Cautare

4142 de rezultate pentru "consiliul popular canesti" (4.14 secunde)
Consiliul Concurentei are in derulare o investigatie utila de cunoastere a pietei laptelui, cu scopul de a analiza structura acesteia, precum si factorii care influenteaza relatia producator-procesator de lapte (de vaca, de oaie, respectiv de capra), se arata intr-un comunicat al institutiei, precizand ca aceasta a fost sesizata asupra existentei unor tensiuni dintre producatorii si procesatorii de lapte de vaca.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu si Roxana Niculescu fac parte din Consiliul editorial al Realitatea Media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Sebastian Ghita, reprezentantul Asesoft la Realitatea Media. Potrivit comunicatului, Consiliul editorial al Realitatea Media a fost definitivat. Din Consiliul editorial al Realitatea Media fac parte:
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata "Romania, membru titular in Consiliul de Administratie al Organizatiei Internationale a Muncii", pe care o puteti citi in continuare.
Barfele din partid mai sustin ca se intentioneaza si schimbarea personalitatilor care urmau sa prezinte motiunile astfel incat Emil Boc va reprezenta acum curentul popular iar Adriean Videanu pe cel social-democrat.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, va candida la functia de presedinte al partidului, dar inca nu stie daca va veni cu un program social-democrat sau cu unul popular.
Muzeul Dunarii de Jos se afla in subordinea Consiliul Judetean Calarasi.
Cea de a XXVI-a editie a Festivalului International de Folclor HORA MARE, eveniment folcloric desfasurat sub egida CIOFF - Consiliul International de Organizare a Festivalurilor Folclorice si Arta Traditionala - partener al UNESCO, reuneste pe scena din parcul Dumbrava de pe malul Borcei, timp de 5 zile, ansambluri folclorice din mai multe tari si din Romania.
USL propune 5 pasi pentru implementarea deciziilor de la Consiliul European Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca Uniunea Social Liberala isi asuma implementarea deciziilor luate la ultimul Consilu European.
Traian Basescu merge la Consiliul European fara macar un simulacru de consultare Presedintele Traian Basescu merge sa reprezinte Romania la Consiliul European fara macar "un simulacru de consultare", in timp ce cancelarul Germaniei a cerut, prin vot, mandat de la Bundestag si a negociat cu Opozitia sustinerea acestuia, presedintele Frantei a mers in fata Parlamentului francez, actualul si viitorul premier spaniol - unul socialist, altul popular - merg impreuna sa prezinte pozitia tarii lor, a afirmat presedintele PSD, Victor Ponta, intr-o postare pe blogul personal.
In consiliul judetean numai putin de 9 alesi si-au schimbat partidele. ... Desi PRM pierduse nume grele din Consiliul Judetean, prin dezertarile lui Victor Odolbasa, Gheorghe Daniliuc si Corina Prica, acum s-a mai echilibrat situatia.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia.
Consiliul National Secuiesc (CNS) nu renunta la obtinerea autonomiei pentru ¥inutul Secuiesc si nici la organizarea referendumului cu privire la aceasta chestiune. Pentru indeplinirea obiectivelor, Consiliul are de gand sa ajunga pana la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg.
Consiliul National Secuiesc (CNS) nu renunta la obtinerea autonomiei pentru ¥inutul Secuiesc si nici la organizarea referendumului cu privire la aceasta chestiune. Pentru indeplinirea obiectivelor, Consiliul are de gand sa ajunga pana la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg.
7426/22.12.2005, inregistrata la Consiliul Judetului Galati sub nr.
Interesati de asocierea intre comune au fost doar 60 de primari care au venit sa aleaga consiliul director al filialei.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica.
Atunci cand Romania reintra in actiune alaturi de Antanta, Consiliul National Roman Central s-a intrunit la 9/22 noiembrie 1918 si a adoptat o Nota Ultimativa care cerea guvernului maghiar puterea de guvernare asupra teritoriilor locuite de romani in Ardeal si Tara Ungureasca.
Partidele politice prezente in Consiliul Local Craiova nu s-au inteles in privinta componentei Consiliilor de Administratie de la regiile autonome, desi ieri membrii acestor organisme urma sa fie validati in sedinta ordinara a legislativului.
Daca pana acum consiliul judetean era cel care aloca toti banii veniti in judet de la guvern, incepand cu anul 2007, consiliul judetean si Directia Generala a Finantelor Publice isi vor imparti atributiile in ceea ce priveste repartizarea banilor catre primariile din judet.
google-analytics.com