Cautare

19823 de rezultate pentru "cum sa scriu cd" (3.55 secunde)
"Trebuie sa il ajutam pe Basescu, este singurul care a reusit sa sparga nodul mafiei lui Nastase, trebuie sa fim langa el".
E un chin profesional pentru mine sa mai scriu despre individul Basescu. ... O fac acum inca o data pentru ca mai e nevoie, cred, sa fie spus limpede un lucru. ... Cum nici scandalul Legii Educatiei nu s-a iscat pentru ca T.
In conditii normale, astazi ar fi trebuit sa fie o sarbatoare. Mi-ar fi facut sa scriu despre semnificatiile acestui moment, despre curajul si viziunea liderilor politici de atunci, despre implinirea unui vis national sau despre reformele esentiale ale statului care au inceput atunci.
Tu, Basescule, despre care scriu de 20 de ani, obligat de faptele tale mereu in tovarasia penalului, spui ca-i aperi pe romani?
Adrian Severin) Tocmai ma pregateam sa scriu un articol in care sa sustin ca romanii trebuie sa reziste impulsului de a se retrage in euro-scepticism si americano-fobie ca urmare a modului inadecvat in care unii operatori politici occidentali s-au comportat cu Romania in contextul controverselor legate de demiterea Presedintelui Basescu (de fapt, de restabilirea echilibrului intre institutiile statului democrat).
Iarasi sunt obligat sa scriu despre cel mai sinistru produs al unei democratii de fatada: ambasadorul american Gitenstein, care se poarta ca un veritabil vechil pe mosia lu‘ ma-sa. ... Daca ar fi existat, nu s-ar fi purtat cum se poarta. Sa ne intelegem bine:
Constiinta unui Liberal de Stanga" Intre ipocrizie si servilism, Schengen Prieteni, ieri nu am avut nervi sa scriu despre discursul lui basescu in Parlament. ... Dupa cum a reactionat Germania, sprijinita de Olanda si de Finlanda, devine clar un lucru:
Daca scriu ceva despre ea, e pentru ca vad ca Romania nu reuseste sa produca NICIO alianta functionala, atunci cand este vorba de guvernare. ... sa ajunga la putere, pentru a se bucura de fructele ei.
- Pentru a nu uita cum a fost acesata campanie, am vrut sa scriu. Am vrut sa nu se piarda cateva concluzii pe care le-am tras si eu si altii din aceasta campanie.
"M-am saturat de jignirile lor" Presedintele a precizat ca a renuntat sa mai urmareasca presa autohtona, careia ii prefera canale ca Discovery si Animal Planet, dar si ca ii regreta pe Mircea Dinescu si Cristian Tudor Popescu, asa cum erau acestia "inainte de a deveni vulgari".
Am dreptul sa ma gandesc la disparitia unui ziar ca la moartea unei fapturi omenesti, astazi, cand mor cu zile oameni tinuti la poarta spitalului? Probabil ca nu, dar nu ma pot impiedica sa simt asta.
Imi trebuie timp sa ma obisnuiesc cu gandul disparitiei tatalui meu. Daca m-am apucat acum sa scriu ceva, e pentru ca jupan Isarescu ne da vesti bune: ambele motoare ale cresterii economice, consumul intern si exportul, sunt pe cale sa se gripeze.
Cum s-a legat emisiunea ta, "Secvential"? ... Si ideea poti s-o folosesti cum vrei. Si anume, poti sa inveti. Sunt foarte multi oameni care ne scriu si ne marturisesc ca invata lucruri din emisiunea asta.
Pentru mine tot ceea ce reprezinta DD, cu "televiziunea" lui, cu "partidul" lui (si ma tem ca ghilimelele nu reusesc sa fie o bariera sterila indeajuns de eficienta) nu depaseste conditia tomberonului de prea multa vreme neluat in seama de gunoieri, in care mizeria intrata in fermentatie s-a transformat intr-o pasta fetida care imprastie o duhoare insuportabila.
Scriu o carte despre Universitatea Craiova, iar momentul cel mai glorios al acestei echipe de fotbal din Romania ramane calificarea in semifinalele Cupei UEFA, editia 1982/1983.
Cum inregistrezi o melodie (coloana sonora) de pe orice site la o calitate foarte buna Astazi am sa continui seria tutorialelor dedicata programului Audacity mai exact am sa va invat sa inregistrati orice sunet care trece prin calculatorul dvs., calitatea inregistrarii fiind foarte buna.
Nu este nicio noutate ca majoritatea intra pe Facebook sa spioneze ce mai fac si ce mai zic altii, care s-a insurat/maritat, care ce a comentat, ce poza si-a mai facut, pe unde a mai fost, ma rog, treaba cu pe unde a mai fost e relativa, ca am descoperit ca majoritatea mint, scriu acolo la inghetata cu X in Y loc cand de fapt sunt acasa.
Despre tarani, numai de bine Am trimis in spam postarile cuiva care are o explicatie la orice scriu: ... Vreau sa fiu bine inteles: ... Nu ne-a cazut nasul sa facem o plimbare cu vaca, sa zic asa.
Mainile cauta disperate locul din care sa simta mai bine imbratisarea, s-o traiasca si s-o piarda. Acum, pe bune, voi intelegeti despre ce vorbesc eu aici, despre ce simt si ce scriu?
Ion Cristoiu • E ziarist din ’68 Ion Cristoiu vorbeste despre presa comunista al carei meserias a fost, despre presa de astazi care-l mosteneste si despre cum a ramas un scriitor blocat de peretii redactiilor. ... Sunt elemente diferite si ireductibile, se succed fara sa se intersecteze.
google-analytics.com