Cautare

3955 de rezultate pentru "dan vladu" (4.41 secunde)
„Am reunit mediul de afaceri din Dolj si studentii din ani terminali pentru a-i ajuta sa se integreze pe piata muncii UE“, a declarat Tereza Vladu-Suvaina, directoare în cadrul CCI „Oltenia“.Diplomele sunt recunoscute în baza unei evaluariParticipantii la eveniment au fost informati cu privire la oportunitatile de care pot beneficia tinerii absolventi pe piata muncii.
„Reprezentantii firmelor trebuie informati care sunt obligatiile producatorilor si furnizorilor de servicii, dar trebuie sa aratam si care sunt drepturile consumatorilor“, a explicat Tereza Vladu-Suvaina, director în cadrul Camerei de Comert si Industrie „Oltenia“ si coordonatorul proiectului.
„Reprezentantii firmelor trebuie informati care sunt obligatiile producatorilor si furnizorilor de servicii, dar trebuie sa aratam si care sunt drepturile consumatorilor“, a explicat Tereza Vladu-Suvaina, director în cadrul Camerei de Comert si Industrie „Oltenia“ si coordonatorul proiectului.
Tereza Vladu Suvaina, directoarea adjuncta a CCI „Oltenia“, a prezentat informatii generale privind Uniunea Europeana, aspecte legate de procesul de integrare economico-sociala, de fondurile structurale si de procedurile de accesare a programelor de finantare.Aceasta actiune s-a derulat în cadrul proiectului comunitar „Informarea Europeana - un pas important spre integrarea economico-sociala a judetului Dolj“, finantat de Uniunea Europeana prin Fondul Europa 2006 - Programul de microproiecte si implementat de CCI „Oltenia“ în perioada 20 decembrie 2006 - 19 noiembrie 2007.
„Proiectul îsi propune realizarea unui spatiu exterior modern de expunere la viitorul Centru Expozitional Transfrontalier, care va fi construit pe platforma RAT Craiova“, a declarat Tereza Vladu-Suvaina, directoare adjuncta a Directiei I din cadrul CCI „Oltenia“.
Miruna Vladu (capitan), Andreea Chifu, Ioana Lungan, Mihaela Buldur, Andra Parvulescu, Adnanna Nicu, Andreea Constantinescu, Codruta Radu, Ionela Dorobantu si Cezara Blendea.
Jean Vladu cere rabdare pentru selectioner si jucatori, dar are o dilema. NU intelege cum tricolorii pot rata atat de usor.
Basescu a facut de cateva ori apel la calm intre cele doua partide, totul pana la izbucnirea scandalului legat de revocarea lui Dan Nica de la Interne, care a dus la o criza politica si institutionala care s-a rezolvat dupa alegerile prezidentiale.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
In urma demisiei lui George Copos din functia de vicepremier, Biroul Politic al Partidului Conservator l-a desemnat ieri cu 11 voturi "pentru" si o abtinere pe presedintele partidului, Dan Voiculescu, pentru a prelua functia ramasa vacanta.
DAN D. ... O astfel de celebritate este, cu siguranta, si actorul de comedie canadiano-american, scenaristul, muzicianul si omul de afaceri Dan Aykroyd, cunoscut publicului din Romania mai ales din filmele Ghostbusters, dar extrem de bine cunoscut la el in tara pentru numeroase alte filme si spectacole TV.
In urma cu o zi, avocatul lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a prezentat cateva documente din arhivele CNSAS care dovedesc, in opinia sa, ca presedintele Partidului Conservator nu a fost informator al Securitatii, ci urmarit.
Fostul lider al Organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a demisionat din PSD, invocand modul in care se lucreaza in partid.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a semnat ieri, dupa numai o luna de independenta, adeziunea la PC si a primit, in urma negocierilor cu conservatorii, functia de prim-vicepresedinte al partidului.
Postul de vicepresedinte al Senatului a fost acerb discutat vineri, in cadrul sedintei de grup a PSD de catre senatorii Dan Voiculescu si Miron Mitrea, desi protocolul PSD-PC prevedea expres ca acest post sa fie ocupat de un membru PC.
Senatorul Dan Voiculescu il acuza pe premierul Emil Boc ca a furnizat Parlamentului informatii false sub semnatura oficiala Senatorul Dan Voiculescu intentioneaza sa solicite demararea procedurilor parlamentare pentru inceperea urmaririi penale impotriva premierului Emil Boc.
Solistul trupei Holograf si realizatorul TV Dan Bittman a fost numit consilier al ministrului Finantelor Publice (MFP) pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei.
google-analytics.com