Cautare

19827 de rezultate pentru "cum sa scriu cd" (3.13 secunde)
Era un mod de a-ti piti o sensibilitate de care te-ai straduit mereu sa te dezici. ... Ma lasi sa fac din ele cantece? ... Il scriu cu litera mare fiindca va fi mormantul tau. ... Initial trebuia sa cante Sorina Moldvai.
Iarna vrajbei noastre Ar fi trebuit sa scriu ceva despre zarva ultimelor zile. E pentru prima data, de cand exista blogul acesta, cand cred ca lucrul cel mai bun pe care il pot face e sa nu scriu nimic.
Americanii sunt la locul lor, adica mai peste tot, Putin vrea sa refaca imperiul lui Petru I, si a inceput in forta, lumea se roteste dupa aceleasi legi, stiute si nestiute, iar saracia la noi e neclatinata.
Diana Enache va sustine bacalaureatul in vara si se teme ca nu va putea sa scrie la examen. ... "I-au facut toate analizele si au constatat ca nu poate sa indoaie degetele decat foarte putin si i-au dat 10% din capaciate", a spus Adrian Enache.
As vrea sa nu fie nimeni nevinovat in puscarie. As fi vrut ca acel barbat care a stat 11 ani inchis pentru un viol pe care nu l-a comis sa nu fi murit, ci sa fi murit cei care l-au judecat stramb.
despre Revolutie mai intai ar trebui sa se pronunte istoricii, si abia apoi procurorii. Dar, de dragul privilegiilor desantate, dl Iohannis a preferat sa devina trompeta unui lumpen si apostolul unei misiuni.
Zilele trecute, ma pregateam sa scriu un articol despre evolutia dobanzilor la banci. ... Problema cea mai mare a fost cand am inceput sa culeg opinii de la oficiali ai diverselor institutii bancare cu sediul la noi. ... La fel si cand am vrut sa scriu de sindicate.
Presedintia a refuzat sa-si numeasca reprezentantii in Consiliile de Administratie ale TVR si SRR. Comunicatul justificativ a invocat opinia lui Traian Basescu, potrivit careia Consiliile trebuie lasate sa-si duca pina la capat mandatul. Lautarii prezidentiali au sarit de indata sa-i mai arda citeva manele lui Traian Basescu.
Presedintia a refuzat sa-si numeasca reprezentantii in Consiliile de Administratie ale TVR si SRR. Comunicatul justificativ a invocat opinia lui Traian Basescu, potrivit careia Consiliile trebuie lasate sa-si duca pina la capat mandatul. Lautarii prezidentiali au sarit de indata sa-i mai arda citeva manele lui Traian Basescu.
Nu se vor, nu se mai plac, liberalul Crin Antonescu chiar le-a spus-o verde in fata ca s-ar bucura sa scape de grija democrata.
Au de scris, scriu, dar nu gindesc si daca ceea ce scriu trebuie sa aiba o logica.
Si scriu acum (nu ca altfel as uita cumva asta) tot in vis o singura data am refuzat sa fac sex cu o femeie desi mi-o doream la nebunie.
Chiar povesteste ca unul dintre profesorii cu care lucra a spus la un moment dat, dupa o operatie ca daca ar fi sa i se intample ceva, singurul pe mana caruia s-ar da fara regrete ar fi doctorul Ioani.
Deci, ca atare, domnule presedinte, vreau sa subliniez in incheierea alocutiunii mele ca este... ... - Poti sa spui orice despre mine, dar scrie-mi numele corect György Frunda:
Redam mai jos argumentul ce l-a indemnat pe Ion Cristoiu sa abordeze o asemnea tema. ... Una e sa citesti ce-ti place si alta e sa citesti ce trebuie!
Scriitoarea Petronela Rotar povesteste experienta sa de a fi avut Coronavirus Scriitoarea Petronela Rotar: ... Scriitoarea precizeaza ca nu a dorit sa faca public aceasta decat atunci cand a scapat de virus.
Iar practici ce ar fi fost inimaginabile in trecut, cum ar fi sexul premarital sau homosexualitatea, sunt astazi mai mult sau mai putin acceptate in toate cercurile.
Se pune presiune ca mie si dl.Tariceanu sa ni se insceneze ceva.
Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Si poate ca cele declarate au samburele lor de adevar, poate ca Geoana stia el ce stia, numai ca "prostanacul” (asa cum bine l-a "alintat” Bunicuta de partid), intimidat de Tariceanu (un politician cu reale probleme la capitolul stapanire a nervilor, desi pana de data recenta a dat impresia contrarie, de persoana calculata, care spune ce trebuie, cand trebuie), a dat inapoi.
google-analytics.com