Cautare

2482 de rezultate pentru "coman ionel calea dudesti nr 233 bl 58 et 2" (4.88 secunde)
Calea norilor albi, ca marturie vie si descriere a unui pelerinaj in Tibet in decursul ultimului deceniu de independenta si de traditie culturala nestirbita, este incercarea de a implini aceasta datorie, atat cat lucrul acest e posibil in cadrul experientelor si impresiilor personale.
E calea cea mai simpla. ... Asta e calea simpla care va va sufoca mostenitorii. ... Iar calea asta, mai devreme sau mai tarziu, se va infunda si ne va asfixia copiii. ... Care e calea? ... Banii nu sunt Calea.
Intre orele 08:15 si 10:15 traficul va fi restricţionat pe Calea Serban Voda, intre Soseaua Oltenitei si strada de legatura intre Calea Serban Voda si Sos.
Alba, a condus un autoturism marca Toyota Yaris, pe Calea Grivitei dinspre bd. ... MARCEL de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mazda, pe Calea Victoriei dinspre Calea Grivitei catre str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
Bulevardul care face legatura intre nordul si sudul Craiovei va fi inchis intre Calea Bucuresti si A.I.
Ionel Mantog, presedintele PD Gorj, a depus o cerere la CNSAS pentru a-si consulta dosarul si pentru a afla daca a fost turnat.
Cu ceva mici exceptii, aproape toti directorii aflati la conducerea unor institutii ale statului - Narciz Amza, inspector scolar general din cadrul ISJ Constanta, Stere Sponte, directorul Oficiului Cadastru si Publicitate Constanta, Oscar Benes, directorul Casei de Pensii, Vasile Petro, comisar sef la Garda de Mediu Constanta, Ionel Manafu, directorul Directiei "Apele Romane" Dobrogea Litoral, au "bifat" aspectele pozitive ale activitatii subordonatilor pe anul 2006.
Senatorul Angel Talvar si deputatul PSD de Vrancea George Baesu il acuza pe comisarul-sef Ionel Buica de la Politia Focsani, de abuz in serviciu.
Cei doi edili ai comunelor Tulucesti si Matca au afirmat, in conferintele de presa, ca dupa alegeri a aparut o pauza in comunicarea cu parlamentarii PSD care au cerut voturile alegatorilor din aceste comune Atit Florin Bogatu, cit si Ionel Pohrib au reclamat, in conferintele de presa sustinute alaturi de liderul Partidului Conservator, Eugen Durbaca, faptul ca nici un parlamentar al PSD nu s-a mai interesat de soarta lor si a comunelor pe care le conduc, dupa ce au ajuns in Camera Deputatilor si respectiv in Senat.
Pentru ca, in urma controalelor efectuate de la Bucuresti la Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, nu s-au descoperit nereguli, directorul Ionel Ciunt nu a putut fi eliminat de la conducerea DSVSA Salaj.
Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta, din 18 iunie 2004, a fost atacata in contencios administrativ la catva timp dupa, de cinci consilieri judeteni ai Aliantei D.A., si anume Gabriel Dan Iordache, Paloma Petrescu, actualmente secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Diane Vancea, Ionel Manafu si Danut Culetu, actulmente prefectul Constantei.
Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta, din 18 iunie 2004, a fost atacata in contencios administrativ la catva timp dupa, de cinci consilieri judeteni ai Aliantei D.A., si anume Gabriel Dan Iordache, Paloma Petrescu, actualmente secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Diane Vancea, Ionel Manafu si Danut Culetu, actulmente prefectul Constantei.
Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a Partidului Democrat, a declarat ieri ca, personal, nu intelege cum gandesc unii dintre colegii sai de partid, cu referire directa la atitudinea lui Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea - Litoral.
apele Directiei conduse de Ionel Manafu. ... Pentru ca DADL, prin cel care sta pe cel mai inalt scaun, Ionel Manafu, a demonstrat ca nu este in stare de o actiune coerenta.
2 milioane de romani care poarta numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante - Ionel, Nelu, Nela, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Ionel, Nela, Nelu, Ionica, Oana - isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi.
Hartegan Ionel, CA: Cubasa George, Mihai Nicolae, Florea Victor, Ciocea Gheorghe, Buruiana Natalita, Pompiliu Comsa, Munteanu Petrica, Dragan Gheorghe, Borcea Ionel. ... Ardean Ionel CA - Ionescu Ion, Avram Trandafir, Dumitru Ionela, Apetrachioaiei Daniel, Cucu Octavian, Panaitescu Laura, Hincu Vasile, Ifrim Vanghele, Gorgiu Aurelian Zona libera Nu are AGA.
Consilierul local PSD Nicolae Rainea regreta ca, in urma cu citeva saptamini, in cadrul unei sedinte a Consiliului Local, i-a adresat cuvinte grele presedintelui Aliantei Pensionarilor (AP) din Galati, Ionel Purice, care i-a fost sef pe vremea cind cei doi lucrau la Uzina de Rulmenti din Birlad.
Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral. ... Decizia unora de a-l sustine, in continuare, pe Ionel Manafu a fost luata in cadrul celui mai recent Birou Permanent Judetean al PD Constanta, care a avut loc vineri.
Revenim insa cu detalii si completari, dar si cu mentiunea ca directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Ionel Manafu, a refuzat cu desavarsire sa ne raspunda.
Brusc, viata harsovenilor a fost animata de disputa dintre candidatul PDL pentru primarie, Tudorel Nadrag, si actualul primar, Ionel Chirita. ... Potrivit candidatului PDL pentru Primaria Harsova, Tudorel Nadrag, secretarul executiv al organizatiei a fost bruscat sambata pentru simplul fapt ca ii face opozitie actualului primar, Ionel Chirita.
google-analytics.com