Cautare

4142 de rezultate pentru "consiliul popular canesti" (2.69 secunde)
Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ieri ca inregistrarea la tribunal a aliantei politice Polul Popular Crestin Democrat-PBND si PCD reprezinta “o mare injustitie“, care nedreptateste flagrant partidul.
Hans Gert Poettering, liderul grupului Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European, a deschis sedinta Biroului grupului PPE si al Democratilor Europeni din Parlamentul European, in prezenta lui Wilfried Martens, presedinte PPE, si a numerosi lideri ai PPCD, UDMR, PD si PC.
Democratii renunta astazi, in cadrul Conventiei Nationale, la orientarea doctrinara social-democrata, care i-a plasat pe un loc politic onorabil timp de 15 ani, si aleg culoarul popular, atat de ravnit de mai toata clasa politica romaneasca, menit sa le asigure succesul intr-o viitoare ecuatie europeana.
Fuziunea PNL-PD, considerata de unii liberali drept singura solutie pentru mentinerea partidului lor in prima linie politica, nu este acceptata de catre liderii acestei formatiuni politice decat prin asumarea comuna cu democratii a identitatii liberale si renuntarea la mirajul popular.
Mesterul popular Viorel Marian este un mester popular specializat in realizarea lingurilor de lemn cu simboluri rare, vechi (milenare). ... In 1995, la sfatul bunului prieten Calin Danila, el insusi mester popular, dar si aventurier pe inaltimile spiritului, incepe prietenia sa inefabila cu lemnul.
Mai trebuie spus ca eventuala fuziune dintre PNL si PD nu va insemna in mod automat si formarea unui partid popular.
In cadrul Consiliul National de Coordonare al PD, care a avut loc sambata, s-a luat decizia ca la Conventia Nationala Extraordinara, care va avea loc in 25 iunie, sa se poata produce si o schimbare in orientarea doctrinara a partidului.
Congres extraordinar al PSD pe 20 februarieComitetul Executiv National (CExN) al PSD a decis ieri ca pe 4 februarie sa aiba loc Consiliul National, iar Congresul extraordinar, cu alegeri pentru functiile de conducere, sa fie organizat pe 20 februarie, informeaza www.mediafax.ro.
la Consiliul Local Constanta, Partidul Social Democrat va avea 19 consilieri (ultimele rezultate partiale creditandu-l cu 50,6%), Partidul Democrat Liberal 5 sau 6 (cu 17,03%), in timp ce Partidul National Liberal va fi reprezentat de 3 sau 4 consilieri (la un scor de 10,73%%);
In aceasta locatie Primaria Calarasi a functionat pana in anul 1948, cand, urmare a aplicarii primelor Constitutii comuniste din anii 1948 si 1952 devine Sfat popular pana in 1965, data de la care, conform Constitutiei adoptate in august 1965, isi schimba numele in Consiliu popular orasenesc.
Lideri ai PNTCD si ai URR au avut recent o intalnire cu lideri ai Partidului Blocul National Democrat, format de Blocul National Sindical, in vederea formarii unui partid popular, crestin-democrat modern.
Trasaturile definitorii ale acestuia, indiferent ca este vorba de un monarh constitutional nesupus votului popular, de un presedinte ales de Parlament sau de un presedinte ales de popor prin vot direct sunt capacitatea de a fi un arbitru intre institutiile statului sau intre acestea si societate si capacitatea de a interveni in situatii de criza pe baza unui prestigiu moral conservat printr-o discretie autoimpusa in momentele de normalitate.
Filiala judeteana a Partidului Popular Arad a semnat protocolul de fuziune prin absortie cu PD, trecand la democrati cu toti cei 4.600 de membri.
Partidul Liberal Democrat are o ideologie proprie, are o identitate proprie, iar singurul lucru pe care noi il sustinem este ca, dupa alegerile europarlamentare, sa inceapa discutiile pentru crearea Polului Popular, acesta urmand a fi o reflectare a Partidului Popular European in Romania.
Secretarul general al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopez, aflat in Romania, apreciaza ca reformele demarate de PD-L in perioada in care s-a aflat la guvernare, au avut un impact major in combaterea coruptiei din Romania.
Secretarul general al democrat-liberalilor spune ca decizia schimbarii denumirii PD-L in Partidul Popular trebuie luata la viitorul congres al formatiunii. ... De ce sa nu ne numim Partidul Popular?
Ii zice 'popular' de la familia politica din care este PDL. ... Nu cred ca acolo trebuie sa facem conexiunea, ci cu ideea de popular. Nu uitati insa ca ar putea crea o oarecare confuzie cu partidul lui Dan Diaconescu, ambele nume, 'popular' si 'al poporului' inseamna cam acelasi lucru.
Traditia calaraseana continua si in acest an cu spectacole cu iz popular in perioada 6 - 10 august.
Aceasta sarbatoare, denumita popular si Blagovistenie, aminteste de ziua in care Arhanghelul Gavriil ii da Fecioarei vestea ca va avea un prunc: ... Un alt obicei popular este stropirea pomilor cu tuica, insa dupa ce erau amenintati ritualic cu toporul.
Principalul partid de guvernamint, prin prisma reprezentarii parlamentare si guvernamentale, este vorba de PNL, a fost atins subit de dorinta de fuziune cu PD, dupa ce acest partid a trecut pe primul loc in sondaje si si-a exprimat optiunea de a se transforma in partid popular la Conventia Nationala din 25 iunie.
google-analytics.com