Cautare

19827 de rezultate pentru "cum sa scriu cd" (4.22 secunde)
Nu mai scriu pentru ca nu stiu daca mai are rost. ... Ceea ce am incercat aici, intotdeauna, a fost sa spun ceea ce am socotit ca trebuie spus, dar fara a fi nedrept.
E timpul sa mergi inainte! Nu scriu, fiind inspirata de spiritul sarbatorilor si de traditia promisiunilor anuale nerespectate. Scriu, tinand in inima ideea ca intotdeauna e timpul potrivit pentru o schimbare spre bine, o experienta noua si un pas inainte.
Dragii mei prieteni, Va scriu greu, cu mana dreapta bransata la perfuzii si transfuzii. Va rog respectuos, ca in ceea ce ma priveste, sa luati in seama doar mesajele postate si semnate de mine.
Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros. ... Ne invita sa-l descoperim, sa ne dam seama ca dragostea poate fi si asa.
cum lucreaza o parte din Politia" (de Catalin Sturza): ... Faptele sunt asa cum urmeaza: ... 955-10 Hotarat sa-mi duc, totusi, amenintarea la bun-sfarsit, sun la Politie (955).
Ca sa nu se creada ca ceea ce va scriu ar fi 'sarcina de partid', tocmai mi-am dat demisia din PNTCD si din functia de vicepresedinte.
Programul de vizionare N-am crezut niciodata ca o sa ajung sa scriu despre Remus Cernea. Ce naiba sa scrii? Despre ce naiba sa vorbesti? E ca si cum ai scrie despre lungimea, latimea si greutatea vidului. ... nici macar cand ajung sa scriu despre tot felul de caraghiosi.
Au plecat sa vada mestecenii si sa prinda arici. Fiica mea e convinsa ca va vana arici si e bine ca ideea asta a facut-o sa plece uitand de mine.
Ca sa mai treaca timpul, scriitoarea se joaca uneori cu pompoanele de la capetele unui snur al robei. ... Cum se vedeau anii '60 prin ochii unei studente la Cluj?
M-am hotarat sa nu mai scriu nimic de paparudele noastre politice si de rudele lor bogate. ... sa ne batem joc de ei, fiindca astfel ne batem joc si de noi; ... despre ce sa mai vorbesc daca renunt la politicieni, eterna sursa de bucurii, ma gandeam cu groaza.
Textul pe care il puteti citi in continuare este preluat si adaptat dupa un articol excelent, intitulat Teoria Ferestrelor Sparte sau cum poate fi salvat orasul, aparut pe site-ul ct100.ro (fara autor).
Mereu vind, mereu se foiesc, mereu incercind sa arate mai tare decit sint in realitate. Vestea buna e ca reporterii ca ei te fac sa te distingi. E adevarat ca jurnalismul e o treaba grea, si toti sunt sub presiune, toti urmaresc ca ziarul sa apara.
Doamna Corina a explicat pe intelesul tuturor cum functioneaza algoritmul Facebook.Intrebarea este urmatoarea: - De ce sa dai Like? ... Si, pentru ca am observat performanta slaba din ultima vreme din reteaua Facebook, am zis sa pun pe hartie cateva idei, poate ajuta.
M-am saturat sa raspund la acuzatii, la minciuni care n-au nici o baza in realitate, dar eu nu cedez / Autoare: ... S -a ajuns chiar la minciuni periculoase, cum ar fi ascunderea unor cadavre. Va rog sa faceti lumina pentru ca este de-a dreptul macabru.
sunt masuri securiste/ Singurul repros care mi se aduce este ca nu am pus autorul in subsolul paginii si l-am pus la sfarsit ca bibliografie/ Nu-mi dau demisia din functia de premier Premierul Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa marti dimineata, in care a venit cu lucrarea sa de doctorat, pe care le-a prezentat-o jurnalistilor.
Din cate-am vazut, si in Occident incepe sa creasca interesul pentru saptamanale, pentru ca internetul nu poate, totusi, sa asigure nevoia de a citi. ... Pentru cel care vrea sa citeasca, un saptamanal sau o revista lunara e un instrument mult mai bun decat internetul. ... - Ati vrea sa reabilitati saptamanalul?
Nu pot sa scriu mare lucru. Nu prea stiu ce sa scriu. Vreau doar sa relatez, asa, ca un material, cum ii placea sa spuna, cu suflet si gand la domnia sa. ... Gica, cum ii spuneau toti, in afara mea si a Anei.
Mult iubite si stimate tovarase Nea Nicu, M-am hotarat sa-ti scriu lu' matale, acolo unde oi fi, fie sub dalele de pe aleea de la Ghencea civil, in Coreea de Nord, Cuba ori pe o insula pe care o imparti cu Kingu'. Cum care Kingu'?
Inpolitics informeaza cum se face presa in trusturile mogulilor "buni" .
Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii. ... Pai cum sa nu-ti placa? ... iti scriu imediat intr-un mesaj. N-ai timp sa le raspunzi. ... Vrei sa arati ca vrei, ca stii, ca poti. ... - Uite, scriu despre X.
google-analytics.com