Cautare

4142 de rezultate pentru "consiliul popular canesti" (3.10 secunde)
Stoica propune in acest document formarea unui pol popular, intr-o structura federativa, in jurul Aliantei D.A., precum si declansarea alegerilor anticipate. ... Stoica a atras atentia ca polul popular se va realiza, cu sau fara PNL.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Corneliu Ciontu, a declarat ieri ca isi propune ca, pana la sfarsitul lunii, sa depuna la Tribunal documentele pentru inscrierea Partidului Popular (PP).
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a pecizat ca a fost depusa o cerere de aderare la Grupul Popular European, de la care se asteapta un raspuns. "Partidul Popular European nu este obisnuit sa dea asigurari.
Emil Constantinescu intra din nou in actiune, topindu-si partidul popular in PNL.
Corneliu Ciontu a anuntat ieri ca a depus la Tribunalul Bucuresti cererea privind constituirea Partidului Popular, instanta urmand sa stabilieasca in perioada urmatoare termenul la careva lua in discutie solicitarea si sectia care o va judeca.
Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, a declarat la Focsani ca va prezenta un raport de monitorizare Partidului Popular European (PPE) legat de actiunile PD si PC, in plan national, inainte ca popularii europeni sa se pronunte in legatura cu primirea celor doua formatiuni.
Speriati de iminenta alegerilor anticipate, liderii Partidului Popular Crestin Democrat au cerut ultimativ PD si PNL sa dea un raspuns privind formarea unei aliante de centru-dreapta. ... credibilitatea mesajului si credibilitatea in fata Partidului Popular European.
Presedintele Partidul Popular (PP), Corneliu Ciontu, si-a exprimat ieri indignarea fata de „actiunile de gherila politica“ ale unor reprezentanti ai PRM, prin care acestia urmaresc sa intarzie, prin contestatii repetate, decizia judecatoreasca de infiintare a noii sale formatiuni politice.
„Presedintele Ciuhandu a avut mai multe intalniri cu Sorin Frunzaverde in urma carora s-a ajuns la o intelegere prinvind o sustinere reciproca in Partidul Popular European. ... Din aceasta cauza, cererea conservatorilor de aderare la Partidul Popular European va fi respinsa.
Cat priveste Partidul Popular European, Tariceanu a sustinut ca o doctrina populara ar fi respinsa de mai multe grupuri din PNL care ar spune ca au venit in acest partid din convingeri doctrinare liberale si nu pentru o personalitate sau alta.
Indreptandu-si tunurile spre alta locatie, presedintele PD Salaj precizeaza ca a urmarit cu atentie presa locala, care a publicat cateva comentarii pe marginea intrarii democratilor in Partidul Popular European (PPE), subiect destul de fierbinte in opinia sa.
Senatorul democrat Marius Marinescu (foto) a solicitat, in numele organizatiei oamenilor de afaceri din PD, al carei presedinte este, afilierea la SME Union, structura interna din cadrul Partidului Popular European (PPE) care apara interesele Intreprinderilor Mici si Mijlocii in Parlamentul European.
Presedintele PN¥CD, Gheorghe Ciuhandu, acuza actuala Putere, dar si Justitia din Romania, ca tergiverseaza in mod deliberat, de peste jumatate de an, acordarea in instanta a numelui de Partid Popular Crestin-Democrat. ... „Acest Orasel este un pion al celor care nu doresc aparitia acestui pol popular.
Liderul Uniunii, Markó Béla (foto), lasa sa se inteleaga ca va uza de dreptul de veto la intrarea PD in Partidul Popular European (PPE).
Ei s-au declarat in favoarea fuziunii PNL cu PPCD in formula unui partid liberal popular, membru al Partidului Popular European.
Cel putin asa arata harta celui mai popular joc video de pe planeta, din acest moment - World of Tanks (WoT):
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat miercuri seara intr-o emisiune televizata ca nu va fi de acord cu intrarea PD ca membru cu drepturi depline in Partidul Popular European, daca democratii nu-si vor schimba atitudinea in ceea ce priveste Statutul minoritatilor.
Cu alte cuvinte, pot si eu sa pun intrebarea, aproape retorica, la ce ne-ar servi sa facem culoarul la Partidul Popular European, acolo unde nici colegii nostri din PD inca nu sunt membri.
Presedintele Partidului Popular (PP), Corneliu Ciontu, a acuzat PRM si PD ca ar fi facut presiuni politice asupra Curtii de Apel Bucuresti cu privire la inregistrarea formatiunii sale, in termenul prevazut de lege, si a avertizat Puterea ca va apela la oficialii europeni pentru rezolvarea acestui caz.
Biroul National de Conducere al Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD, fost PN¥CD), s-a intrunit sambata la Timisoara. ... Interlocutorii germani s-au aratat foarte interesati de situatia actuala a crestin-democratiei in Romania, exprimandu-si increderea si sustinerea pentru constituirea unui puternic pol popular crestin-democrat in tara noastra.
google-analytics.com