Cautare

900 de rezultate pentru "cretu marcel colentina 14" (2.70 secunde)
Europarlamentara Corina Cretu, vicepresedinta Grupului Socialist din Parlamentul European, a participat, pe parcursul campaniei electorale, la mai multe intalniri cu electoratul in zona Ardealului.
Suntem inca sub impactul emotiilor si bucuriei produse de numirea europarlamentarului roman, D-na CORINA CRETU, in functia de Comisar European pentru politici regionale.
Corina Cretu a postat pe FaceBook un link, pe care il puteti citi in continuare: ... Romanii au trimis in Parlamentul European una dintre cele mai puternice delegatii social-democrate din intreaga Europa, considera europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte S&D, intr-un comunicat de presa.
Corina Cretu anunta o decizie unica in istoria Uniunii Europene:
Astronautul Edgar Mitchell, comandantul misiunii lunare Apollo 14, a declarat ca, pe baza surselor sale, grupul MJ-12 a existat.
FARCAS) Un episod important al presupusei prabusiri a unui OZN la Roswell, in 1947, a fost acela in care ofiterul de contrainformatii, maiorul Jesse Marcel (foto), dupa ce a terminat de adunat de pe ferma Foster resturile accidentului si inainte de a le preda superiorilor sai, a trecut in fuga pe acasa, aratand materialele adunate sotiei si fiului sau de 11 ani Jesse Marcel Jr.
Comandorul in rezerva Marcel Smoleanu se afla atunci la mansa primului elicopter. ... Dupa ce a vorbit si cu Marcel Smoleanu, conducatorul de zbor a dispus aterizarea elicopterelor.
Marcel Toader (50 de ani) a recunoscut ca sunt momente in care se gandeste foarte mult la fosta sa sotie, Gabriela Cristea (38 de ani). ... In bine", a declarat Marcel Toader, in exclusivitate pentru Libertatea.
Spectacolul incepea cu Fara Cuvinte, piesa la care Marcel avea o partitura de pian. In cea de-a doua zi, Marcel era in sala, la mixer, facand niste reglaje. ... Marcel a raspuns in stilul caracteristic:
La Art Safari, artistii Marcel Thiele si Nicoleta Jutka expun lucrarile lor intr-una dintre salile in care au fost inchisi pe vremuri dizidentii politici. ... Pictorul german Marcel Thiele s-a stabilit in Romania in urma cu 3 ani.
Doar cei direct interesati de eveniment si-au ascultat unul altuia discursul cu atentie, astfel ca dupa discursul lui Geoana, surse din PSD spun ca protejata lui Iliescu, Corina Cretu, ii cerea disperata Ecaterinei Andronescu un distonocalm pentru mentorul sau, vizibil deranjat de evolutia lucrurilor. ... Cretu, Vasile, Gojdea.
La intrevedere au participat, alaturi de Geoana, negociatorul-sef al Romaniei cu UE, Vasile Puscas, secretarii de stat in MAE George Ciamba si Victor Bostinaru si consilierul prezidential Corina Cretu.
PSD contesta Cele doua prevederi au fost contestate de catre senatorii PSD Corina Cretu si Antonie Iorgovan si de catre deputatul PSD Constantin Nita.
Corina Cretu, unul dintre vicepresedinti? ... Pentru un plus de precizie, tinand cont de faptul ca toate vocile sustin ca unul dintre locurile de vicepresedinte ii apartine Corinei Cretu, se poate spune ca la sectiunea "femei” concurenta este mai acerba, respectiv cinci pe un loc.
Hotararea prin care consilierii municipali ai Craiovei au votat impotriva incetarii mandatului de consilier local al lui Cristian Cretu a fost stampilata cu "nelegal" de catre prefectul de Dolj, Nicolae Giugea.
Presedintele Traian Basescu si guvernantii au preferat sa se plimbe, inutil, printre ape, in loc sa solicite sprijinul Uniunii Europene, care are o serie de resorturi, pentru astfel de situatii limita, avertizeaza europarlamentarul social-democrat Corina Cretu, pe blog-ul propriu.
Corina Cretu: "Traian Basescu este un fel de Viktor Orban!" Dispretul lui Traian Basescu fata de Constitutie si norme democratice il aseamana pe seful statului cu premierul ungar Viktor Orban, afirma europarlamentarul pesedist Corina Cretu, pe blog.
Corina Cretu: Toate iesirile lui Emil Boc sunt la limita dintre tupeu si penibil Vicepresedintele PSD Corina Cretu considera declaratiile lui Emil Boc la adresa guvernului condus de Victor Ponta ca fiind disperate, ele venind din partea unui personaj certat cu bunul-simț, istoria recenta si Constitutia Romaniei.
Corina Cretu: ... Corina Cretu. ... Solidaritatea colegilor nostri ne intareste in aceasta inclestare pe care ne e tot mai greu sa le-o explicam", scrie Corina Cretu, pe blog.
DeCeNews - Corina Cretu, despre situatia de la Kiev: ... Ce se va intampla cu Ucraina pe viitor Corina Cretu, europarlamenta PSD, a vorbit intr-un interviu acordat DC News despre situatia din Ucraina si implicarea Uniunii Europene in rezolvarea crizei de la Kiev.
google-analytics.com