Cautare

618 de rezultate pentru "corde" (1.59 secunde)
Opozitia nu este catusi de putin dispusa sa acorde credit partidului de guvernamant - organizatorul alegerilor - si de aceea va efectua o numaratoare paralela a voturilor.
Iata ca nici nu s-a conturat bine viitorul Guvern si au si aparut primele tensiuni intre posibilii parteneri PSD-UDMR - bineinteles, pe probleme etnice.
Lui Gheorghe Dontu, fostul presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Constanta si ex-viceprimar al urbei noastre, i s-a urcat democratia la cap.
La sediul PSD se lucreaza, de la sfirsitul saptaminii trecute, ca in fabrica.
Participantii la Congresul Blocului National al Revolutionarilor (BNR), desfasurat sambata la Bucuresti, l-au acuzat pe fostul presedinte Ion Iliescu ca “a furat Revolutia“ si ca a instalat in fruntea statului oameni ai fostului regim comunist.
Ca o dovada in plus a degringoladei interne, deciziile conducerii PSD se schimba de la o zi la alta.
PNL si PD nu vor sa le acorde aliatilor lor, PUR si UDMR, libertate de actiune pentru a putea iesi oricand si oricum de la guvernare.
Membrii Delegatiei Permanente a PSD au cazut de acord ca data congresului sa fie stabilita mai devreme decat se anuntase initial.
Virgil Magureanu, fostul sef al Serviciului Roman de Informatii, a fost convocat, ieri, la sediul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in legatura cu evenimentele din decembrie 1989.
La finalul saptamanii ce tocmai s-a incheiat, Traian Basescu a surprins inca o data societatea mioritica cu un gest neobisnuit demnitarilor post-decembristi.
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
O intilnire organizata in scopul gasirii unor solutii pentru iesirea Trasurbanului din criza determinata de blocarea conturilor RAC de catre Directia Generala a Finantelor Publice a avut loc ieri la Primaria municipiului Satu Mare.
Senatorul PPRM Irina Loghin a tinut ieri la Senat o declaratie politica prin care a promovat folclorul romanesc ca parte esentiala a patrimoniului national.
Senatorii PPRM au expus ieri motivele pentru care considera ca este necesara modificarea Legii privind administratia publica locala. Grupul PPRM sustine ca este necesara reducerea numarului consilierilor locali, precum si implicarea mai activa a primarilor in activitatea si in deciziile consiliilor.
Dupa cum a anuntat la inceputul saptamanii, PSD a depus la Camera Deputatilor prima motiune simpla din actuala legislatura numita “Deprofesionalizarea si politizarea administratiei publice, principii ale guvernarii Tariceanu“.
Discutiile pe tema acordului de mediu pe care, de ceva vreme, il asteapta investitorul care doreste sa construiasca in Parcul Tabacariei Complexul Multifunctional City Park, a avut parte in cursul zilei de ieri, 4 aprilie a.c., de inca o runda de soc.
Cu numai o zi inaintea Congresului, PSD a fost cuprins de isteria depunerii candidaturilor la functiile de conducere centrale.
google-analytics.com