Cautare

234 de rezultate pentru "convorbiri ip telekom" (3.21 secunde)
In studioul, Meme Stoica, managerul general FCSB, si Bogdan Cosmescu, comentator Telekom Sport, au analizat partida care s-a desfasurat pe Arena Nationala.
Ei ii iubesc la fel de mult, stiu ca sunt patimasi, ca baga mana in buzunar ca sa vina dupa noi. Urmasii nostri sper sa fie mai echilibrati un pic", a spus Mihai Iosif la Telekom Sport.
Nu in momentul asta trebuia pus, din sezonul urmator, dar nu la inaugurare", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.
Ce dorim, ce putem oferi, ce cautam la un antrenor, la cum vrem sa arate clubul, iar Mutu e ce dorim noi", a declarat Victor Angelescu pentru Telekom Sport.
Iar la urma a fost acea faza. Daca ma uit, de cate ori a gresit omul asta impotriva noastra?", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.
Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, se afla de ieri in Statele Unite ale Americii, unde va avea o serie de convorbiri cu conducerea Partidului Democrat din SUA si cu lideri ai Institutului National Democrat.
Hamas nu exclude convorbiri nici cu miscarea Al-Fatah a presedintelui Abbas, desi conducatorii ei au declarat ca nu vor participa la un Guvern condus de Hamas.
Ministerul de Interne a primit in ultima perioada tot mai multe sesizari legate de faptul ca personalitati politice importante au cerut, in urma unor convorbiri telefonice, favoruri sau bani.
Daca in toamna anului 2001, cind a avizat neinceperea urmaririi penale, si in toamna anului 2002, cind Serviciul teritorial al PNA s-a sesizat din oficiu in urma dezvaluirilor din "Gazeta de Nord-Vest”, a purtat convorbiri telefonice si a avut intilniri de taina cu fostul primar Horea Anderco intr-un local privat (cu circuit inchis) din Oradea?
Potrivit unui comunicat remis ieri presei, presedintele interimar al PNL Covasna, Hobincu Zoltan, a fost informat, in cadrul unei convorbiri telefonice cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, ca acesta si liderul UDMR, Markó Béla, au convenit ca in repartizarea posturilor de conducere din institutiile descentralizate ale statului, intre UDMR si Alianta PNL - PD Covasna sa se respecte proportia 50 la suta - 50 la suta, cu o conditie.
Sunt voci care sustin insa ca inregistrarea neautorizata a respectivei convorbiri este mai grava decat discutia, pe fondul ei. De ce v-a suparat asa de tare respectiva inregistrare?E.
• 16 mar 2005 - Presedintele Basescu are convorbiri telefonice cu omologii sai din R. Moldova si Georgia, Vladimir Voronin si Mihail Saakasvili, pe care ii informeaza in privinta discutiilor pe care le-a avut la Washington, cu presedintele SUA.
Oficialii chinezi si cei romani au avut o serie de convorbiri la Palatul Victoria, la finalul carora premierul Victor Ponta si Li Keqiang au sustinut declaratii de presa comune, in care au anuntat ca principalele subiecte discutate au vizat cooperarea in domenii precum economic, comercial, financiar-bancar, constructia infrastructurii, energie, agricultura, stiinta si tehnologie, telecomunicatii, tehnologie informatica, protectia mediului, turism.
Miliarde de lei pe convorbiri telefonice Camera Deputatilor a informat IPP ca deputatii beneficiaza de telefoane mobile cu un abonament lunar in valoare de 18 USD, cu 400 de minute incluse.
La acelasi tarif, clientii persoane juridice ai RomTelecom pot efectua convorbiri telefonice externe catre retele mobile din SUA si Canada.
In deplasarea de ieri din judetul Covasna, liderii Uniunii au avut convorbiri cu conducerea Consiliului Judetean Covasna.
Liderul Uniunii a adaugat ca a€žtimp de trei ore cele doua tari vor avea un Guvern comuna€œ, in care ministrii romani si omologii ungari ai acestora vor avea convorbiri bilaterale pe marginea problemelor inscrise pe ordinea de zi.
„Nu ar fi o situatie surprinzatoare ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) sa inregistreze aceste convorbiri”, a sunat bomba lansata de Tariceanu.
In plin scandal legat de telefonul dat de catre premierul Calin Popescu-Tariceanu procurorului general Ilie Botos si de inregistrarea in privinta acestei convorbiri, senatorii din Comisia de aparare au luat ieri in dezbatere propunerea legislativa a patru parlamentari PSD privind autorizarea interceptarii comunicatiilor in activitatile de realizare a securitatii nationale.
Primarul Muntean (PNL) sustine ca a gasit, printre documentele inapoiate de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, referitoare la un proces in care este implicat, un extras de banda magnetica, in original, cuprinzand convorbiri telefonice ale sale.
google-analytics.com