Cautare

19827 de rezultate pentru "cum sa scriu cd" (4.15 secunde)
Sfantul Augustin si Toma D Aquino spuneau ca ai dreptul moral sa urasti faptele si comportamentul oamenilor dar niciodata fiinta lor , esenta umana. ... Ne uram conducatorii fara sa-i cunoastem. ... Sunt absolut convinsa ca cei care scriu comentarii in josul ziarelor, nici nu pot numi 10 membri din parlamentul Romaniei.
Florian Popa Micsan a postat pe pagina sa de Fb un text intitulat: ... Dar borcanul poate sa devina la un moment dat neincapator. Atunci, colectionarul de amintiri e nevoit sa foloseasca mai multe borcane. Cum este si finlandezul Christoffer Relander, care isi plaseaza franturile de amintiri in borcane.
Nu doresc niciunui politician sa se confrunte in viata cu o situatie asemanatoare si cred ca foarte putini ar face fata cu adevarat la asa ceva", scrie liderul social-democrat Victor Ponta, pe blogul personal.
Scrisoarea unui liberal de stanga catre un progresist Draga Obamezule, Iti scriu, desi stiu ca fac un gest gratuit, in sensul ca habar nu ai despre ce voi spune mai jos.
Cum era si firesc, s-au discutat probleme referitoare la mediu, insistandu-se asupra modului de efectuare a controalelor si a sistemului legislativ si s-a constatat ca intre institutiile similare din Romania si Marea Britanie nu exista diferente majore, cel putin din punct de vedere legislativ.
Despre mine Numele complet e Alexandru Adrian Negrea (Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ sau [email protected]) Din martie 2013 coordonez departamentul de Facebook Marketing in cadrul agentiei Spada Am 29 de ani si sunt pe net din 1999, de cand m-am inscris la Colegiul Gh Airinei din Bucuresti, la sectia mate-info Scriu pe acest blog din martie 2006 si sunt unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri romani Sunt pasionat de marketing si comunicare online, citesc tot ce-mi pica in mana pe tema asta si experimentez orice nou instrument online care ma poate ajuta sa inteleg mai multe despre comportamentul utilizatorului de internet Sunt trainer in cadrul Social Media School, platforma de training-uri pe care am pus-o la cale impreuna cu Andrei Rosca in 2012 Nu ca ar conta prea mult, dar sunt formator acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii Am colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania (si pana acum nu s-a plans nimeni) In perioada octombrie 2010 - februarie 2013 am ocupat functia de Social Media Manager laBCR In paralel cu acest blog mai scriu si pe marketing20.ro, blog despre marketing si comunicare online Vorbesc despre social media pe la mai toate conferintele si evenimentele dedicate mediului online Colaborez cu majoritatea asociatiilor studentesti din Bucuresti si incerc sa-i conving pe studenti sa profite de oportunitatile profesionale oferite de mediul online Sunt fan Android si Windows si imi place sa testez orice gadget care foloseste unul dintre aceste sisteme de operare Mai am mici pasiuni, dintre care amintesc fotografia, ceasurile si limbajele de programare (CSS/HTML si PHP) Imi place sa cred ca sunt cel mai relaxat om in viata • Despre blog Am inceput acest blog scriind despre orice, despre societate, despre Bucuresti, despre calatorii si despre cum as putea sa castig bani pe internet.
O vom regasi in Cipru, in momente tensionate, cand un avion cu echipaj romanesc risca sa fie aruncat in aer de teroristi, dar tatal fetitei reuseste sa salveze prin negocieri viata a peste o suta de oameni. ... - Las salul sa cada pe nisip. ... Asa cum s-a nascut.
Studentii il descriu ca pe un om calm si foarte intelegator care le-a impartasit o multime de lucruri din experianta sa de jurnalist. ... Incerca sa le arate ca ziaristica nu este asa cum o percepem zilnic.
Cum tratam CORECT virozele respiratorii? ... In loc sa se ocupe calm de virus si sa-i dea in cap cu anticorpii, tu obligi organismul virusat sa se zbata cu antibioticul ca sa-l dea afara. ... Manifestat cum ziceam cu:
Spre deosebire de CIA, care fabrica dovezi, agentii Serviciului Federal de Securitate actioneaza insa doar pe baza unor informatii solide, scriu jurnalistii rusi de la The Moscow Post.
Scutul american antiracheta, o oportunitate pentru tiganii care traiesc din furtul de fier vechi "Hotii de fier vechi din Romania vor avea o noua oportunitate de a-si castiga painea, dupa ce va fi amplasat scutul american antiracheta", scriu cu umor ziaristii rusi, comentand furtul focoaselor de racheta care a tinut prima pagina a presei romanesti in acest week-end.
Se incearca anihilarea PSD prin alipirea sa ca partid slab la PNL, pentru ca Iohannis sa guverneze linistit, a declarat Adrian Nastase in urma cu cateva zile. ... - Nu am vrut decat sa prezint intr-un fel cadrul general, care va fi schimbat in mod categoric la alegerile parlamentare.
Asteapta ca cineva sa o descopere insa... ... - Ma numesc Alina Alexandra Avadanei, dar as dori sa raman in inimile oamenilor sub pseudonimul Alisa Vowler. ... - Scriu de cand eram mica, dar prima carte am inceput-o acum trei ani.
Este momentul acela in care ti-ai dorit cu tot sufletul sa fii mintit pentru ca realitatea separarii de un om pe care il iubesti este prea greu de acceptat, e ca si cum simti ca se rupe o bucata din tine atunci cand iubirea aia a fost la un moment dat un tot, a spus Yanka.
O vom regasi in Cipru, in momente tensionate, cand un avion cu echipaj romanesc risca sa fie aruncat in aer de teroristi, dar tatal fetitei reuseste sa salveze prin negocieri viata a peste o suta de oameni. ... - Las salul sa cada pe nisip. ... Asa cum s-a nascut.
Este dreptul lui Nicusor Dan sa creada ca actiunile in instanta sunt orchestrate de catre PSD, dar parerea mea e ca PSD doar s-a agatat de acest demers.
Cred totusi ca greseala autorului a fost determinata de pasiunea sa pentru gaze; el a vrut sa spuna „halogen“, nu „alogen“. Dar, democratic, am si eu dreptul sa fiu alogen asa cum altii au dreptul sa fie pesedisti.
Cred totusi ca greseala autorului a fost determinata de pasiunea sa pentru gaze; el a vrut sa spuna „halogen“, nu „alogen“. Dar, democratic, am si eu dreptul sa fiu alogen asa cum altii au dreptul sa fie pesedisti.
Imi amintesc de ea fiindca in ziua cand scriu acest comentariu (15 septembrie) ar trebui sa fie prima zi de scoala. Si zic "ar trebui sa fie" cu o strangere de inima.
Pe zi ce trece, gospodarii trebuie sa renunte la cele învatate de-o viata si sa se adapteze normelor UE.
google-analytics.com