Cautare

3955 de rezultate pentru "dan vladu" (3.24 secunde)
Dan Andronic vorbeste intr-un interviu acordat EVZ despre prezentul si viitorul PDL, despre strategia "radicala" a opozitiei si despre banii care au cumparat constiinte in presa. ... Puteti citi in continuare prima parte a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. ... Dat fiind ca dupa povestea cu Ministerul Turismului si PSD-ul in picaj Dan Matei Agathon s-a reorientat catre lumea televiziunii, personajul nostru si-a facut aparitia oarecum in fite si cu fix 15 minute de intarziere.
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi. ... Primul cu care a ajuns la un acord este Dan Alexa!
Ex-membru al PRM, APR, PNL-Cimpeanu, PCR si prefect in perioada guvernarii Vacaroiu (PDSR-PSD), fostul Erou al Muncii Socialiste, Dan Ilie Morega, a fost ales, simbata, la Tirgu Jiu, presedintele PNL Gorj. ... Dan Radu Rusanu, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, sau deputatul liberal de Timis, Cristian Busoi.
Presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a anuntat ca Biroul Executiv al filialei a hotarat joi seara sa-i acorde lui Dan Ioan Popescu, presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, un termen de doua-trei saptamani pentru a-si rezolva situatia din partid.
Dan Voiculescu a fost transportat de la IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova, unde va ramane cel mai probabil cel putin 21 de zile, apoi fie va fi transferat la Jilava, fie va ramane sa-si ispaseasca pedeapsa la Rahova.
Inscris in cursa interna a Partidului Democrat in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Mangalia, Dan Moldovan a decis ca, cel mai potrivit, este sa afle opinia cetatenilor municipiului, cu alte cuvinte a electoratului.
Este vorba despre viceprimministrul si ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica (foto), care nu a reusit sa obtina fonduri europene de peste 4 miliarde de lei vechi pentru firma sa, SC Viticom SRL din Panciu, al carui proiect a fost declarat neeligibil.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Alianta Becali-Vadim, o petarda aruncata in capul lui Dan Diaconescu Decizia PDL de a expedia Miscarea Populara la bunul plac al liderilor din teritoriu a lasat multe formatiuni mici fara sustinerea masinariei de partid de care aveau nevoie.
Dan Radu Rusanu preia functia de vicepresedinte al Senatului, dupa demisia lui Dan Voiculescu Liberalul Dan Radu Rusanu va prelua functia de vicepresedinte al Senatului, in locul conservatorului Dan Voiculescu, care si-a dat demisia din forul legislativ, in locul lui Rusanu, pe functia de vicepresedinte urmand a fi numit Ioan Ghise.
Dan Helciug este actor, papusar, cantaret, compozitor, scriitor, prezentator TV.
Din partea PNL au fost prezenti vicepresedintele Mihai Voicu si secretarul general Dan Motreanu, iar din partea AP presedintele Consiliului National de Coordonare, Nicolae Atanasiu, secretarul general Vladu Maries si vicepresedintele Max Banus.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Nutritionistul Gheorghe Mencinicopschi (67 de ani) este primul VIP din dosarul Privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare-Dan Voiculescu care ar putea fi liberat conditionat.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Toti ministrii PSD demisioneaza din Guvern, a anuntat liderul PSD Mircea Geoana, care a precizat ca, astfel, acestia sunt solidari cu vicepremierul Dan Nica, revocat din functie joi dimineata, prin decret al presedintelui Basescu.
Puteti citi in continuare partea a 4-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
google-analytics.com