Cautare

1153 de rezultate pentru "cotes ioana tandarei str caprioarei" (3.12 secunde)
Ca inspecteaza, dau dispozitii… Blaga la Constanta cu prefectul, Sulfina Barbu a inspectat zona de la acumularea Dridu pana la Tandarei, Eugen Nicolaescu a facut inventarul echipajelor ministerului… Foarte frumos, dar oare chiar nu invatasera nimic din precedentele inundatii?
Seful SMURD se indrepta spre Capitala, la bordul unui autoturism Volskwagen Passat, care a fost lovit din spate de o masina condusa de un barbat in varsta de 50 de ani, din Tandarei.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni. Ioana Filimon este absolventa de inginerie si protectia mediului.
De asemenea, presedintia a nominalizat-o pe Romina Surugiu, iar Guvernul l-a propus pe Gabriel Tufeanu, iar doi dintre cei alesi fiind deja angajati ai TVR, si anume Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu.
Se poate insa sa fim sesizati insa si de reprezentantii agentiilor care se ocupa de acordarea acestor fonduri sau de alte organe de control, precum Curtea de Conturi sau Garda Financiara", ne-a declarat procuror Ioana Tene, seful DNA Constanta.
Ioana Toader, directorul filialei locale a Companiei, ne-a precizat ieri ca Organizatia Pescarilor Galati nu si-a respectat obligatiile ce-i reveneau in urma contractului incheiat cu institutia pe care o reprezinta.
Castigatoarele sunt Ioana Cheregi si Alexandra Roatis, studente in anul I la Actorie. ... Ioana este din Oradea si studiaza la Targul Mures. ... nu ma intereseaza daca castig sau nu, important este ca m-am batut cu Maia Morgenstern", marturiseste Ioana.
Este vorba despre Ioana Doaga (CS Universitatea Craiova) - in proba de 1.500 m, si Elena Moaga (CS Pandurii Targu Jiu) - 3.000 m.
Total intamplator, insotita fiind de nepoata sa, Ioana Antal, care a venit s-o viziteze la Londra, invitata fiind de catre actrita la proiectia filmului sau de debut, "D’ORA", prezentat pe 18 iulie la BAFTA.
Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se muta la Sala Dalles in perioada 25 februarie - 8 martie cand va avea loc Festivalul Primaverii, targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.
Edward Sanda si Ioana Ignat sunt doi tineri talentati care au reusit intr-o perioada scurta de timp sa se faca auziti peste tot cu piesa Doar pe a ta:
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR!
Cea care conduce aceasta afacere este Iulia Corau, iar la stand o puteti gasi pe Maria Rosca, una dintre femeile cu suflet care gateste aceste bunatati, alaturi de o tanara de doar 18 ani, Ioana Sidau.
Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Ioana Tomsa din Maramures. ... mancarurile si portul", ne-a spus Ioana Tomsa de la Botiza, Maramures.
Cand le-a raspuns ca pe luna, oamenii n-au mai inteles chiar deloc de ce nu a acceptat oferta de a ramane acolo", a declarat Ioana Mencinicopschi, la Antena 3. ... Probabil a deranjat", a mai spus Ioana Mencinicopschi.
Unul dintre secrete ar fi existenta unui papa-femeie, pe nume Ioana (Jeanne), conform unui document dominican din anul 1250. ... Papesa Ioana, pe cand era spre sfarsitul sarcinii, ar fi cazut de pe cal si ar fi avut un avort spontan.
Elena Udrea si Ioana Basescu si-ar putea afla, astazi, pedepsele in dosarul finantarii campaniei electorale a lui Traian Basescu din anul 2009.
Acesta va pleca din intersectia formata de autostrada urbana proiectata si o noua artera de legatura cu autostrada A1 in zona intersectiei dintre Valea Cascadelor si str.
Pentru intelegerea exacta, in proiectul meu macheta este de la str. Dobrogei la Volna cu soseaua Chiciului, si de la trotuarul sud al str. ... Str.Scanteii -s tr.
google-analytics.com