Cautare

1153 de rezultate pentru "cotes ioana tandarei str caprioarei" (3.32 secunde)
La data de 29 martie 2011, ora 18:10, un minor de 16 ani din Bucuresti, se deplasa pe trotuarul din stanga al str. ... Cad s-a angajat in travesarea str.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str.
FLORINA de 26 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Azuga dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Marius de 25 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. ... Colentina catre str.
Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. ... Marasti si Str. ... Marasti - Str. ... Alexandru Averescu - Str. ... Stefan cel Mare - Str.
VALENTIN de 33 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Nissan Sunny, pe str. Prelungirea Ferentari dinspre str. Toporasi catre str. Zetari, iar cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str.
Vaslui, a urmat-o in liftul unui bloc situat in str. ... La data de 23.07.2010, in jurul orei 18:40, a observat o tanara de 22 de ani, din Bucuresti, a intrat dupa ea in liftul unui bloc situat in str.
GABRIEL de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped pe str. Fat Frumos dinspre str. Mihail Sebastian catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... STELIANA de 58 ani, din Bucuresti, care circula dinspre Calea Rahovei catre str.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Stefan Nicolau dinspre str. Rodul Pamantului catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str.
Mihai Bravu, dinspre str. ... Elena de 23 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Toyota, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str.
Dacia dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Mihai de 28 ani, din Bucuresti, pe str. Aurel Vlaicu dinspre str. Mihai Eminescu catre str.
Kiseleff intre Arcul de Triumf si P-ta Victoriei, cu mentinerea traversarii la str. ... Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str.
Str. Paris intre str. ... M.Kogalniceanu - str. Vasile Parvan - str. Berzei - str. Buzesti - bd. Ion Mihalache;
a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str. ... Este vorba despre contractul incheiat intre Vatra Romaneasca, reprezentata de Ioana Trifoi si Livia Haidu si Consiliul Judetean Satu Mare, in baza caruia Vatra este scutita pe durata unui an de plata chiriei.
- judetul Botosani - comuna Vlasinesti - judetul Brasov - orasul Rasnov - judetul Braila - comuna Viziru - judetul Caras-Severin - comuna Lapusnicu Mare - judetul Calarasi - orasul Lehliu Gara si comuna Unirea - judetul Constanta - comuna Nicolae Balcescu - judetul Dolj -municipiul Craiova si comuna Isalnita - judetul Gorj - municipiul Targu Jiu si comuna Dragutesti - judetul Harghita - comuna Siculeni - judetul Hunedoara - municipiul Lupeni si comuna Salasu de Sus - judetul Ialomita - orasul Amara, orasul Fierbinti Targ si orasul Tandarei - judetul Iasi - comuna Sipote - judetul Ilfov - comuna Jilava - judetul Maramures - orasul Ulmeni si orasul Baia Sprie - judetul Mehedinti - comuna Simian si comuna Godeanu - judetul Neamt - municipiul Roman, comuna Pipirig si comuna Baltatesti - judetul Olt - comuna Osica de Sus si comuna Sprancenata - judetul Prahova - orasul Busteni, orasul Baicoi, comuna Dumbrava si comuna Calugareni - judetul Salaj - comuna Fildu de Jos - judetul Sibiu - comuna Marpod - judetul Suceava - comuna Iacobeni si comuna Siminicea - judetul Teleorman - comuna Olteni - judetul Timis - comuna Denta - judetul Tulcea - comuna Beidaud - judetul Vaslui - comuna Fruntiseni - judetul Valcea - comuna Bujoreni - judetul Vrancea - comuna Jaristea.
Printre acestea se regasesc grupul portughez Martifer, producatorii de ulei Argus Constanta si Ultex tandarei, dar si firma cu activitati in domeniul agricol TCE 3 Brazi, din Piatra Neamt.
Argus si Ultex Tandarei sunt singurii producatori independenti de pe piata romaneasca de ulei. Cei mai importanti competitori ai celor doua companii sunt grupurile americane Bunge si Cargill, precum si compania Agricover.
Printre companiile care mai anunta reduceri de preturi se numara si Ultex Tandarei. Ulvex vrea sa micsoreze preturile cu 20-25% in perioada urmatoare.
Criza mondiala e un fleac pansabil cu cateva petice de asfalt, situatia din Orientul Apropiat e un fleac, dezastrul din industria usoara e usor de rezolvat daca tragem cate doua benzi pe sens intre Tandarei si Braila.
Doctorul #NeluTataru a avut curajul sa preia un job suicidar si lupta in focar in #Suceava, #Arad si #Tandarei. Il felicit acum pentru milionul de doze de hidroxiclorochina, munitie pretioasa de razboi.
google-analytics.com