Cautare

4142 de rezultate pentru "consiliul popular canesti" (3.01 secunde)
Conventia Nationala Extraodinara a PD a decis schimbarea de directie doctrinara, de la curentul social-democrat la cel popular, si a luat cea dintai decizie majora in acest sens prin retragerea formatiunii politice din Internationala Socialista si din Partidul Socialistilor Europeni.
Presedintele Partidului Popular (PP), Corneliu Ciontu, a respins ieri zvonurile ca partidul sau ar fuziona pe viitor cu PD sau PSD, sustinand ca prioritara este acceptarea PP ca membru in Partidul Popular European.
Gheorghe Ciuhandu, presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD - fost PN¥CD), a anuntat ca nu intentioneaza sa colaboreze in vreun fel cu Partidul Initiativa Nationala (PIN) sau cu formatiunea condusa de Gigi Becali, Partidul Noua Generatie (PNG).
fete de masa, traistute, material pentru costum popular, carpete cu costum popular din zona secuiasca (din PNA) - la 150 RON, carpete cu costum popular (baiat si fata) - la 150 RON", ne-a spus Elisabeta Bartok, care de sapte ani participa la targurile mesterilor populari organizate in tara.
Tito se simtea puternic avand in spate partidul comunist, birocratia de partid si sprijinul popular castigat in perioada luptelor de partizani cu ocupantii germano italieni din timpul celui de al Doilea Razboi Mondial. ... Frontul Democratic Popular socialist comunist a suferit la aceste alegeri o infrangere zdrobitoare.
Dar Valeriu Stoica este mai degraba popular in ultima perioada, iar Teodor Stolojan poate fi orice, si popular si democrat".
Corneliu Ciontu a explicat, chiar din startul conferintei de presa organizata ieri la sediul PNG Constanta, faptul ca proiectul sau - Partidul Popular, care nu a rezistat "datorita intereselor care au comandat justitiei sa nu fie omologat acest brand" - a fuzionat cu PNG si ca urmare a invitatiei lansate chiar de catre Gigi Becali.
UDMR va sustine primirea PD ca membru asociat in Partidul Popular European, a declarat ieri presedintele UDMR, Markó Béla, care spera ca acest lucru sa-i faca pe democrati sa aiba relatii cat mai bune cu formatiunile politice din aceeasi familie.
Cotidianul francez L‘Express il numeste pe Basescu cel mai popular politician din Romania.
Solicitarea lui Markus Ferber de a se analiza posibilitatea unei activari a clauzei de salvgardare pe Justitie este insotita de mai multe critici ale parlamentarului popular german fata de functionarea DNA.
Cu atat mai mult cu cat, propunandu-si sa le redea romanilor demnitatea nationala, Executivul va trebui sa le arate partenerilor euro-atlantici ca are de partea sa un masiv vot popular.
Este foarte probabil ca USL sa depașeasca pragul de 50% plus unu dn voturi ceea ce l-ar obliga pe Traian Basescu sa respecte votul popular și sa-l numeasca premier pe Victor Ponta, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el analizand, totodata, și conflictele care se dau in sanul PDL intre diversele grupari rivale.
Urlam impotriva acestuia ca nesocoteste votul popular. ... A nesocotit votul popular, mai grav chiar decat Basescu, votul popular care ii fusese incredintat", a scris Mircea Badea, pe blogul sau, potrivit Cotidianul.
- Votul asta popular, (asa cum ii ziceti voi), nu a desemnat niciun partid cu majoritate absoluta si punct. ... Iohannis il face sa fie unul retoric, urmand ca faptele, actiunea, decizia propriu-zisa sa respecte votul popular (asa cum a fost el) si majoritatea parlamentara deja anuntata.
"Am inceput sa fac dans popular de la varsta de 10 ani, la dorinta parintilor. ... Bunicul Ioan, din partea mamei, era un dansator de renume, iar din partea tatalui cele doua matusi Mariana si Olimpia, si-au dorit sa danseze si sa poarte portul popular.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, are un stand in cadrul targului de cadouri de Craciun de la Universitate. ... "Mesterul popular trebuie cautate si invitat peste tot!
Dragnea spune ca Iohannis a condus o mineriada, o manifestatie neautorizata, impotriva guvernului Romaniei, impotriva ordinii constitutionale si impotriva votului popular din 11 decembrie, sabotand legalitatea care sta la baza statului de drept.
Mesterul popular Dumitru Marinica este un gospodar din comuna giurgiuveana 1 Decembrie. ... Dumitru Marinica este nu doar un mester popular talentat, ci si un gospodar harnic.
cel al partidului popular. Cu exceptia PSD - care are propriile rani de vindecat - mai toate celelalte partide, din Parlament sau din afara sa, si-au descoperit afinitati cu Partidul Popular European (PPE), in a carui familie s-ar vrea.
Acum, ei sustin ca sprijina formarea unui puternic partid popular, construit in jurul PD, si ca partenerii lor de alianta le-au inteles dorinta de a nu abandona doctrina liberala.
google-analytics.com