Cautare

68 de rezultate pentru "cor" (3.43 secunde)
500 de oameni? Nici vorba. Sunt cel mult 150, stransi ciorchine de-a lungul gardului improvizat ce desparte grupul de vorbitori de pe scarile prefecturii de multime.
Se aude un cor de fluieraturi, apoi "Steaua, Steaua", acompaniat de niste tobe de la peluza. 21:09 Apropo de dezvaluirile lui Gigi Becali, sunt foarte curios daca Reghe va face schimbarile anuntate de patron.
Adica si aia concureaza, dar pe felia lor - ca sa nu se inteleaga cumva ca Turcescu canta in cor cu toti aia.
Dedic acest cantec, Mia Nana, copiilor care nu sunt fericiti", a spus Toto, vizibil emotionat, si acompaniat de un cor de copii din Romania.
In calitate de gazda, vedeta va prezenta concertul In vremea aceea” â€" o fresca muzicala sacra (oratoriu pascal pentru cor barbatesc, solisti si orchestra), autor:
Unul dintre punctele culminante ale serii a fost si interventia muzicala a chitaristului Christoffer Lundquist care a cantat la chitara acordurile piesei romanesti Andrii Popa, publicul cantand in cor versurile.
Canta la orga, voce solo si in cor. Foloseste curent calculatorul si are permis de conducere auto categoria B. Este si comentator tv/radio.
Adrian Despot Inregistrat si mixat @ VdVmusic Studio de Sorin "Pupe" Tanase si Adrian Despot * cor inregistrat @ Control / 22.01.2015 Mastering:
http://www.opereta.ro/spectacole/liliacul/ - 20 mai, de la 18:30 - Gala Extraordinara a operetei romanesti - Sala Mare a Palatului Național al Copiilor Buchetul celebrelor operete romanesti infloreste in interpretarea solistilor Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian acompaniati de ansamblurile orchestra, cor si balet sub indrumarea dirijorului Lucian Vladescu.
"Sunt ca ceilalti dinainti!" - imi spuneau in cor! Va voi spune-o franc : romanii n-au o problema de viata si de moarte!
Sambata, de la ora 19.00, Marian Vasilescu & Band vor sustine un concert de colinde in varianta moderna, iar duminica, de la aceeasi ora, un cor va aduce spiritul cantecelor traditionale de Craciun.
Cand Nuti a aparut la televizor si in poze, cu mopul in mana sau pe bicicleta, toti au strigat in cor ca e o muista ipocrita si au huiduit-o pana n-au mai putut.
Dai mereu de oameni tristi, impovarati de tot felul de probleme, si, adunandu-le cu ale tale, transformati orice discutie intr-un cor al plangerii la care fiecare isi aduce contributia.
Se acorda 10 Puncte COPSI/COR. La finalul evenimentului Asociatia Kinetobebe va acorda trei abonamente kinetotetapie iar Sabina's Dream Foundation 3 burse de terapie ABA pentru Asociatia Zambeste din Nou.
Sa-l lasam pe el, pe ciobanul natiunii, sa ne spune ce e bine si rau, sa decreteze el ce e moral si ce nu, iar noi, mioarele constitutionale, sa behaim in cor asa cum pe vremuri si parintii nostri behaiau, mai mult sau mai putin fortat, fiindca o cerea partidul.
Un cor enorm a tinut cu tot dinadinsul sa uite ca justitia e oarba din nastere si nu pentru ca favoritii nostri i-au scos ochii.
Meseria de consilier in genetica nu este inca introdusa in COR. Am citit cu atentie notita Alexandrei si mi-am amintit cat de interesante au fost editiile anterioare ale Scolii de Boli Rare pentru Jurnalisti la care am participat, la Zalau sau la Bucuresti.
Asa ca toti in cor ne acuza ca scriem numai de rau, ca luam partea la unii sau la altii si multe altele.
Ba strigau in cor: "Nu ne este frica/ Stam cu Boerica/ Si de-o fi proces/ Vom avea succes/ Ca de dam un ban/ Ne apara...", dar n-am auzit cine-i apara ca deja se departasera.
Ba strigau in cor: "Nu ne este frica/ Stam cu Boerica/ Si de-o fi proces/ Vom avea succes/ Ca de dam un ban/ Ne apara...", dar n-am auzit cine-i apara ca deja se departasera.
google-analytics.com