Cautare

900 de rezultate pentru "cretu marcel colentina 14" (2.68 secunde)
Corina Cretu, aleasa vicepresedinte al Grupului Socialist din PE Eurodeputatul PSD, Corina Cretu, a fost aleasa vicepresedinte al Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor (S&D) din Parlamentul European, urmand a fi responsabila acestui grup pentru politicile sociale si egalitatea de gen.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si fugarit de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, talibanul de frunte al PD-L fiind salvat si scos din multime de politistii comunitari si dus sub escorta in Muzeul Taranului, mort de spaima, de unde a fost scos cu o duba a Politiei Comunitare.
Colentina, unde este amenajat nod rutier fluent pe trei nivele, nod care constituie si sfarsitul acestui tronson.
Opereaza la Spitalul Colentina dupa ce a stat 8 ani in Marea Britanie unde, prin multa munca isi castigase un loc extrem de bine vazut, un salariu care ii asigura un trai mai mult decat decent si posibilitatea de practica medicina la standarde inalte.
Magistrala 7, Alexandriei-Rahova-Piata Unirii-Mosilor-Colentina-Voluntari, va face legatura intre cartierele Rahova si Colentina. Lungimea tronsonului va fi de circa 21 km, iar numarul probabil al statiilor va fi de 31 si un depou.
Dezvoltatorul BelRom va demara constructia unui nou mall in Capitala in cea de-a doua jumatate a acestui an, in cartierul Colentina.
Cele trei variante de inel median sunt supuse dezbaterii publice, bucurestenii putand opta pentru una din variante accesand sectiunea Urbanism-consultarea publicului- pe pagina pmb.ro 10 kilometri suspendati, doi kilometri ingropati in Parcul Herastrau Inelul median pentru zona de nord a Capitalei ar urma sa porneasca de pe Soseaua Colentina si sa ajunga pana pe Soseaua Virtutii.
Autostrada va porni din zona Soselei Colentina si va avea aproximativ 16 kilometri. ... Colentina ar urma sa inceapa anul acesta si sa fie finalizata peste doi ani. ... Acesta ar urma sa lege Colentina de Piata Delfinului si Bd.
Noua linie de metrou va avea 14 kilometri lungime, intre 10 si 14 statii si o capacitate maxima posibila de transport 50.000 calatori/ (ora si sens). ... Magistrala 7 va face legatura intre zona centrala a Capitalei si cartierele Alexandriei-Rahova, in sud-vest, si Obor-Colentina, in nord-est.
Colentina), Felicity (zona de nord -Baneasa), Lemon Villa (zona Baneasa Antena1), Life Apartments (zona de Nord - Otopeni), Fortuna Apartments (zona de Nord), Nerva Residence (Nerva Traian), Green Vista (zona Nord - Pipera), Greenfield (zona Padurea Baneasa), Obor Towers (zona Obor), Privilegio (Brasov), Fagaras Residence (Fagaras), Doamna Ghica Plaza (zona de Est - Dna Ghica), Cosbuc Residence (zona Unirii - Pta Cosbuc), Liviu Rebreanu Building (zona Titan - Liviu Rebreanu), Parcul Circului Residence (zona Stefan cel Mare - parcul Circului), Residenz - Cartierul German (zona de Nord - Chitila), Matei Basarb Residence (zona Centrala - Matei Basarab), Youngs Residence ( zona Centrala - Matei Basarab), Mediterraneo (zona de Nord - Pipera), Day Residence (zona Centrala - Bd.
Horatiu Ioani, medic primar Neurochirurgie, la Spitalul Clinic Colentina din Capitala, semnele si simptomele herniei de disc ce ne trimit la control medical, dar si detalii despre interventiile chirurgicale. ... Pentru ca precizia interventiei sa fie maxima, la Spitalul Clinic Colentina noi folosim microscop operator si tehnici de microchirurgie.
"Nu m-am mai simtit femeie in dormitor" Gabriela Cristea a declarat ca relatia dintre ea si Marcel Toader s-a racit cu mult timp inainte de a lua decizia de a se desparti.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Corina Cretu, senator PSD si euroobservator, sustine ca nemultumirile presedintelui Traian Basescu fata de activitatea observatorilor romani de la Parlamentul European nu sunt justificate. ... Corina Cretu i-a trimis ieri lui Basescu o scrisoare deschisa in care ii reproseaza ca afirmatiile sale au fost facute pe baza unor informatii insuficiente.
Eurodeputatul PSD Corina Cretu a fost aleasa, la finalul saptamanii trecute, in echipa de conducere a Retelei Parlamentare pentru Banca Mondiala, institutie care constituie un important partener al Bancii Mondiale in definirea si implementarea politicilor publice pentru dezvoltare.
Europarlamentarul social-democrat Corina Cretu nu crede in scenariul scindarii PSD, dar nu exclude posibilitatea aparitiei unui partid care sa concureze aceasta formatiune, constituit insa "sub tutela presedintelui Traian Basescu". ... interventia in procesul electoral in favoarea PD-L si a lui Traian Basescu", mai sustine Corina Cretu.
Corina Cretu: Scandalul privind Tinutul Secuiesc va ingropa ideea regionalizarii Dintr-o gaselnita electoral-politicianista, ideea reorganizarii teritoriale pare sa isi dea ultima suflare din pricina scandalului guvernamental starnit de asa-zisul Tinut Secuiesc, comenteaza europarlamentarul social-democrat Corina Cretu, pe blog-ul propriu.
Europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, cere demisia ministrului Sebastian Lazaroiu pentru ca nu stapaneste problematica ministerului pe care il conduce si nu are "nici cea mai mica urma de respect fata de cei care depind de deciziile sale".
google-analytics.com