Cautare

900 de rezultate pentru "cretu marcel colentina 14" (3.83 secunde)
Acesta a fost sfatul dat de Bogdan Marcel Pandelica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, prezent ieri la Craiova.
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. ... Anterior sedintei, Marcel Ciolacu declara ca este normal ca PSD sa aiba prioritate deoarece au castigat alegerile generale.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa arate astazi ca stie si cu sapa, nu doar cu mapa. Marcel Ciolacu a plantat puieti in judetul Buzau, intr-o zona pe care Romsilva vrea sa o reimpadureasca.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine introducerea impozitarii progresive, in replica la declaratiile liberalilor, care se opun schimbarii cotei unice de impozitare. "Sa facem un pas catre tarile dezvoltate", a spus, luni, seful social-democratilor, Marcel Ciolacu.
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. ... Anterior sedintei, Marcel Ciolacu declara ca este normal ca PSD sa aiba prioritate deoarece au castigat alegerile generale. ... Social-democratii intentioneaza sa-l propuna ca premier pe Marcel Ciolacu in prima parte a rotatiei.
PSD ar fi dispus sa il sustina pe Nicolae Ciuca la alegerile prezidentiale, cu conditia ca Marcel Ciolacu sa conduca Guvernul, sustin atat surse din PSD, cat si din PNL.
Ion Iliescu il felicita pe Traian Basescu pentru victoria in alegerile prezidentiale Presedintele Ion Iliescu transmite sincerele sale felicitari castigatorului alegerilor prezidentiale, Traian Basescu, si ii ureaza succes in misiunea sa de mare raspundere pentru a asigura stabilitatea politica si sociala necesara continuarii cresterii economice si finalizarii procesului de aderarea la Uniunea Europeana, a declarat ieri, la Palatul Cotroceni, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, consilierul prezidential Corina Cretu.
Si pe ultima suta de metri, Corina Cretu isi apara presedintele Legat tot de Iliescu, nu putem sa nu mentionam si "surprinderea” profunda de care a fost cuprins atunci cand a aflat (din presa) ca pensionarii bucuresteni prezenti la o intalnire electorala cu el, joia trecuta, au fost miluiti cu bani si cadouri - fapta interzisa in mod expres de lege.
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Emotia presedintelui a fost evident provocata de cuvintele purtatorului sau de cuvant, Corina Cretu, cu care colaboreaza de peste zece ani. ... Cretu a marturisit ca replica ei la acest mesaj este ca Ion Iliescu nu este perfect, dar a fost “omul potrivit la locul potrivit“.
Dl Traian Basescu i-a prezentat pe unii dintre colaboratorii sai, si acesta este un lucru foarte bun, care arata ca am intrat in normalitate, ca putem preda stafeta intr-un mod civilizat, spre deosebire de ’96, pentru ca eu am si aceasta experienta, si sunt foarte bucuroasa ca am avut un dialog si putem discuta despre ceea ce s-a facut in acesti ani“, a declarat Corina Cretu, consilier al presedintelui Iliescu.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu avertizeaza, intr-un interviu, asupra situatiei dramatice in care se plaseaza Romania la nivelul UE din cauza crizei politice in derulare, fenomenul starnind, deja, ingrijorarea Bruxellesului.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu publica, pe blog, un material intitulat "PSD inaintea Congresului. Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare.
Titu Corlatean, Corina Cretu, Gabriela Cretu, Valer Dorneanu, Minodora Ilie, Bogdan Niculescu-Duvaz, Ion Mircea Pascu, Dan Ioan Popescu, Dan Mircea Popescu, Ioan Rus, Ion Sasu, Ion Stan, Ilie Sarbu, Ioan Talpes, Mihai Tanasescu, Aurelia Vasile, Dan Matei Agathon, Codrin Stefanescu, Dan Nica, Elena Dumitru, Rovana Plumb, Anne Juganaru, Maria Lazar, Viorel Hrebenciuc, Viorica Dancila - vicepresedinte al Organizatiei Teleorman etc.
Senatorul Corina Cretu, fostul purtator de cuvint al Presedintiei Romaniei, a renuntat la discursul scris dinainte si a preferat sa citeasca insemnarile facute in sala.
Insotit doar de Corina Cretu si de cei doi SPP-isti, Ion Iliescu a iesit joi noaptea de pe scena politica. ... Partidul nu s-a scindat si nici macar Corina Cretu nu si-a mai pus in practica amenintarea de a se retrage pe urmele marelui mentor.
Initial, el si un alt vicepresedinte, senatorul Corina Cretu (foto), au aratat ca la sedinta de ieri a Biroului Permanent National al partidului s-a luat hotararea depunerii unei motiuni de cenzura impotriva actualului Guvern, in principal pe pachetul legislativ, legat de legile proprietatii.
Dintre senatori vor pleca observatori Alexandru Athanasiu, Corina Cretu, Vasile Dancu si Serban Nicolae, supleant urmand sa fie Adriana Ticau, iar dintre deputati Titus Corlatean, Cristian Dumitrescu, Ioan Mircea Pascu, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu, Adrian Severin, Valeriu Zgonea, Gabriela Cretu, iar ca supleant Doina Dretcanu.
Senatorii Corina Cretu (PSD) si Nicolae Vlad Popa (PNL) si-au luat inima in dinti si au cerut ieri in plen mai multi bani pentru sejururile de la Strasbourg si Bruxelles.
Agonia nu se va incheia prea curand Miercuri, intr-o conferinta de presa, Gabriel Cretu, director executiv Vanzari si Retea la OTP Bank Romania - a treia institutie de credit din sistem ca volum al imprumuturilor acordate in franci dupa Volksbank si Raiffeisen -, a declarat ca masurile de diminuare a dobanzii si de suspendare temporara a platii principalului vin sa contracareze riscul valutar materializat, pana la o asteptata intoarcere a trendului pe moneda elvetiana.
google-analytics.com