Cautare

900 de rezultate pentru "cretu marcel colentina 14" (4.20 secunde)
Corina CRETU publica pe Amos News articolul cu titlul "Eurooptimism - Criza de incredere", pe care il puteti citi in continuare.
a fost reusit de Andrei Ene (’82), care a deviat un sut al lui Cretu dintr-o lovitura libera de la 25 de metri lateral stanga. ... Banica (Mecea) - Pasare, Visa (Grosu), Raducu, Anghelina - Alex (junior in probe), Precup, Saceanu, Voicu - Ene, Cretu.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Blogul senatoarei Gabriela Cretu: Pozitia pe care nu am fost lasata sa o exprim in Senatul Romaniei Astazi s-a votat, conform Regulamentului, ca senatorii nu au dreptul sa participe in mod individual la dezbaterile generale privitoare la Legea interzicerii fracturarii hidraulice, pentru eficienta activitatii.
Senatorul Gabriela Cretu a sustinut o declaratie politica intitulata: "La egalitatea de gen suntem codasi; dar asta un mira pe nimeni...", pe care o puteti citi in continuare.
Sunt Gabriela Cretu si-i reprezint aici si acum pe colegii mei, membri ai parlamentului, gazde ale acestui eveniment, cel putin din punct de vedere al spatiului in care se desfasoara.
Senatoarea Gabriela Cretu a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Fiindca mai sunt atat de putine zile pana ii expira "contractul” de la Cotroceni, Ion Iliescu nici nu se mai oboseste, asa cum o facea inainte, sa-si puna omul de incredere - Corina Cretu - sa ia atitudine fata de toate acuzele si apropourile referitoare la faptul ca s-a transformat in agentul electoral numarul unu al PSD.
Lazar - Vatajelu, Papp, Balasa, Capatina - Nistor, Cretu - Ivan, Houri, Cimpanu - Koljic Rezerve: ... Serban - Calu, Dina, Tataru, Danescu - Rogoveanu, Vilcica, Zanfir, Cretu - Armaselu - Bubuioc Rezerve:
Nu exista cuvinte pentru a descrie drama prin care trec familiile Boldea si Cretu in acest moment, cind au murit copiii lor. ... Boldea si Cretu sint oameni de care depind multi alti oameni, care, fara indoiala, le sint acum alaturi la imensa durere.
Cretu, Bani, J. ... Vlad - Cretu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Oaida, Fl. Tanase - Cordea, Dumiter, Oct. Popescu Rezerve:
Cretu, Bani, Bordusanu, V. ... Cretu, Mateiu, Gustavo - J. Markovic, A. Ivan Rezerve: Lazar, Conte, Vladoiu, Bic, Capatana, Vina, Roguljic, A.
Nici nu realizam ce bine era cu Nastase presedinte al Camerei Deputatilor, pare sa sugereze destul de direct pesedista Corina Cretu. ... Care este, in opinia lui Cretu, solutia pentru a imbuna opinia europeana?
Tarnovanu - Cretu, Cristea, Vinicius, Radunovic - Olaru, Sut, Edjouma - Oct. ... Pigliacelli - Vatajelu, Papp, Screciu, Bancu - Mateiu, Cretu, Nistor - Gustavo, Koljic, Ivan;
Compagno '11, '64 p., Cordea '87 / Calcan '5, Garita '79 FCSB: Tarnovanu - V. Cretu, Harut, Tamm, S. ... Cretu, Betrand, Donisa Antrenor: Andrei Prepelita
Vali Cretu (33 de ani), de la FCSB, s-a declarat deranjat de reprosurile pe care le-a primit, la finalul meciului cu FC Arges.
A trait o viata bazata pe munca si sacrificiu, nu cheltuia nici macar un leut pentru proria-i placere si a ajuns la epuizare toata! Cum a reusit Ani Cretu sa scapede economisire excesiva.
Ani Cretu a vorbit despre vacanta din Mauritius, unde a fost cu sotul si fiul ei. Ei bine, in aceasta vacanta, actrita si familia ei au fost la un pas de tragedie, dupa ce partenerul ei de viata a prins cativa pesi.
Papp, 23. Constantin, 11. Bancu - 6. Screciu, 14. ... Cretu - 22. ... Cretu, Pantaru, C. Achim (accidentati) ANTRENOR: Anton Petrea
Romania nu a accesat banii europeni pentru sectorul Transporturi, a declarat fostul comisar european, Corina Cretu, in direct la Euronews. Corina Cretu a atentionat, din nou, ca Romania are la dispozitie fonduri importante pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare.
google-analytics.com