Cautare

859 de rezultate pentru "contact romtelecom" (2.48 secunde)
Actiunile pe care statul le detine la compania RomTelecom ar putea fi listate cel mai probabil in 2007, nefiind exclusa insa nici posibilitatea ca operatiunea sa aiba loc pana la sfarsitul anului, a declarat Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, citat de Mediafax.
Operatorul de telefonie fixa RomTelecom analizeaza posibilitatea achizitionarii unor firme care ofera servicii de conectare la Internet in diferite cartiere, a declarat ieri directorul coordonator de servicii de infrastructura al companiei, Victor Voicu, citat de Mediafax. ... Reprezentantul RomTelecom nu a putut da o data exacta pentru achizitii.
Clientii persoane juridice ai Romtelecom vor putea efectua de la 15 octombrie, apeluri locale si nationale in retea, la un tarif unic de 0,027 euro pe minut, fara tva.Tariful ramane neschimbat indiferent de ora sau de zi, a anuntat azi operatorul de telefonie fixa.
Romtelecom si Asociatia Telefonului Copilului, in parteneriat cu Europa FM, au lansat campania "La Romtelecom e Craciunul Copiilor" care isi propune sa faca sarbatorile de iarna un moment de bucurie pentru copiii fara posibilitati materiale, in special pentru cei din centrele de plasament.
Romtelecom a primit de la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) licentele de utilizare a numerelor nationale scurte pentru servicii cu caracter social 116000 si 116111, a anuntat, miercuri, institutia."Conform prevederilor din licente, operatorul va asigura cele doua numere nationale scurte pentru servicii armonizate cu caracter social astfel:
Compania Romtelecom a castigat licitatia pentru acordarea unei licente nationale de comunicatii mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz, cu o oferta siperioara celor facute de NetPoint (controlata de RCS&RDS), Saudi Oger (actionarul Telemobil, operatorul retelei Zapp Mobile) si Tactical Networks AS, un fond de investitii ceh sustinut de producatorul chinez de echipamente de telecomunicatii ZTE.
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
Incepand cu luna august, clientii Romtelecom persoane fizice vor putea efectua convorbiri interurbane la tarife locale.
in reteaua Romtelecom. 29 din 30 de apelanti Romtelecom nu erau nici macar inregistrati in concurs, desi plateau suprataxa ceruta. Astfel, numai de pe urma apelurilor la numerele cu suprataxa din reteaua Romtelecom, Telemedia a incasat peste 81,2 miliarde de lei in perioada august-decembrie 2003.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
Romtelecom a lansat ieri, 6 aprilie, a.
Cel mai tarziu in octombrie, Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) va decide cu cat se vor reduce tarifele de interconectare percepute de RomTelecom, ne-a declarat Raluca Moraru, directorul de relatii publice al institutiei.
RomTelecom desfasoara, in perioada 10 aprilie-12 mai, o promotie speciala destinata celor care solicita instalarea, in acest interval, a unei linii telefonice sau a unui trunchi analogic. ... Oferta pentru aparate telefonice este valabila in limita stocurilor disponibile in magazinele RomTelecom.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a alocat noi resurse de numerotatie pentru servicii de telefonie companiilor Romtelecom si Vodafone Romania. Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Companiile RomTelecom, Orange si Vodafone vor fi investigate cu privire la un posibil abuz de pozitie dominanta, potrivit Mediafax. ... In cazul RomTelecom, posibilul abuz care va fi investigat se refera la refuzul de acordare a accesului in reteaua proprie a operatului reclamant.
Autoritatea Nationala a comparat, pentru alegerea solutiilor optime, costurile pe care le-ar presupune solutiile de interconectare propuse de parti, respectiv interconectarea directa a retelelor celor doi operatori sau interconectarea indirecta prin intermediul serviciului de tranzit oferit de RomTelecom.
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom.
"In prezent se afla in atentia noastra o hotarare de guvern, prin care se doreste ca societatii Romtelecom sa-i fie atribuit un contract pentru furnizarea de internet in toate scolile din Romania care nu au aceasta facilitate.
Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. ... Mehedinti, se afla tot la parterul unei foste cladiri Romtelecom si functioneaza in recent inauguratul format Loco. ... Arad, la parterul fostei cladiri Romtelecom de pe Bdul.
Din luna august, ROMTELECOM a initiat o noua campanie de promovare, in presa scrisa, radio, TV si Internet , pentru serviciul de acces la Internet prin dial-up, ClickNet Start.
google-analytics.com