Cautare

19827 de rezultate pentru "cum sa scriu cd" (5.76 secunde)
Si poate ca cele declarate au samburele lor de adevar, poate ca Geoana stia el ce stia, numai ca "prostanacul” (asa cum bine l-a "alintat” Bunicuta de partid), intimidat de Tariceanu (un politician cu reale probleme la capitolul stapanire a nervilor, desi pana de data recenta a dat impresia contrarie, de persoana calculata, care spune ce trebuie, cand trebuie), a dat inapoi.
Ca orice om normal, simt si eu cateodata nevoia sa nu vad pe nimeni, sa inchid telefonul, televizorul si calculatorul. ... Est modus in rebus, cum invatam acum patruzeci de ani la Colegiul "Nicolae Balcescu". ... Iar aceasta agenda spune sa faci ce face si concurenta.
La despartire, ne-am spus , asa cum se spune ca intre noi, prietenii de-o viata: - Bine batrane, ne auzim la telefon si vedem cum facem ca sa ne vedem. Din nenorocire, nu a fost sa fie asa. Doamna Neagra, care loveste nemilos, fara sa aleaga, hotarase altfel.
Azi, o doamna/domnisoara, a scris pe blogul meu un comentariu la o postare de-a mea DE CE, AZI, RELATIILE NU MAI TIN?, postare, in cadrul careia, mi-am prezentat parerea vis-a-vis de graba sau usurinta cu care multe dintre femeile de azi accepta sa intre intr-o relatie de la care sa mai aiba si asteptarea sau pretentia de a fi serioasa si de durata, cu diversi ciumpalaci si mitocani cu care REZONANTA SPIRITUALA este aproape zero si de la care, chiar nu poti avea nicio pretentie.
Intr-un indepartat ungher de lume stau si ma intreb cum a fost posibil sa incapa un suflet atat de mare, timp de aproape 50 de ani, intr-un mic ungher de amfiteatru.
"Basescu isi va cauta o iesire spectaculoasa din mandat, care sa-l victimizeze" (Autor:
Am plecat in jurul orei 22.00 si urma sa ne intorcem in jurul orei 24.00. ... Sfera a inceput apoi sa zboare in paralel cu elicopterele...
Descoperirile fizicii cuantice au aratat ca mintea noastra e cea care face sa colapseze undele de energie si le transforma in particule, adica in materie.
Nici Ceausescu n-a fost in stare sa tina un asemenea discurs" Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca discursul de azi, din Parlament, al presedintelui Basescu a fost "un delir grandomaniacal", in care seful statului a vorbit despre orice, mai putin de "cresterea viermilor de matase".
S-a intamplat ceea ce trebuia, pana la urma, sa se intample in mod natural. ... asa cum se intampla. ... Nici nu cred ca ar trebui sa scormonim prea mult, cautand vinovati, impartind culme, aruncand anateme - cum spuneam, e o alianta de conjunctura care si-a consumat combustibilul.
Stiu cum sa scriu m-am si m-am dus (Autor: ... Nu mai vrea sa auda de ele. A cunoscut acolo tot si a avut timp sa se ingretoseze de tot si de toate.
SCAPAM DE PUDELITA PIVNICERU De multa vreme am amanat sa scriu despre faptul ca ministra Justitiei incalca legea in forma continuata, inventand proceduri, in loc sa-i trimita lui Basescu procurorii la Cotroceni.
Azi, doamna Carmen Negoita ne invata cum se prepara acasa un shake proteic.
Povesti de Calatorie cu Stil by Cristina Maier Cum am ajuns sa calatoresc Inceputul De cand am intrat si eu in gasca de calatori-povestitori, si am inceput sa scriu despre experientele mele din locurile pe care le vizitez, am primit multe incurajari, multe laude, dar si destule critici, palme si chiar intrebari.
Am stat de vorba cu mai multi oameni suparati ca au ajuns ungurii cu UDMR-ul lor sa fie arbitrii vietii politice romanesti. La ora cind scriu aceste rinduri au anuntat (din nou) ca rup alianta cu PSD si se duc spre Traian Basescu.
sa zicem aoleu, vrea un miliard, hai sa stam cuminti. ... Cica plingerea e trimisa asa, ca sa vedem ce ne asteapta, iar daca avocatul nostru nu merge sa discute cu avocatul ei, hirtia respectiva va fi inaintata instantei.
Scriu din nou despre acest subiect, desi am mai plictisit cititorii Gazetei de Sud de cateva ori pe aceasta tema. ... Partidele aflate sub pragul electoral spun totdeauna ca institutele sunt conduse de snapani, securisti sau incompetenti - cum spunea dl.
Actrita Monica Davidescu este pasionata de teatru, insa are suficient timp si pentru alte lucruri legate de ea, de familie sau de cealalta latura a sa, filmul.
Marturia unui neurochirug celebru dupa ce a fost in coma Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea "Exista viata dupa moarte?".
Puteti citi in continuare textul scrisorii deschise, asa cum a aparut pe pagina de Facebook a senatorului Serban Nicolae.
google-analytics.com