Cautare

859 de rezultate pentru "contact romtelecom" (2.95 secunde)
Romtelecom a avansat in primul trimestru al anului in curs cu 3,5% fata de perioada similara din 2006, la 19,8 milioane de euro.
Pe de alta parte, nici Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din tara, nu a stat pe loc.
varf triunghiular, cavernos in interior, tunele naturale, ca si cum ar fi o structura in interiorul muntelui, destul de impenetrabil, doua persoane plimbandu-se afara (imposibil de realizat un contact cu ei) si alte doua inauntrul structurii.
Glaucomul si lentilele de contact Simptomele acestei boli : durere in jurul ochiului, dureri de cap puternice, roseata, vedere cu halouri colorate Cercetatorii americani au pus la punct o lentila de contact capabila de a elibera, direct in ochi, in doze speciale, medicamentul prescris contra glaucomului.
Cele mai comune cauze sunt polenul, praful, parul animalelor de companie, picaturile pentru ochi, lentilele de contact si machiajul. ... Lentilele de contact pot irita ochii doar in cazul ingrijirii necorespunzatoare. ... Daca porti lentile de contact, renunta la ele pana cand se rezolva problema.
Adriana Stanila, presedintele Societatii Romane de Lentile de Contact si al Societatii Romane de Cornee si Suprafata Oculara.
Picaturile pentru ochi pot fi recomandate in cazul ochilor uscati, ochilor rosii sau pentr cei care poarta lentile de contact. ... Purtarea lentilelor de contact Purtarea lentilelor de contact poate provoca, uneori, inrosirea ochiului.
Cum se transmite virusul hepatitei C Virusul hepatitei C se transmite in special prin contact direct cu sangele unei persoane infectate. ... - contact sexual neprotejat;
 Pagini Aurii a lansat saptamâna aceasta „Contact B2B“, un ghid de informare clasificat, care se adreseaza mediului de afaceri românesc.
 Pagini Aurii a lansat saptamâna aceasta „Contact B2B“, un ghid de informare clasificat, care se adreseaza mediului de afaceri românesc.
Carrefour intra in satele din Romania cu un nou brand, Contact. ... Carrefour importa formatul Contact din Franta, unde exista acum peste 400 de astfel de magazine. ... In Franta, reteaua Contact s-a extins rapid in mediul rural prin intermediul francizei.
Infectia se transmite prin contact direct cu sangele, fluidele biologice sau tesuturile persoanelor sau animalelor infectate. ... In perioada epidemiei, mai expuse infectiei sunt cadrele medicale, familiile lor si persoanele care intra in contact cu bolnavii sau decedatii. ... "Trebuie sa intri in contact foarte apropiat pentru a te infecta.
Directorul ROMTELECOM Dolj si-a imprumutat ginerele cu 100.000 de euro Merita insistat putin asupra celor 20 de miliarde pe care, chipurile, SC DAGMAR le-ar fi platit in numerar catre SC LAURGEN drept contravaloare a benzinariei, pentru ca aceasta plata fictiva i-a facut pe multi sa se bilbiie in fata organelor de ancheta.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Conform unui comunicat de presa semnat de directorul operatiuni judetene a Romtelecom, ing.
Lucrarile de renovare au inceput acum zece ani si au costat operatorul national de telefonie fixa RomTelecom 8 milioane de euro, potrivit directorului tehnic al companiei, Silviu Vasile Cazacu.
De aceasta data, Romtelecom este interesat direct de redresarea diviziei sale de telefonie mobila, care ii poate aduce o crestere a interesului fata de propriile servicii. In plus, ar disparea impactul negativ pe care Cosmorom il are asupra rezultatelor financiare inregistrate de Romtelecom, proprietarul sau.
Statul va vinde pachetul de actiuni pe care il mai detine la RomTelecom, reprezentand 45,99% din capitalul companiei, prin intermediul unei oferte publice initiale pe piata externa adresata investitorilor institutionali, operatiune acompaniata de listarea la Bursa internationala, dar si la Bursa de Valori Bucuresti.
Reamintim ca tranzactia dintre CosmOTE Mobile Communications, RomTelecom si Cosmorom s-a incheiat in iulie acest an. CosmOTE a preluat 70% dintre actiunile Cosmorom, in timp ce RomTelecom detine 30% dintre actiuni.
google-analytics.com