati, cochetand o vreme cu PD.
Deputatul independent Dan Mocanescu a reusit in sfarsit sa ajunga si prin Constanta, sa vada ce se intampla cu cei care l-au ales. In cadrul conferintei de presa organizate duminica, 9 septembrie a.c., Dan Mocanescu si-a destainuit oful cel mare:
OTV - amenda de 200.000 lei pentru ca a reluat imaginile CNA a sanctionat, joi, postul Antena 1 cu intreruperea emisiei timp de zece minute, la ora de maxima audienta, pentru imaginile cu fostul premier Emil Boc dezbracat, prezentate luni seara in emisiunea "Un Show Pacatos", realizata de Dan Capatos.
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. ... Dan Ioan Popescu ameninta ca pleaca, subalternii il implora sa n-o faca, asa ca ramane.
Aceiasi raspandaci vorbeau si despre un desantat pariu facut intre Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu imediat dupa castigarea puterii, la sfarsitul anului 2000.
Alianta "Dreptate si Adevar" Gorj tremura din toate incheieturile, liderii locali ai PNL si PD sicanandu-se si amenintandu-se cu orice prilej, ultima bomba fiind lansata pe piata de Dan Morega, liderul PNL Gorj, care a spus ca va dispune controale in urma carora sa fie inlocuiti pedistii cu functii de conducere.
Dupa inceperea cercetarilor Colegiul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, au iesit la suprafata multe legaturi ale acestuia cu Securitatea, sau cel putin asa reiese din cele declarate de membrii comisiei dupa intrevederile avute.
Mai mult, liderul PC, Dan Voiculescu, a spus ca are "dovezi umane" ca seful statului a facut politie politica. ... Totodata, liderul PC, Dan Voiculescu, a spus ca poarta in acest moment discutii cu toate partidele parlamentare pentru a crea o forta politica majoritara din care sa fie exclus PD.
Liderul local al PSD Galati, deputatul Dan Nica, a facut o radiografie a guvernarii Romaniei de catre actuala Putere vazuta din dreptul Opozitiei.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Conservatorul Dan Ioan Popescu cere iesirea presedintelui suspendat in afara isoriei.
Curtea de Apel Bucuresti decide peste o saptamana asupra eventualei suspendari a judecarii contestatiei liderului PC, Dan Voiculescu, fata de decizia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) pentru a trimite dosarul la Curtea Constitutionala.
Tribunalul Bucuresti a decis, joi, suspendarea procesului dintre Dan Voiculescu si CNSAS si trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala, admitand o exceptie invocata de avocatul acestuia.
Din frati de cruce pe vremea cand conduceau impreuna administratia publica locala, pesedistii si liberalii gorjeni au inceput sa se critice reciproc, cel care a dezgropat securea razboiului fiind Dan Ilie Morega. PSD Gorj a lansat un atac dur la adresa presedintelui filialei locale a PNL, Dan Ilie Morega.
Vicepremierul Dan Nica a afirmat ca la nivelul coalitiei PDL- PSD nu a existat o "cearta" in urma declaratiilor liderilor PSD din CEx de vineri.
google-analytics.com