Cautare

4142 de rezultate pentru "consiliul popular canesti" (2.61 secunde)
Potrivit acestuia, aceasta decizie a fost luata de Consiliul Concurentei, care a considerat ca Mittal Steel trebuie sa plateasca suma respectiva care reprezinta majorarile de intirziere aferente neachitarii la termen de catre Combinat a impozitului pe constructiile speciale.
Cinci banci centrale, care au sucursale si in judetul Constanta, fac obiectul unei verificari realizate de Consiliul de Concurenta.
Semnalul de alarma a fost tras chiar de Inspectoratul de Concurenta Constanta, care a sesizat Consiliul de Concurenta inca din luna martie cu privire la mafia gulerelor albe alcatuita din cele cinci banci mici si medii.
Consiliul Local Oradea a aprobat, in ultima sa sedinta, Regulamentul de acordare a facilitatilor fiscale pentru anul 2007.
Federatia Patronilor Bihor (FPB), Camera de Comert si Industrie, Consiliul Local al IMM Oradea si Unimpresa Bihor au semnat ieri un parteneriat cu Consiliul Judetean Bihor care are drept tinta consolidarea legaturilor dintre mediul institutional si mediul de afaceri.
Prin asocierea cu o universitate, Consiliul Judetean Calarsai va putea accesa fonduri europene pentru modernizarea cladirii. ... Am studiat Monitorul Oficial si am constatat ca, din anul 2004, Consiliul Judetean are in administrare cladirea Prefecturii Calarasi, pana la consolidarea constructiei sale.
Consiliul European (prin intermediul COREPER) si Parlamentul European (prin intermediul comisiilor CONT si LIBE). ... Cum va pregati Consiliul European participarea la negociere?
Din toate afirmatiile facute de responsabilii PRM, rezulta ca vreti sa accedeti in PPE (Partidul Popular European).
Mircea Geoana, membru in Comisia pentru integrare europeana, considera ca Tratatul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana ar trebui sa fie supus unui referendum popular, aceasta fiind o obligatie din punct de vedere politic.
Pe langa cei cinci deputati pe care ii va capata odata cu fuziunea prin absorbtie cu Uniunea Crestin Sociala, Partidul Popular Crestin Democrat se asteapta sa se inmulteasca cu inca un deputat, si anume cu Aurelian Pavelescu.
Sub pragul de 5% necesar intrarii in Parlament s-au situat PNG - 2,36%, PNTCD - 1,92%, FDR, PSU, PUNR, Actiunea Populara, Partidul Socialist Roman, Partidul Muncitoresc Roman, URR, Partidul Alianta Socialista, Partidul National Democrat Crestin, PSD - Constantin Titel Petrescu, Partidul Tineretului Democrat, Alianta Popular Crestin Democrata, Partidul Noua Democratie, Partidul Mileniului III, Partidul pentru Patrie, Alianta pentru Unitatea Rromilor, candidatii independenti, Partidul Popular din Romania, Forta Dreptatii.
El a adaugat ca fuziunea cu PNL se va realiza doar daca va fi format un partid popular-european si a tinut sa-si exprime neincrederea in realizarea acestui proiect in viitorul apropiat.
Cert este ca PNTCD, URR, AP si PCD au batut palma si au purces la formarea unui nou partid popular.
Cu o zi inainte de aceasta declaratie, Basescu anunta organizarea scrutinului popular la ceremonia de lansare a candidatilor PD pentru Parlamentul European. ... Cu toate acestea, disputele pe tema votului uninominal nu s-au incheiat dupa scrutinul popular de la 25 noiembrie.
Curentul popular, tot mai atractiv Intentia democratilor de a parasi zona social-democrata pentru cea populara, crestin-democrata, este tot mai evidenta. Pornind de la supararea fata de IS, PD incearca sa umple golul doctrinar popular din Romania, cel putin in perspectiva.
Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca in ultima vreme a primit mai multe amenintari cu moartea dupa scandalul iscat de transformarea PNTCD in PPCD.
Nu mai putin de trei partide - Partidul Crestin, Partidul Crestin Democrat si PBND, Fundatia “Iuliu Maniu-Ion Mihalache“ si o persoana fizica - au depus la inceputul acestei saptamani contestatii la Tribunalul Bucuresti in legatura cu noua denumire a PNTCD - Partidul Popular Crestin Democrat (PPCD).
UDMR a schimbat partenerul cu eleganta unui dans popular german A inceput, apoi, dupa vreo doua luni de incercare de a impune un guvern PSP-PNL-UDMR, cu prim-ministru Klaus Johannis, pro¬punere neluata in seama de presedintele Traian Basescu, o cursa te¬na¬ce si dura de alcatuire a unei noi majoritati in jurul PDL.
Procente mult mai scazute in preferintele de vot au Partidul Popular Romania Mare (PPRM) - 8%, Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR) - 3%, Partidul Umanist Roman (PUR) - 2% si Partidul Popular Crestin Democrat (PPCD) - creditat cu 1% din optiuni, INSOMAR remarcand ca daca in ceea ce priveste PPRM preferintele raman neschimbate, celelalte formatiuni politice se plaseaza mult sub nivelul pragului electoral, aflandu-se sub amenintarea esecului in eventualitatea organizarii unor alegeri anticipate.
Filiala galateana a Partidului Noua Generatie a semnat ieri, la sediul Partidului Popular Crestin Democrat Galati, protocolul privind unificarea miscarii popular-crestine.
google-analytics.com