Cautare

900 de rezultate pentru "cretu marcel colentina 14" (3.34 secunde)
20 martie la 14:27 Episodul 3 din Jurnalul meu de #pandemie, pentru ca imi pasa. Minunata Catrinel a venit din naveta lor spatiala (Matei Bals) in galaxia noastra si ne-a instruit, pe noi cei din Clinica I Derma Colentina, cum sa ne echipam cu costumul de protectie.
Colentina dinspre xos. ... Colentina, prin loc nepermis si fara sa se asigure. Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
Colentina. ... Colentina catre str. Predeal. Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Colentina. ... Colentina catre sos. Pantelimon. Dupa ce a trecut de str. Campul Mosilor, a surprins si accidentat grav pe D.
Colentina, sector 2, doi indivizi ce pareau a fi suspecti de comiterea de furturi din buzunare si genti. ... Colentina, in momentul in care aceasta a urcat intr-un tramvai, cu putin timp inainte de plecarea din statie, L.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 14:15, V. ... Colentina, dinspre comuna Voluntari către str. ... Colentina, dinspre str.
Spitalul Colentina functioneaza de mai bine de doua luni fara autorizatia sanitara, ceea ce inseamna ca pacientii ar putea sa-si plateasca toate consultatiile.
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. ... Meriam Jane, Zsuzsana Cerveni si Andrada Cretu.
Marcel Ciolacu: ... Corina Cretu: ,,Nu stiu in ce masura CE va fi de acord sa deschida aceasta cutie a Pandorei".
Cretu, Vatajelu, MAteiu, Rivaldinho, Ivan, Koljic, Hanca Antrenor: ... Marcel Birsan / A1: Radu Ghinguleac / A2: Laszlo-Imre Bucsi / Arbitru VAR: Istvan Kovacs / Arbitru AVAR:
Cretu, Koubemba, Jobello - Garita Rezerve: ... Cretu, Harut, I. ... Marcel Birsan / Asistenti: Ovidiu Artene si Mihai Marica Arbitru VAR: Sebastian Coltescu / Arbitru AVAR:
Baiatul nu a acceptat, deoarece nu voia sa minta.Prietenii lui George se numeau Fanica si Marcel. ... George povesteste ca de aici a rupt-o la fuga spre Marcel, celalalt martor ocular, care locuia la capatul satului. ... Intr-un mod incredibil, acum Marcel se simtea mai bine.
Ministrul justitiei l-a revocat din functie pe prim-procurorul general al Romaniei, Marcel Sampetru, singurul membru al vechii conduceri a Parchetului General si om de incredere al fostului procuror general, Ilie Botos.
Tot duminica, Marcel Miclau, candidatul PSD pentru functia de deputat in Colegiul 10 - Deta, Ciacova, Gataia (judetul Timisoara) - va participa la Liturghie impreuna cu enoriasii Bisericii Ortodoxe din Pustini.
Asa se face ca, desi membri din conducerea PDL Constanta sustineau ca sefia Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta urmeaza sa fie "atribuita" lui Mihai Clocean, iar postul de adjunct lui Dragos Sandru, in continuare director ramane Marcel Nadrag (foto).
Cel mai enervant si mai nesuferit combatant pe frontul talk-showurilor politice, de partea PD-L, Marcel Hoara, un anonim pana de curand, a primit o rasplata regeasca de la guvernul Boc si de la PD-L:
Responsabilul este un super general, Marcel Opris, seful STS, protejatul si, in acelasi timp, protectorul lui Traian Basescu.
Aceasta este declaratia lui Marcel Dragu, presedintele Uniunii Judetene a Asociatiilor de Proprietari Constanta referitor la linia telefonica infiintata special pentru reclamatiile privind facturile la intretinere. Acest serviciu telefonic a fost pus la dispozitia populatiei, dupa parerea lui Marcel Dragu, pentru a-i face pe oameni sa "taca din gura".
"Numai niste minti bolnave pot face trimitere la asta" Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu face glume pe seama copilului ucis de caini maidanezi, in timp ce presedintele FRF Mircea Sandu le ofera parintilor si fratelui care a luat parte la carnagiu bilete la meciul Romania-Ungaria, "in semn de mangaiere".
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
google-analytics.com