Cautare

1001 de rezultate pentru "cosma petre" (4.72 secunde)
Deputata PSD - declaratia anului in politica Frumoasei deputate PSD de Prahova, Andreea Cosma, ii apartine ceea ce ar putea fi, in opinia nostra, declaratia anului in materie de politica, facuta recent, intr-o luare de cuvant in parlament.
Astfel, Octavian Lazar Cosma, presedintele UCMR si fost secretar de stat inainte de 1989, a declarat ca Uniunea recunoaste public si regreta faptul ca "membrii acestei bresle au fost colaboratori ai regimului comunist in sensul ca au pactizat cu ideologia timpului, dand la iveala partituri in care au proliferat ideile militante comuniste".
RTV.net - Deputatul Vlad Cosma s-a intalnit marti cu Ollie Rehn, vicepresedintele Comisiei Europene Parlamentarul USL de Prahova, Vlad Cosma, membru al Comisiei de Buget, Finante, Banci din cadrul Camerei Deputatilor a reprezentat Romania la intalnirea presedintilor comisiilor de finante care a avut loc marti la Dublin, Irlanda, tara ce detine in prezent, presedintia Consiliului European.
Impresionat de comedia Funeralii fericite, celebrul compozitor francez Vladimir Cosma a acceptat sa semneze pentru prima data coloana sonora a unui film romanesc, dupa ce a cucerit milioane de spectatori in Franta cu muzica pentru productii cinematografice reputate, printre care se numara si capodopera lui Ettore Scola, Balul.
Petre intreba pe Milostivul: ... Petre nu mai putea de bucurie, dar Domnul Dumnezeu ii taie din elan spunandu-i ca desi omul acela e bo-gat si are un car si boi frumosi, nu-i deloc milostiv; ... - Incearca, Petre. ... - Ce zici Petre, n-am avut Eu dreptate?!
Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist.
Se facea ca parca Dumnezeu L-a chemat la El pe Sfintul Petre. - Ce avem planificat pentru astazi, Petre? ... - Ce alte obiective turistice mai sint in Craiova, Petre? ... Petre L-a dus la circiuma lui nea Gogu, din apropiere. ... Petre a cerut doua mici. ... - Cum se cheama bautura asta, Petre?
Se facea ca parca Dumnezeu L-a chemat la El pe Sfintul Petre. - Ce avem planificat pentru astazi, Petre? ... - Ce alte obiective turistice mai sint in Craiova, Petre? ... Petre L-a dus la circiuma lui nea Gogu, din apropiere. ... Petre a cerut doua mici. ... - Cum se cheama bautura asta, Petre?
Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian); ... Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian); Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
Adriana Cosma. ... Nu zic - poate o palma la fund, dar in cazul Adrianei Cosma, bataia a fost rupta din iad si l-a trimis pe bietul copil direct in rai.
Indignat de "magariile afirmate prin presa" de prefectul Danut Culetu, vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, si-a chemat "armata" de primari pesedisti afara din Sala Mare a Prefecturii, dar numai dupa ce a spus tot ce avea pe suflet.
"Petre, vreau si eu sa vad locurile acelea. ... "Petre, dar unde sunt privighetorile?" "Acestea sunt privighetorile moderne; ... "Petre, sa mergem la lacul acela". ... "Sa mergem la carciuma aia, Petre.
Atlantida de langa localitatea constanteana Ostrov Celebrul actor Toma Caragiu venea des la pescuit pe insula Pacuiul lui Soare @ Marele poet Nichita Stanescu a dedicat insulei o poezie @ Exploratorul Jacques Yves Cousteau a propus o solutie practica pentru scoaterea de sub ape a cetatii - un batardou @ Savantul Petre Diaconu a fost cel care a descoperit si cercetat vreme de aproape 4 decenii cetatea Vicina @ Reporterii de turism considera cetatea Vicina o minune arheologica, un fel de Atlantida a Romaniei xxx Situata in imediata apropiere a comunei constantene Ostrov, la distanta de 20 de kilometri de orasul Calarasi si 130 kilometri de orasul Constanta, insula Pacuiul lui Soare adaposteste o veritabila comoara - cetatea Vicina.
Pare greu de crezut, dar si Mihai Petre se considera in stare sa candideze pentru o functie atat de importanta, si anume cea de primar al municipiului Constanta.
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Nea Petre se duse pe copca. ... Nea Petre n-a inteles insa un lucru: ... Unora le spune ca nu si-a dat acordul pentru mazilirea lui nea Petre, altora ca totul e cum au stabilit.
Disparut de pe prima scena a politicii romanesti de aproape sase ani, Petre Roman incearca o revenire in forta. ... Petre Roman a dezvaluit ieri, in exclusivitate pentru "Replica", planurile noii aliante Roman- Iliescu.
In opinia directorului executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, Petre Dinica, dezvaluirile facute de liberalii Victor Manea si Ovidiu Cupsa, in cadrul unei conferinte de presa, nu au substrat adevarat.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
google-analytics.com