Cautare

900 de rezultate pentru "cretu marcel colentina 14" (3.16 secunde)
Consilierul local Cristian Cretu, izgonit recent din PSD, are din nou emotii.
Numarul 6 pe lista PSD pentru Parlamentul European, Corina Cretu, a raspuns intrebarilor cititorilor unui site legate de importanta alegerilor de duminica 7 iunie 2009, pentru romani, de intentiile sale in calitate de reprezentant al Romaniei, dar si despre motivele pentru care ar trebui sa mergem la vot.
Un eveniment de ultima ora din PSD consta in refuzul demn al Corinei Cretu de a candida pe lista lui Geoana, ca vicepresedinte, asa cum a stabilit, prin vot organizatia PSD Bucuresti.
Reuniunea a fost prezidata de europarlamentarul PSD Corina Cretu si s-a dorit a fi un prilej de informare pe tema situatiei umanitare si a eforturilor de colaborare in Orientul Mijlociu, in care fostul premier britanic Tony Blair s-a implicat mult.
Corina Cretu, nominalizata la aceasta functie, a scris pe o retea de socializare ca se simte onorata. Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.
Corina Cretu: ... Blocarea negocierilor guvernului cu Fondul Monetar International arata slabiciunea Executivului, "care a cedat inca odata", a declarat sambata europarlamentarul PSD Corina Cretu. ... Cred ca fost si este o mare greseala ca aceste scrisori si negocieri nu sunt deloc transparente" a precizat Cretu.
Dupa o relatie de circa doi ani, europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, s-a casatorit, sambata, cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz, in cursul zilei avand loc atat cununia civila, cat si cea religioasa.
Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD Dana Grecu a spus la emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3 ca europarlamentarul Corina Cretu ar putea deveni viitorul presedinte al Partidului Social Democrat. ... La horoscopul runelor, numerologul a spus ca va fi un an foarte greu pentru europarlamentarul Corina Cretu:
De aici a iesit un urias tambalau, care are drept punct de plecare licenta lui Marcel Pavel, care, fiind pus in situatia de a canta doar doua strofe, pentru ca nu avea la dispozitie decat 3 minute, a eliminat, din motive politice, un vers care cuprindea cuvantul Traian.
Marcel Iures, mesaj pentru sustinatorii homosexualilor: ... Tudor Matei) Invitat la Digi 24, actorul Marcel Iures a afirmat ca familia este formata dintre un barbat si o femeie, spre uluirea celor doi moderatori, Florin Negrutiu si Claudiu Pandaru.
MEDIAFAX informeaza ca Metrorex studiaza construirea unei magistrale Rahova-Colentina. Metrorex vrea sa organizeze o licitatie pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate pentru Magistrala VII de metrou Rahova-Colentina, lucrarile urmand sa se desfasoare pe o perioada de circa 7-8 ani, a anuntat, miercuri, operatorul de metrou.
6 tuneluri, 4 gari noi, 14 pasaje Proiectul autostrazii suspendate e aproape gata. ... 14 pasaje supraterane, 6 tuneluri și patru gari noi.
• Astfel, Linia N101 va functiona intre ,,Pasaj Colentina" si ,,Faur", pe traseul: ... Colentina, Sos. ... Pasaj Colentina-Sos. ... Colentina, Str. Doamna Ghica, Str.
Cel putin 22 persoane au fost transportate la spital, dintre care una se afla in stare grava, fiind intubata Victimele au fost duse la spitalele Pantelimon, Universitar, Colentina, Floreasca, Elias.
Consilierul municipal craiovean PSD Cristian Cretu, recent pus pe lista propunerilor de excludere din partid de catre presedintele PSD Dolj, Ion Calin, din cauza unui vot in Consiliul Local Craiova contra interesului politic pesedist, va ramane la mila organizatiei de cartier, a precizat ieri presedintele Filialei Craiova, Sorin Iordache.
Corina Cretu a prezentat evolutiile sociale, politice si economice din Romania si a raspuns intrebarilor venite din partea unor membri ai diverselor institutii europene din Bruxelles, dar si din partea jurnalistilor straini, ca si din partea diferitelor organizatii neguvernamentale de pe langa Uniunea Europeana.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, considera ca atitudinea pe care deputatul democrat-liberal Cristian Boureanu a avut-o in Comisia parlamentara de ancheta privind cazul Ridzi este similara cu cea a unui macho de Dambovita.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, a primit functia de vicepresedinte al Comisiei pentru dezvoltare a Parlamentului European (PE). Cea mai importanta prioritate a lui Cretu, in acest mandat, va fi eliminarea restrictiilor pentru muncitorii romani pe piata fortei de munca in tarile UE.
Inpolitics informeaza ca eurodeputata Corina Cretu (foto) a cerut in plenul PE retragerea functiei de vicepresedinte lui Laszlo Tokes.
Corina Cretu:
google-analytics.com